La Galette Bewertungen 17

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ordinært og uhøfligt

Alt kunne være godt, men en så brovten og uhøflig fransk chef er absolut ikke forventeligt eller serviceminded. Direkte uforskammet at svare kunder som han gør og man sidder og føler sig dårligt behandlet.
Creper’ne er ordinære, især dessert pandekagerne.

19. Juni 2025

Un accueil déplorable

Un accueil déplorable, un serveur désagréable et irrespectueux.
Nous n'avons jamais eu une expérience aussi négative.
À fuir, en plus les galettes ne sont vraiment pas terribles.

6. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The most rude welcome ever.

The most rude welcome ever.
I came in and said hey to the guy behind the counter.
I even tried to do so in my best Spanish.
His reaction was "What?"
After i was browsing the shop this guy looked at me like i was a criminal.

16. Dezember 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maden var fin med boghvedepandekager og…

Maden var fin med boghvedepandekager og fine billeder uden for restauranten, men en fransk stemning var der ikke og heller ikke bretonsk. Jeg husker restauranten som bretonsk men på nettet hedder den nu fransk.

Men alt i alt et anderledes måltid og jeg kommer igen en dag.

15. Juli 2024

Ikke det værd!

Lav dine pandekager selv!

Hvis du søger en pandekageoplevelse til prisen, der vil give dig noget at snakke om (primært hvor dårlig den var), så er denne pandekage det perfekte valg. Den vil med garanti gøre alle andre pandekager i dit liv til stjerner i sammenligning. Bon appétit!

Nåh ja, så bliver man på arrogant vis beordret til at indtaste drikkepenge på betalingsterminalen.
Tjeneren forventer drikkepenge bare fordi han trækker vejret. Vær forberedt.
En anden kunde gav et lille beløb i drikkepenge og gik.
Kort efter blev beløbet højt råbt op i restauranten og latterliggjort mellem tjeneren og køkkenet.
Et lille eller stort beløb i drikkepenge, skal det respekteres.
Arrogant betjening og service.

Der blev ikke givet drikkepenge den dag.

22. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Flemming Nielsen

Kære Flemming Nielsen, tak for din anmeldelse - der dog nok er rettet mod en anden beværtning, da vi på La Galette ikke og aldrig har serveret limonade. I øvrigt havde vi heller ingen strømafbrydelse. Jeg mistænker at du muligvis har besøgt restauranten på den anden side, L’éducation Nationale!
Vi håber du vil besøge os på La Galette til en fransk boghvede pandekage og en kop cidre. Venlig hilsen ejer af La Galette Bertrand Gautard

22. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den dårligste kunde oplevelse nogle sinde

Strømmen var gået i noget af KBH.
Så vi gik forbi La Glaette og så der var lys inde i Cafe, det startede godt med at de havde noget strøm så noget kunne de lave, vi havde lidt svært ved at bestemme os. Blev enige om at starte med vi startede med tre limonade. Så fandt vi ud af at spise et andet sted. Servitrice blev sur og sagde
nogle grimme ting om os ude i køkkenet.
Ikke nok med det da vi skulle betale skulle vi betale 176 kr. for tre flasker limonade vi beder om en kvittering men det kan vi ikke få da der hvorfor kunne du ikke få en kvittering det kunne vi ikke få da der ikke var noget strøm.
Jeg har været rigtig mange steder i KBH. Og er sikker på at jeg aldrig sætter mine ben inde i La Galette

22. Dezember 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utroligt mut og uhøflig tjener

Utroligt mut og uhøflig tjener, der henkastet halvt igennem døren sagde: “Ja?” Det var Lagallettesk for: “Er du parat til at bestille?” Og efter 20 minutters ventetid på bare lidt opmærksomhed fra hende, var jeg mere end klar til at få lov at bestille mad. Vi sad udenfor i gyden, som mine børn fandt uhyggelig og beskidt.
Retten var fin og frisk, men regningen måtte jeg rejse mig og gå til disken for at betale. Obelix er malet på skiltet ved fortovet, men jeg tror, han ville lægge sine penge et andet sted.

1. Oktober 2023

Attitude problemer

Blev mødt af en ganske ugidelig tjener i døren da vi trådte ind. Virkede ikke som om at de var interesseret i at få kunder. Desuden, da vi ville bestille mere at spise til bordet, blev vi mødt med rullende øjne.
1 stjerne for elendig betjening og attitude.

21. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig mad, service og oplevelse.

Ventede 30 min på at få lov til at bestille.
Ventede yderligere 30 på at maden kom. Vi fik aldrig vores drikkevarer.
Pandekagerne var virkelig dårlige. Kolde og tørre.
Alt for dyrt, simpelthen ikke pengene værd.

27. Juli 2022

Meget dårlig oplevelse.

Værten er utrolig uforskammet og ubehagelig. Maden er virkelig ikke noget man vil køre langt for, og der er beskidt. Jeg kan kun anbefale, at man finder et andet sted at spise.

10. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og hyggelig atmosfære

Jeg var på La Galette for at fejre min veninde. De tog rigtig godt i mod os, ønskede tillykke og havde endda sat et flag på bordet til hende og så var maden oven i købet super lækker (til en rigtig god pris). Jeg kan på det varmeste anbefale stedet, hvis du er ude efter en rigtig hyggelig restaurant, hvor betjening og mad er i top:)

11. Juni 2018

Provokerende og flabet betjening

Provokerende og flabet betjening. Må tjene godt med deres attitude. Blev mødt af svaret “Gu’ kan jeg ej” og flere hovedryst, da vi pænt spurgte efter, om stedet kunne ringe efter en taxa. Det blev decideret ubehageligt med yderst truende adfærd. Find et andet sted at spise.

17. November 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr