Jeg giver 5 kæmpe stjerner til Laconcordia i Silkeborg. Jeg har været i et forløb hos Mevlyde og sikke en fantastisk oplevelse. Ikke nok med at behandlingerne jeg har prøvet er fantastisk, både Cryosk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har fået en del behandlinger fra nov. 25 til feb. 26, hos La Concordia Odense, Green Laser, NMS, Ultra Lipo og Les Spheres mod Cellulite. Jeg er godt tilfreds med resultatet, er blevet behandlet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har i mange år levet med stærke smerter, som begrænsede min mobilitet voldsomt. Med fibromyalgi og inflammation i sener og led kunne jeg kun gå 40–50 meter. Jeg startede NMS hos La Concordia for a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig skøn oplevelse fra start til slut. Jeg blev budt varmt velkommen af smilende og professionelt personale. 🧡 Selve behandlingen var over al forventning - og det var sjovt! Jeg kæmper ikke med... Mehr ansehen
Hos La Concordia tilbyder vi et bredt udvalg af skønheds & sundhedsbehandlinger Vi startede med Cryoterapi i vores medicinsk godkendte Cryosauna, og nu tilbyder vi en vifte af avancerede behandlinger, der arbejder med både skønhed og velvære 🌸 🌟 Cryoterapi (Cryosauna) Helkropsbehandling, der booster kroppen Forbrænd kalorier du oplever smertelindring og øget energi Cryo arbejder i muskler senere led og nerver. 🌟 CryoSkin-behandlinger Slankebehandling & Hudopstramning: Effektiv behandling mod uønsket fedt og slap hud. 100% naturligt facelift: Opstrammer hals og hage, reducerer fedt under hagen og giver en mere markeret kæbelinje. Reducerer fine linjer og rynker naturligt. 🌟 NNS (Neuro Muscular Stimulation) den stærkeste maskine på markedet, kun hos La Concordia. For mere muskelmasse og mindre fedt. Perfekt til dig, der ønsker at tone kroppen effektivt og komme hurtigt i topform, skånsom behandling Så du undgår overbelastning og lave skader 💪 🌟 Ultralipo med rødt lys og nærlys Stimulerer fedtforbrænding ved at arbejde direkte på fedtmembranerne. En moderne og skånsom metode til fedtreduktion. En behandling hvor vi både giver nyt liv til ansigtet, samtidig med vi kan arbejder på flere områder på kroppen 👏 🌟 Les Sphères – den nyeste teknologi fra Paris Reducerer cellulite, løfter og former kroppen og skaber fantastiske resultater for din hud og krop. 💜 Hvorfor vælge os? Vi har mange års erfaring i branchen 👌 Vi er specialister i avancerede behandlinger og tilbyder altid personlig rådgivning fra sundhedsfagligt personale. Vi er registreret hos Lægemiddelstyrelsen samt Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik La Concordia 💫
Malmøgade 2 kld., 2100, KØBENHAVN Ø, Dänemark
Jeg har fået Premium kombipakke og Beauty kombipakke hos La Concordia i Silkeborg. Jeg har været utrolig glad for at komme her. Har fået fantastiske resultater. Jeg står meget op i mit arbejde og har mange tunge løft og daglige smerter efter at have brud på ryggen 2 gange.Så NMS og Ultra Lipo har gjort så meget godt for mig. Jeg har næsten ingen smerter mere og min ryg er blevet meget stærkere. Det gør da heller ikke noget, at jeg tilmed har smidt 13 cm i mit første forløb. Skønt personale I har. Min allerbedste anbefaling

Antwort von Laconcordia
Jeg ringede til La Concordia i Odense med ønske om en bestemt behandling, fik tid til gratis samtale samt gratis prøve behandling. Jeg blev mødt i mine ønsker og vejledt til den behandling som ville være den bedste for mig i forhold til min stomi og for at opnå det jeg gerne ville. Jeg fik kombi behandling med Ultra Lipo samt nms. Det bedste jeg har gjort for selv, har fået fin glat hud, mindre rynker i ansigt samt tabt en del cm. Jeg vil fortsætte med behandlinger en gang imellem, det gør noget fantastisk for kroppen samt selv forkælelse for mig. La Concordia i Odense er hyggelig, emmer af ro og afslapning når du træder ind af døren, fantastisk imødekommende og sødt personale.

Antwort von Laconcordia
Jeg er netop begyndt et anti-aging forløb hos La Concordia på Østerbro. Jeg har modtaget 3 helt vidunderlige Face Glow behandlinger, og været i kærlige hænder hos 3 forskellige behandlere, som på hver deres måde gjorde det til en behagelige oplevelse.
Jeg er spændt på slutresultatet, men det er tydeligt at ansigtet har en smuk og frisk glød lige efter behandlingen. Fantastisk Team på Østerbro.

Antwort von Laconcordia
Jeg har været til behandlinger hos Laconcordia i Odense. Jeg har fået 3 cryo slim behandlinger på mine ridebukslår/yderlår. Jeg har fået utrolige gode resultater, hvor jeg kunne se forskel kort tid efter første behandling og er så glad for de gode råd og anbefaleringer jeg har fået i forbindelse med mit forløb. I og med jeg har haft så gode resultater på mine yderlår, valgte jeg derefter at få på maven. Her fik jeg også et resultat jeg er virkelig glad for. Man kan virkelig mærke de brænder for deres kunder og der bliver altid ydet god rådgivning/vejledning og service. Jeg vil fremover få alle mine behandlinger hos Laconcordia i Odense. Jeg skal nu i gang med et forløb med cryo sauna og senere prøve deres ansigtsbehandling fire and ice som jeg har hørt positivt om.
De varmeste anbefalinger herfra.

Antwort von Laconcordia
All ok until things go wrong and you need them to support you instead of the hotel

Antwort von Laconcordia
Jeg har modtaget behandlinger med cryoskin face lift og cryoskin hals/hage i en samlet periode (5 gange af hver) i La Concordia København - og ser en tydelig forskel. Der er et løft i ansigtsvævet og den generelle opstrammende effekt har også udglattet nogle af rynkerne omkring munden og mellem brynene. Dertil kommer reducering af fedtdepoter på hals, hage og kæber. 'Egernposerne' er næsten helt væk nu. Målt fra øre til øre (under halsen) er jeg gået fra 23.5 cm til 21.5 cm. Jeg har især været glad for Edite, som er en imødekommende og dygtig behandler, som ved ALT. Jeg stiller hende 100 spørgsmål hver gang og hun svarer på det hele. Ikke tit man møder en sådan behandler i den danske skønhedsbranche. Jeg har også fået en ansigtsbehandling, en dybderens, af Edite, som var mere grundig end noget, jeg længe har prøvet. Jeg tøver ikke med at give hende og La Concordia mine varmeste anbefalinger. Stort tak!

Antwort von Laconcordia
Jeg kommer i La Concordia i Silkeborgs medicinsk godkendte sauna.
Min søvn er forbedret. Mit uro i benene er forsvundet.
Når mankommer, er personalet altid smilende og glade. Man føler sig altid velkommen, når man træder i klinikken.
5 mega store stjerner herfra
Har fået nogle fantastiske behandlinger i klinikken i silkeborg. Super venligt personale og gode resultater☺️

Antwort von Laconcordia
Fantastisk behandling og skønt personale😊
Jeg er kommet i et forløb hos La Concordia Silkeborg, i de sidste 3 måneder, hvor jeg er kommet 2 gange i ugen i deres medicinsk godkendte Cryosauna. Jeg døjer normalt med kronisk ondt i ryggen pga tidligere sygdom og uro i benene.
Det hjælper Cryosaunaen virkelig på. Derudover føler man sig virkelig set og hørt fra man træder ind i klinikken i Silkeborg og altid med et smil. Det er en flot klinik og alle de ansatte er søde og rare. Og der er ikke de spørgsmål man ikke kan stille til de ansatte, som de ikke kan svare på. De er omsorgsfulde og dygtige i Silkeborg. Så god en oplevelse!
Personalet, begge to, klædte om og begyndte at bruge cryo maskinen inden jeg havde forladt stedet, og hvis jeg ikke havde råbt farvel, så havde de ikke sagt farvels
Ikke en særlig pæn måde, at afslutte en kunde på..
Jeg har været hos jer tidligere, lige da I startede, og der var god vejledning og service. Men denne gang var der ingen af de dele.
Den unge ansat, gjordes egentlig et ok forsøg da jeg kom, men hun mangler virkelig oplæring. Da jeg skulle betale, spurgte hun hvilket klippekort jeg ville købe (måske man skal præsentere muligheder, og ikke antage kunder vil købe noget). Da hun forsøgte at sælge et klippekort, kiggede hun væk og sagde bare at der var mange penge at spare - men da jeg sagde, at det vel kun er 250kr jeg kan spare, trak hun bare på skulderen og kiggede på sin kollega, som bare gik.
Hende den anden kollega, en smule ældre, sagde hverken hej eller smilede, trods hun stod ved disken også og jeg spurgte hende efter en brochure.
Jeg er selv i servicebranchen i Silkeborg, og ved hvor vigtig kundeoplevelser er - det her var helt galt og på ingen måder pengene værd.
Jeg synes egentlig behandlingen med Cryo er en lækker oplevelse, men jeg kører glædeligt til anden virksomhed i Århus nu, for at få en god service.
Jeg har forsøgt at lave denne anmeldelse en gang før, hvor jeg bliver beskyldt for at have dårlig hensigt og at jeg ikke har været i klinikken før.
Men jeg har besøgt klinikken, lige da den åbnede, og Anni Fønsby var der, men at I ikke har styr på det i jeres systemer, er jo skræmmende. Og hvis jeg var første gangs kunde, skulle jeg jo have betalt mindre end jeg gjorde, ifølge jeres hjemmeside??

Antwort von Laconcordia
Fantastisk sted at få behandling i Malmøgade 2 kbh.
Super sødt personale, der altid er hjælpsomme, lyttende og smilende.
Kan varmt anbefale dette sted.
Jeg går i Cryosauna for mine smerter da jeg har fibromyalgi, samt piskesmæld i nakken, det hjælper på mine smerter, jeg får fornyet energi, bedre søvn og meget mere.

Antwort von Laconcordia
Er rigtig glad for Cryo Face Glow og har efter flere behandlinger prøvet den med Fire & Ice, som jeg kun kan anbefale. Min hud føles gennemfugtet og opstrammet.
Jeg får behandlinger på Østerbro og har i dag modtaget en fantastisk afslappende behandling af Edite.

Antwort von Laconcordia
Har fået lokal behandling på min skulder og kunne allerede mærke lindring og fleksibilitet
Super sødt personale og god placering

Antwort von Laconcordia
Virkelig søde piger i Silkeborg . Jeg elsker at komme der både i chryosaunaen ,samt gøre brug af alle de andre lækre behandlinger til ansigt og krop . Kan varmt anbefales og det VIRKER . Fem stjerner til jer og et hjerte 🫶

Antwort von Laconcordia
Fik en behandling i Silkeborg (cryosauna) og personale var rigtig gode til at berolige en undervejs grunden kulden. Kan allerede mærke at jeg fik en del energi efter første behandling. Kan hvert fald anbefales!

Antwort von Laconcordia
Jeg er super glad for mit forløb hos La Concordia Østerbro, hvor jeg får et facelift + Hals og hage. Er halvvejs igennem mit forløb og ser allerede tydelige resultater. Omgivelserne er skønne og afslappende og personalet er dygtige og giver en rigtig god vejledning. Jeg vil klart anbefale konsultation og behandling her

Antwort von Laconcordia
Jeg har nu været til 5 NMS-behandlinger i klinikken på Østerbro, og jeg har kun rosende ord tilovers.
Oprindeligt startede jeg med NMS grundet gamle sportsskader og generelle problemer med mine led, og allerede nu kan jeg mærke forskel. Ikke nok med at fysikken bliver forbedret - både udseende og funktionalitet - så overraskede det mig, at man også får et markant boost mentalt.
Efter en masse undersøgelse på nettet, samt at have prøvet NMS på egen krop over flere gange, kan jeg hurtigt konstatere, at det eneste jeg fortryder er ikke at være startet tidligere.
Der er ingen ulemper ved behandlingen, men til gengæld et utal af fordele.

Antwort von Laconcordia
Altid i gode hænder hos La Concordia. Super behagelig atmosfære og sødt personale, der lægger vægt på individuel rådgivning. Jeg har fået cryo facelift og kan se og mærke resultaterne fra gang til gang.

Antwort von Laconcordia
Super sødt personale, der prøver at tilpasse behandlingerne til ens mål.
Jeg er er en kvinde på 61 år, hvis krop kæmper mod tyngdekraften og lidt for stor livvidde 😅. Jeg har prøvet nogle forskellige behandlinger hos La Concordia i løbet af det sidste halve år, og noget der ikke virkede på mig, kan have virket på andre.
Cryoskin behandlingen Facelift og hals, synes jeg, har givet synligt resultat. Nms’en er ikke den mest behagelige behandling, men den giver øget styrke og forhåbentlig efterfulgt af et vægttab og opstramning.
Bodyslim har helt sikkert en god effekt, men det er bare et forholdsvis lille område, der kan behandles ad gangen.
Det er dyre behandlinger, så det kunne være rart at kunne skifte behandling på en eller anden måde, hvis den man har klippekort til ikke giver resultat efter de første to-tre gange.

Antwort von Laconcordia
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.