Fantastiske mennesker og et endnu mere fantastisk produkt. Har prøvet mage af deres varianter af kaffe og det har aldrig skuffet. Imponeret og de fortjener helt uden tvivl alle 5 stjerner!
Skjoldhøjvej 39, 8471, Sabro, Dänemark
- 70209666
- Info@lajmi.dk
- lajmi.dk
Købte julegaver til hele familen fra…
Købte julegaver til hele familen fra Lajmi. Kaffen og udstyret blev rost til skyerne af alle. Desuden var servicen i top, fik fantastisk rådgivning. Kan varmt anbefales ☕️
Rigtig fin oplevelse
Jeg bestilte afventskalenderen, den var hurtigt fremme trods deadline var noget. Kaffebønnerne, dem jeg indtil videre har nået at smage, er lækre. Og serøst var rigtig fint med de små kort ser fulgte med om de forskellige varianter.
Lækker kaffe og fantastisk betjening!
Tog en tur til Lajmi Coffee Roasters for at se på kaffeudstyr og bønner. Fik en dybdegående og faglig introduktion til de forskellige bryggemetoder og vi fandt sammen den bedste løsning for mig og mine ønsker. Man kan mærke de kredser om deres produkter og har kunderne i fokus.
Køber klart kaffe fra dem fremadrettet.
God pris og en lille lækker overraskelse med i forsendelsen
Hurtigt og til god pris.
Og med en lille lækker overraskelse med i forsendelsen.
Eneste negative var, at elkedlen var lidt støvet ved udpakning.
Høj kvalitet og god service
God smag, god service og kvaliteten er i top. Vi bestiller typisk lidt forskellige varianter til vores virksomhed med 20 ansatte. Høj fem herfra
Great coffee
Great coffee, better people behind. When taking care of a bean is a passion only can becoming a good product.
Fantastiske produkter og skøn virksomhed!
Fantastiske mennesker og et endnu mere fantastisk produkt.
Har prøvet mage af deres varianter af kaffe og det har aldrig skuffet.
Imponeret og de fortjener helt uden tvivl alle 5 stjerner!
Virkelig god service
Virkelig god service! Jeg var sikker på at jeg havde bestilt lidt kaffegrej fra Lajmi, men havde åbenbart ikke været igennem betalingen. Jeg skrev til dem på Facebook, for lige at høre hvad der skete, og fik lynhurtigt et svar. Herefter blev der sendt et link med min ufærdige indkøbskurv så jeg kunne gennemføre købet, og ordren blev afsendt samme dag. Det er virkelig service! Kan kun anbefale denne webshop.
Dårlig og skuffende madoplevelse
Vi havde en dårlig madoplevelse. Maden smagte ikke godt og var ikke frisk. Det virkede til at maden var forberedt lang tid før servering og var efterfølgende varmet op. Suppen var saltet. Kødet var heller ikke af god kvalitet. Alt i alt en skuffende oplevelse.
En dejlig oplevelse
Med en spot deal i hånden blev vi godt modtaget og fik anvist behageligt bord. Betjeningen var rettidig og opmærksom. Maden veltillavet og særdeles velsmagende, appetitligt anrettet.
Dårligt
Det første vi blev mødt af var en lad, uhøflig ældre herre. Betjeningen var meget langsom. Vi ventede over 1 time på hovedretten, der var så lille, ta man ikke blev mæt... Desserten smagte dårligt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.