I first stumbled upon Christian via a Facebook ad. Immediately I felt a sense of curiosity and calmness, and a need to explore and learn more about his methods. I booked an intro hour and within... Mehr ansehen
Efter en hård periode med stress og angst, hjalp Christian mig tilbage i både kroppen og sindet. Han formår, at guide en "hjem" og mærke sig selv dybere. Udover at han besidder en en kæmpe indfølings... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde en naturlig skepsis før min første behandling hos Christian men var samtidig åben overfor en ny og forhåbentlig effektiv behandling af tilbagevendende rygproblemer. Det var en fantastisk oplev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har lidt af migræne i flere år og efter 5 behandlinger, har Christian formået at vende ikke kun min tro på at jeg kan få det bedre, men også reduceret mine anfald betydeligt. Når de kommer,... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Rigtig mange af mine klienter kommer med helt konkrete skavanker og problemstillinger såsom smerter i knæ, ryg, skulder, hoved m.m. Derudover oplever jeg også, at flere og flere simpelthen er kørt trætte og har mistet forbindelsen til det liv der gør det sjovt, at stå op hver morgen. Angst, ondt i livet, depression og stress er alle parametre flere og flere oplever i forskellig grad. Hos Lad Kroppen Tale skaber vi et trygt rum, hvor vi sammen arbejder med de spændinger, der ligger i din krop, dit åndedræt og måske også i dine tanker. Igennem pulsering af din krop, samtale og massagetryk arbejder vi hen mod at genskabe din krops optimale flow. De fleste, som har fået en kropsbehandling hos mig, kan fortælle om den meget klare fornemmelse af, at livet føles mere enkelt og let bagefter. Alt det, som før virkede uoverskueligt, bliver overskueligt og nemmere at håndtere.
Bernhard Bangs Allé 25-27, 2200, København , Dänemark
- 51903210
- ladkroppentale@gmail.com
- ladkroppentale.dk
Christian er rar og utrolig dygtig
Christian er rar og utrolig dygtig, det var ikke en nem beslutning for mig at gå igang med at arbejde på mig selv og de smerter jeg har i kroppen, jeg var meget tilbageholdende men det behøvede jeg ikke at være, Christian gør det trygt at finde ind i sig selv. Jeg ser frem til min videre rejse ind i mig selv med Christian som guide.
5 stjerner og kæmpe anbefaling og tak til Christian.

Fantastisk forløb
Christian er en fantastisk behandler med dybdegående viden omkring samspillet mellem kroppen og sindet, og besidder derudover stor menneskelig forståelse og empati. Ovenpå en hjernerystelse, fik han løsnet vitale spændinger, fjernet hovedpine og afhjulpet en skavank i lænden, jeg har døjet med i flere år.
Jeg kan klart anbefale Christians kompetente behandling.

Antwort von Lad Kroppen Tale - Christian Laungaard
Jeg kan varmt anbefale 1 times…
Jeg kan varmt anbefale 1 times kropsterapi. Christian er en fantastisk dygtig behandler der meget hurtigt får fat i det der er i ubalance og volder problemer. Jeg følte mig godt mødt og meget tryg i hænderne på Christian.

Antwort von Lad Kroppen Tale - Christian Laungaard
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.