Het laadstation is netjes aan de muur geplaatst. Hij was netjes en vriendelijk. Geen problemen ervaren. Fijner is een fijn bedrijf 😊
Monteur Sam heeft vakkundig een nieuwe meterkast en een Wall box max aangebracht. De werkzaamheden verliepen zeer vlot. Alles werkt uitstekend. De oude tuinverlichting veroorzaakte kortsluiting, ec... Mehr ansehen
Komen afspraken na en leveren net werk! Geven hele goede uitleg over installatie voordat ze weg zijn.Ruimen alles netjes op bij vertrek.Zijn nette en vriendelijke jongens. Wij raden Otto en Sam zek... Mehr ansehen
Vandaag laadstation geplaatst door Laadlokaal Prima werk geleverd Kan ze aan raden
Bij Fijner helpen we particulieren en bedrijven met slimme en duurzame energieoplossingen. Of het nu gaat om laadpalen, thuisbatterijen of zonnepanelen: we adviseren, leveren en installeren alles met aandacht voor kwaliteit en gemak. We werken volledig merkonafhankelijk, zodat we de beste oplossing kunnen bieden voor jouw situatie en wensen. Daarnaast denken we mee over subsidies en regelingen, zodat verduurzamen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook financieel aantrekkelijk blijft. Onze 100% tevredenheidsgarantie betekent dat we pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Persoonlijk advies, vakkundige installatie en betrouwbare service maken het verschil. Onze producten en merken: • Laadpalen: Zaptec, Peblar, Wallbox • Zonnepanelen: Glas-Glas panelen van Aiko, JA Solar en DMEGC • Omvormers: Enphase, SolarEdge, GoodWe, Huawei • Batterijen: Alpha ESS, Sigenergy, K-STAR, Dyness • Energiemanagementsystemen (EMS): Eneris of geïntegreerd Met Fijner kies je voor duurzame energieoplossingen met zekerheid, kwaliteit en service.
Parallelweg 51, 5223AL, s-'Hertogenbosch, Niederlande
- 0850609952
- info@fijner.com
- laad-lokaal.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jong, enthousiast en vakkundig team
In het enorme aanbod van laadpaal-installateurs ook een offerte opgevraagd bij Laadlokaal. We ontvingen een keurige offerte en de communicatie was top! Keurig en snel antwoord op alle vragen die we hadden en bovendien konden ze heel snel installeren.
Op de dag van installatie kondigden ze netjes aan hoe laat ze zouden arriveren en de installatie verliep vlot en kundig.
Kortom, een zeer goede ervaring en daarom kan ik Sam en Otto niet anders dan van harte aanbevelen. Dat doen jullie goed 👍🏻
Vlotte service
Vlotte service. Snel een goed advies, snel een opname van de mogelijkheden. En dan een vlotte installatie die netjes werkt afgewikkelt. Top!!
Betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf
Jonge enthousiaste ondernemers, waarbij kwaliteit en service bijzonder hoog in het vaandel staat. Veel kennis van de geleverde producten maar ook eerlijke adviezen. Afspraken netjes nagekomen en zelfs meer gedaan als wat was afgesproken.
Jonge maar professionele organisatie…
Jonge maar professionele organisatie die precies uitgevoerd hebben wat ze hadden beloofd. Juist inzicht bij de schouw en keurig alles opgeleverd conform verwachting.
Een laadpaal voor een mooie prijs
Een laadpaal voor een mooie prijs. Vriendelijk bedrijf met goede service. Het installeren van de laadpaal ging vlot en alles is netjes achtergelaten.