Label-wise Bewertungen 13

1. Zertifizierungsstelle
  2. Berater
  3. Immobilienberater

Vom Unternehmen geschrieben

Combineer je geattesteerde NTA 8800-rekensoftware met een compleet werkplatform in één app.

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helemaal top en snel geregeld!

Laatst heb ik via Label-wise een energielabel voor mijn appartement aangevraagd. Ik ben echt blij met hoe snel het ging. Goeie prijs en de website was super makkelijk te gebruiken. Service was ook top. Ideaal als je snel en zonder gedoe een energielabel wil!

16. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service met een snelle levertijd

Op korte termijn op zoek naar een leverancier voor een energielabel om ons huis te verkopen.

Zoals dat gaat had ik het snel nodig en Label wise gaf aan dat snel te kunnen regelen.

En zo geschiede, boekte online, blijkbaar was er nog een gaatje want binnen 2 dagen was de inspecteur er en binnen 3 dagen in totaal me energielabel zodat de makelaar ook weer verder kon.

Al met al werd er gewoon geleverd op de belofte en dat vind ik het erg fijn aan de ervaring.

10. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Persoonlijk advies, betaalbaar en snel

Combi van betaalbaarheid, efficiëntie en vriendelijke klantenservice maken Label-wise een absolute aanrader voor iedereen die een energielabel nodig heeft. Snel geholpen aan een label voor mijn woning.

13. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een A+ ervaring met Label-wise voor onze verkoopwoning!

Voor de verkoop van ons huis hadden we een energielabel nodig. Onze makelaar adviseerde om Label-wise daarvoor te gebruiken. Na een kort bezoek van een aardige dame, hebben we een A+ label gekregen! Daarna is ons huisje verkocht voor een hele mooie prijs!

24. Februar 2024

Antwort von Label-wise

Beste Renzo, bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Label-wise! We zijn blij te horen dat het energielabelproces soepel is verlopen en dat je tevreden bent met het behaalde A+ label. Geweldig dat dit heeft bijgedragen aan een succesvolle verkoop van je huis. Mocht je in de toekomst nog meer advies of hulp nodig hebben met betrekking tot energielabels of verduurzaming, dan staan we graag weer voor je klaar. Veel geluk in je nieuwe woning! Groet, Deborah van Label-wise

Betrouwbaar en efficiënt

Ik heb Label-wise gebruikt voor het aanvragen van een energielabel. Had zo een afspraak ingepland en kwam de deskundige de week erna al langs op het tijdstip wat mij uitkwam. Erg fijne service en gemakkelijk om in te plannen!

4. April 2024

Antwort von Label-wise

Beste Quirijn, hartelijk dank voor je feedback. Het is fijn te vernemen dat onze service aan je verwachtingen heeft voldaan. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen bijstaan bij verdere duurzaamheidsinitiatieven. Met vriendelijke groet, Deborah van Label-wise."

Fijn en betrouwbaar

Voor mijn appartement in Amsterdam had ik op korte termijn een label nodig. Het aanvragen van een label via Label-Wise was erg makkelijk en ze waren flexibel in de datum van langskomen. Een superclub!

7. März 2024

Antwort von Label-wise

Beste Pim, bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en we helpen je in de toekomst graag nog eens met andere verduurzamingsmaatregelen! Groet, Deborah van Label-wise

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service voor een betaalbare…

Snelle service voor een betaalbare prijs! De adviseur was vriendelijk en gaf ons nuttige verduurzamingstips.

18. März 2024

Antwort von Label-wise

Beste klant, fijn om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Groet,

Heel tevreden

Heel tevreden, zou de service zeker mijn vrienden en kennissen aanraden!

28. März 2024

Antwort von Label-wise

Beste Anke, bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en we helpen je in de toekomst graag nog eens met andere verduurzamingsmaatregelen! Groet, Deborah van Label-wise

Fijne service

Voor mijn appartement in Amsterdam contact opgenomen met Label-wise. Goede keuze geweest! De service is fijn, je wordt goed en snel geholpen. Aanrader voor je energie label!

19. März 2024

Antwort von Label-wise

Beste Amy, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service van Label-wise! Groet, Deborah van Label-wise

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel energie label voor een mooie prijs!

Recent een energie label afgenomen voor mijn appartement in Amsterdam via Label-wise en zeer tevreden met deze service. Prijs was goed en het online process liep allemaal voorspoedig.

26. März 2024

Antwort von Label-wise

Beste Hendrik, hartelijk dank voor jouw positieve woorden over Label-wise! Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service en het online proces voor het aanvragen van jouw energielabel in Amsterdam. Wij streven ernaar om alles soepel en efficiënt te laten verlopen tegen een goede prijs, en jouw feedback laat ons zien dat we dit doel bereiken. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een super makkelijke website

Het is een super makkelijke website. Ik wilde mijn apartment verkopen en was op zoek naar een betrouwbare partij om een energielabel te verkrijgen. Het maken van een afspraak was in enkele minuten gedaan en vervolgens was de meting ook erg professioneel gedaan. Na de betaling had ik meteen alle documenten. Top platform!

26. März 2024

Beste Anthonia,

Super om te horen dat je onze website makkelijk in gebruik vond en dat je tevreden bent met de geleverde service voor jouw appartement! We zijn blij dat het proces van het maken van een afspraak snel en soepel verliep en dat je onze meting als professioneel hebt ervaren. Het is voor ons belangrijk dat klanten zoals jij na betaling direct over alle benodigde documenten beschikken. Jouw feedback is erg waardevol voor ons en we zijn dankbaar dat je Label-wise hebt gekozen voor het verkrijgen van je energielabel. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Hartelijke groeten,

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de snelle en deskundige service die ik heb ontvangen. De mogelijkheid om eenvoudig online te betalen tegen een eerlijke prijs en de snelle ontvangst van het label benadrukken hun efficiëntie. Het contact was vriendelijk en de klantenservice uitstekend. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en efficiënte energielabel service.

18. März 2024

Beste Tess,

Bedankt voor je enthousiaste en positieve feedback over onze service! Leuk om te horen dat je zeer tevreden bent met de snelheid en deskundigheid waarmee we werken. We zijn blij dat het online betalingsproces en de snelle levering van het energielabel jouw verwachtingen hebben overtroffen. Fijn ook dat je onze klantenservice en het persoonlijke contact als vriendelijk en uitstekend hebt ervaren. Jouw aanbeveling aan anderen die op zoek zijn naar een kwalitatieve en efficiënte energielabelservice is voor ons een groot compliment. Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben, staan we altijd klaar om je te ondersteunen!

Hartelijke groeten,
Deborah van Label-wise

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr