LA Dolcevita Bewertungen 12

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg vil sige okay mad

Jeg vil sige okay mad , men størrelse på portionerne skal justeres en kende , 4 personer fik :Rigatoni al Vitello , 3 Gellatto Italiano med flødeskum fra dåse ( meget dårligt) og verdens mindste Tiramisu til (89 kr ) ikke i orden , der er muligheder men det skal forbedres

29. November 2025

DÅRLIGSTE OPLEVELSE NOGENSINDE!

DÅRLIGSTE OPLEVELSE NOGENSINDE!! Der var hår i brødet/olien, flue i en isterning, og deres røde oksemørbrad var fyldt med sener så den var umulig at skære igennem. Trods dialog med tjeneren og vi ikke spiste hovedretten, så var tjeneren fast besluttet på at vi skulle betale for hovedretten alligevel. Derudover var der bekymrende selskab som kokken tydeligvis havde private forbindelser til, som brugte stedet som en “hæng ud sted”. Det var 1.300 kr ud af vinduet, på noget der ellers skulle have været en romantisk aften.

8. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hold da op et amatør sted

Hold da op et amatør sted, bestilt bord for 14 dage siden, da vi så kommer er der en totalt arrogant tjener der totalt afviser os og siger vi umuligt kan have bestil bord. :-( det er ikke stedet jeg vil anbefale, aner ikke hvordan deres mad er men resten er totalt amatør agtigt

2. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Noget af det værste hundeæde

Noget af det værste hundeæde jeg nogensinde har fået.Udover at det var en forfærdelig mad oplevelse. Så var der en eller anden form for tjener der overvågede en konstant under middagen. Bliv hellere hjemme, Riberhus er meget bedre 😉
De lever på de gamle ejeres navn, de kunne i det mindste lave mad !
Fy for en skefuld 🤮

9. März 2022

VI KOMMER ALDRIG TILBAGE

VI KOMMER ALDRIG TILBAGE
La Dolce Vita betyder “Det Søde Liv”.
Det burde hedde: La Triste Vita, “Det triste liv”.
Maden var kedelig og smagte ikke af noget. En bestilte pasta med svinekød; der kom en tallerken mad, som lignede en trist, halvdårlig, brun hakket kalv og flæsk med parmaskinke på.
En af os bestilte pasta med skaldyr og ligger nu med ondt i maven.
Spild endelig ikke jeres penge her; vi skulle være sammen for første gang i 10 måneder, mor, datter og mormor og hele vores aften blev ødelagt.
Der var også koldt; vi frøs og ved betaling af regningen satte de en ekstra ret på og de skældte hinanden ud for at skrabe sammen og give os det skyldte beløb tilbage i småpenge.
Luk venligst dette sted før andre får ødelagt deres helbred, økonomi og tid. Pasta retter koster ca.175-299. Hold jer væk.
Bemærk venligst at meget ældre anmeldelser; der er en længere nede fra 2012, var for mange år tilbage med de tidligere ejere.

24. Februar 2022

Sikke en parodi….

Sikke en parodi….
Vi var et selskab på 8 personer, der havde bord på La DolceVita kl.20. Vi ankommer glade og forventningsfulde til lokationen, da vi kender konceptet efter flere besøg, og La DolceVita er en af vores yndlingsrestauranter. Vi bliver henvist til et bord ovenpå, som de eneste gæster i denne afdeling. Efter lidt tid, hvor der ikke rigtig sker noget, henvender vi os nedenunder, og giver udtryk for “vi føler os lidt glemt”. Det var vi bestemt ikke, og tjeneren kommer op og tager i mod bestilling. Vi venter en rum tid, og får så serveret vores drikkevarer. Efter en time har vi stadig ikke fået vores forretter. Vi henvender os igen, og efter 15 min. får halvdelen af selskabet serveret deres forret med diverse mangler, der først ankom, da retten var færdigindtaget, og herefter får resten af selskabet endelig deres forret. Vi beder om at snakke med chefen, som kommer op, og vi giver udtryk for, at det simpelthen ikke er i orden. Vi har lagt en stor ordre, og har en forventning om at tingene skal spille. Han siger så, at vi ikke skal betale noget, hvis vi rejser os nu og går. Dette tilbud benyttede vi os af, og blev fulgt til dørs af indehaver. Efterfølgende modtager vi et opkald fra indehaver, hvor han siger, at vi er løbet fra regningen og vil blive politianmeldt, hvorpå han smækker røret på.
Vi er målløse over denne oplevelse, og rigtig ærgerlige over at vi nu har mistet et spisested vi ellers holdt meget af at besøge……

31. Oktober 2021

Dårlig mad og service

Virkelig dårlig oplevelse både service og mad var elendig. Maden var både kedeligt anrettet og smagte ikke godt. Vi var et selskab som blev placeret på et loftsrum som nærmest lignede et opbevaringsrum, der var rodet og mørkt. Vi kunne ikke se hvad vi fik at spise. Maden bar kedelig og rødvinen var sur. Forstår ikke man vil være bekendt at behandle sine gæster på den måde.

4. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grazie e Arrivederci👏👏👏

Min mand og jeg var for første gang på La- dolcevita i Tirsdags. Det var virkelig den bedste mad oplevelse. Kalvekød i gorgonzola sovs kan kun anbefales. -Det smagte fantastisk. Super sød og venligt personale. God service. Bedst af alt Rigtig italiensk. Vi kommer helt sikkert igen.

Kun de varmeste anbefalinger herfra. Så skal i til Helsingør er La-dolcevita et besøg værd ! Grazie e Arrivederci.

1. Juli 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækker mad i Helsingnør

Mig og min mand var på La Dolce Vita og spise. Betjeningen var god.
Carpaccio var en af de bedste min mand havde smagt.
Skaldyrs anretning var næsten så stor som en hovederet, frisk og lækker.
Hovedret: oksemørbrad? med rødvinssovs og ganiture, var mør og lækkert.
Havtaske med tomatsovs/hvidløg med garniture var god, kunne ikke spise den op fordi forretten havde været så stor.
Velkomsdrink + et glas vin til os hver, til vær ret som alle smagte godt, pris 700 kr billiger kan det ikke gøres.
Jeg ville gerne spise der igen

27. Februar 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr