Jeg er dybt imponeret over den…
Jeg er dybt imponeret over den venlighed , forståelse , faglighed og hjælp man får når man som læge ringer til Lægemiddelstyrelsen
Tak
Latest news from The Danish Medicines Agency about medicines, medical devices and life science. We are a part of The Danish Ministry of Health @EllenTraneNorby
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Tak
Jeg vil gerne give en stor tak til Jonas Fløche Vestergaard fra ❤️❤️❤️❤️👍👍👍Lægemiddelstyrelsen for hans hjælpsomhed og professionalisme.🙏🙏🙏🙏
Han tog sig tid til at forklare reglerne omkring tilskud til Acarizax på en klar og forståelig måde, og hans svar gjorde en stor forskel for mig.
Det er virkelig rart at møde en person, der tager ens situation seriøst og giver præcis og brugbar vejledning.
Tusind tak for hjælpen!
Ringede ind for at få svar på et spørgsmål vedrørende mit tilskud til medicin, som jeg ikke rigtigt kunne få til at hænge sammen.
Jeg har selv arbejdet i kundeservice, så jeg sørgede for at henvende mig på en ordentlig måde, men blev desværre mødt af en meget sur og nedladende kvinde, som slet ikke ville lytte til, hvad jeg faktisk ville spørge om. Jeg blev afbrudt mange gange og nærmest talt ned til som et lille barn...
Jeg kommer oprindeligt fra Sverige, men jeg forstår udmærket dansk, og plejer ikke få høre at andre ikke forstår mig. Det hele endte så med, at jeg slet ikke fik svar på mit spørgsmål og kom til at græde bagefter, fordi jeg blev så dårligt behandlet...
Super fin behandling - jeg ringede ind med nogen spørgsmål jeg fik den mest grundig venlige og toldmodige behandling
Ualmindelig nedladende og dårlig "service"..
Ringede ind for at få løst noget vedr. Receptpligtig medicin.
Og får desværre en ekstremt sur og nedladende medarbejder der var fyldt med fordomme og på ingen måde hørte efter eller var indstillet på andet end at få afsluttet samtalen.
Det er da på alle måder spild af skattepengene..... .
Synes det er under alt kritik at bivirkninger efter Covid vaccinen ikke er blevet indrapporteret siden April 2024, der findes ikke meget der burde være vigtigere.
For dårligt af sundhedsstyrelsen at man ikke kan få tilskud til Wegovy man skulle jo ellers tro at det var en fordel at tabe sig har prøvet alle mulige måder at tabe mig på og det eneste der har virket optimalt var Wegovy
Medicin priser flyver op og ned fra 29 kroner til 290 kroner for samme medicin
MED lidt mere info kunne jeg have bestilt noget andet og sparet ca 522
Mvh John
Det er så sindsygt at man ikke kan få tilskud til Saxenda og man SKAL have sukkersyge før man kan. 2600 for medicin om mdr er de færreste som har råd til det. Samtidig kan man spare på hospital indlæggelser pga hjerte/kar sygdomme, sukkersyge, nye hofter/knæ osv hvis man bare gav tilskud til et middel som virker slankende for de fleste. Jeg var startet op og havde "ro" for første gang nogensinde i hovedet og hverken lækkersulten eller havde krævings. Men nu hvor ALT er steget har jeg som førtidspensionist ikke længere råd til at købe så dyr medicin uden tilskud. Så er 2600 mange penge. Det er uhørt og utroligt at man vælger ikke at give den slags medicin tilskud.
En qtyrelse der ikke arbejder for folket men arbejder for medicinalindustrien som i samme ombæring fodrer dem med pengegybyrer så samme styrelse kan tillade deres gift.
This company is only killing Danish People
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.