Lånio.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt udfyldning skema som fortæller hvor langt man er nået beløbmæssig og hvad der skal betales tilbage om mdr. Man bliver ringet op af en venlig medarbejder, der gennemgår ansøgningen med en, og få... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I was looking to consolidate my current loans. The service was useful, free and easy. Within minutes I had 4 banks bidding me an offer. Eventually, I managed to decrease the amount I spend each month... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Undertegnede kan klart anbefale lånlo.dk, alt er gået som lovet, og jeg fik hurtigt svar fra deres samarbejdspartnere, Endelig noget der er nemt og bruge og alle kan deltage.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin og god service. Fik en fordelagtig låneaftale på plads. Men systemet sender en masse påmindelsesmails igennem hele forløbet, selv om der ikke var sket nogen ændringer. Dem kunne jeg godt u... Mehr ansehen

1. Preisvergleichsseite

Über Lånio.dk

Vom Unternehmen geschrieben

På Lånio.dk kan du indhente lånetilbud fra flere forskellige banker med kun én låneansøgning.

Du sparer ikke kun tid, men også penge ved at lade bankerne konkurrere om dig som kunde.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hej.TAK TAK TAK

Hej
Tak for denne hjælp, og jeg har virkelig brug for beløbet. Hilsen jer alle

14. Oktober 2020

Hej Fadhil,

Vi er glade for at høre vi har kunne hjælpe dig gennem forløbet med bankerne. Vi takker for din anmeldes.

Hav en skøn dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super hurtig Godt med noget services…

super hurtig Godt med noget services Mvh Peter

14. Oktober 2020

Hej,

Dejligt at høre du har oplevet en super hurtig service. Vi siger mange tak for din anmeldelse.

Meget nemt og overskueligt

10. Oktober 2020

Hej Winnie,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for at høre du har haft en nem og overskuelig oplevelse.

Med ønske om en dejlig dag!

Hurtig og god betjening

9. Oktober 2020

Hej Sabine,

Vi er glade for at høre du har haft en så positiv oplevelse ved brug af vores service. Vi takker mange gange for at du ville dele din mening.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og nemt og ingen problemer

28. September 2020

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Dejligt at høre du har haft så god en oplevelse af vores service.

Med ønske om en dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget meget fint arbejde :-)

27. September 2020

Hej Bodil,

Vi er glade for at høre du synes vi gør et meget fint arbejde herinde. Vi takker mange gange for din anmeldelse.

Vi ønsker dig en skøn dag!

27. September 2020

Hej Dennis,

Hvor er det dejligt at høre du har oplevet en super service gennem os. Vi sætter stor pris på du ville dele din oplevelse.

Hurtigt

Hurtigt, effektivt og fair. Tak for det!

18. September 2020

Hej Henning,

Tusind tak for din anmeldelse af vores service. Vi sætter stor pris på at høre du har haft en så god oplevelse ved brug af vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har fået en god behandlig der…

jeg har fået en god behandlig der resulterede i at jeg fik et lån

12. September 2020

Hej Lilian,

Vi er glade for at høre du har haft en god behandling gennem din tid hos os. Vi takker mange gange for din anmeldelse af vores service.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt produkt - lidt anmassende opfølgning.

Fin og god service. Fik en fordelagtig låneaftale på plads.

Men systemet sender en masse påmindelsesmails igennem hele forløbet, selv om der ikke var sket nogen ændringer. Dem kunne jeg godt undvære.

Jeg ved godt, at det bare følger den almindelige salgsteknik på internettet, men det er en uskik, at pusle om voksne kunder, med daglige mails og sms’er uden grund.

Men hvis man som kunde kan leve med at blive Nudged igennem er det værd at forsøge at få et billigere lån end de normale banker giver.

12. September 2020

Hej Martin,

Mange tak for din feedback til vores service. Jeg noterer lige din kommentar ned og tager den op internt herinde så vi kan få forbedret os på den font.

Jeg er dog meget glad for at gøre servicen herinde fra har været god og du fik det du søgte.

Vi ønsker dig en dejlig start på ugen!

Hurtig svar

Hurtig svar, tilbudder til lån kommer med det samme.

7. September 2020

Hej Aydan,

Tusind tak for din anmeldese af vores service. Vi er glade for at høre at du har haft en hurtig process gennem vores service.

En god oplevelse

1. September 2020

Hej Haakon,

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse ved brug af vores service. Vi takker mange gange for din anmeldelse.

Hav en skøn dag!

Det gik hurtigt med at finde nogle

Det gik hurtigt med at finde nogle
Som kunne hjælpe, og det er jeg glad for. 🤗

31. August 2020

Hej Heidi,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre du har haft en hurtig behandlingstid ved brug af vores service.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god og hurtig behandling.

28. August 2020

Hej Pia,

Vi er glade for at høre at du har haft en god og hurtig behandling gennem vores service. Vi siger mange tak for din anmeldelse af os.

Med ønske om en skøn weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God til opfølgning og god service

20. August 2020

Hej Peter,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for du har sat pris på vores opfølgning og service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

god søgemaskine men det er ofte de…

god søgemaskine men det er ofte de samme der kommer frem med lån

31. Juli 2020

Hej Jan,

Godt at høre du har været tilfreds med vores service. Vi takker mange gange for din anmeldelse.

Hurtigt og forstående

28. Juli 2020

Hej Miljana,

Dejligt at høre din oplevelse af vores service har været både hurtig og forstående. Vi siger tak for anmeldelsen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bliver konstant spammet med sms…

Bliver konstant spammet med sms beskeder til mit nr men med anden modtager. Kan det ikke stoppes???

28. Juli 2020

Hej Diana,

Tak for din hurtige tilbagemelding.

Udfra hvad jeg kan se er det en kunde fra vores hjemmeside som er kommet til at skrive et forkert telefonnummer, og har derfor ikke fået de sms'er som indholdt vigtig informationer for at vedkommede kunne komme videre med sit låne tilbud. Jeg har sørget for du ikke får flere sms'er, hvis det skulle ske igen, må du meget gerne ringe til os med det samme, så vi kan få sendt beskederne til den rigtige person.

Hav en god dag!

Hurtig og perfekt

27. Juli 2020

Hej Børge,

Tusind tak for din anmeldelse. Godt at høre det hele bare er gået hurtigt og helt perfekt for dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og god service fra dem jeg er…

Hurtig og god service fra dem jeg er fuld tilfreds med det hele og vil bruge dem igen hvis dette vil blive nødvendigt en dag

24. Juli 2020

Hej Carsten,

Vi er glade for at høre du er så tilfreds med vores service. Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse.

Lånio.dk kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr