Kystensperle Bewertungen 29

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var derinde og bestilte en Wienerschnitzel og stegt flæsk med persillesovs og kartofler. Wienerschnitzelen var så tør og smagte ikke af noget som man jo egentlig nok ville forvente når man bet... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Maden levede absolut ikke op til forventningerne. 3 personer i selskabet fik bøfsandwich (189.-). Bøfferne var knap lunkne og gav mindelser om dåsebøffer. Rigelig sovs, med een Skive rødbede. Pomfr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted, en dag med godt vejr er der tæt på alt besat. Lækker ærlig mad og portioner mænd også bliver mæt af. Både deres æggekage, stegt flæsk og bøf sandwich er fantastiske, for slet i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig en dårlig oplevelse Pulver æggekage med flæske som var fuldstændig udtørret og farlig for tænder Bløde tomater samt tørt rugbrød Det klæde som var omkring pande Var ulækker o... Mehr ansehen

1.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var derinde og bestilte en schnitzel og stegt flæsk

Wienerschnitzelen var så tør og smagte ikke af noget som man jo egentlig nok ville forvente når man betaler 239kr. Man skulle tro det var en der havde lagt i et godt stykke tid siden den var blevet så sej.
De stegte flæsk var så hårde man troede man tyggede i sine tænder og persillesovsen smagte ikke af noget som helst. Det betaler man da bare 199kr for…

Så er råd til jer andre, lad være med at spise derinde og betale så meget, når det er noget i kan lave meget bedre selv derhjemme. Vi afslutter vores aften med at køre på mcd hvor man da kan få bare lidt mad man kan spise og tygge i.

2. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Under alle kritik - dybt skuffende

Maden var under al kritik, vi bestilte schnitzel med brun sovs og kartofler samt en hel stegt rødspætte (den var fin stegt)med persillesovs, al maden på nær fisken var kold og smagte af absolut ingenting min kæreste troede jeg lavede sjov med ham da jeg sagde sovsen ikke havde nogen smag men blev overrasket over at det var sandt- ingen smag af nogen art, derudover var der skind på sovsen allerede ved servering (begge slags) schnitzelen var sej og ærterne kolde havde vi kunne give 0 stjerner havde vi gjort det, den ene stjerner må gå til den uvidende søde nye pige der betjenede os vi fik en cola (varm) og en dejlig kold fadøl til maden vi betalte langt højre pris her end på en kendt koks restaurant hvor både sted og mad var i top

8. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var 5 til stegt flæsk og 1 til…

Vi var 5 personer til stegt flæsk og 1 til æggekage med flæsk. Flæsket var ikke nok stegt, sværen blød og gummiagtig, mange af de kogte kartofler havde en hård overflade, så når man stak i dem sprang de ud over tallerkenen, næsten ingen persille sovs og rødbederne var tørre af at stå i fri luft siden morgenstunden.
Alt i alt en rigtig kedelig oplevelse.....ikke anbefalelses værdigt.

5. August 2025

Virkelig en dårlig oplevelse

Pulver æggekage med flæske som var fuldstændig udtørret og farlig for tænder

Bløde tomater samt tørt rugbrød
Det klæde som var omkring pande
Var ulækker og beskidt

Bestilte rødbeder samt sennep
Uden smag overhoved

Kommer aldrig igen
Nævnte det for tjener men hun trak bare på skulderen øv en oplevelse

4. Juli 2025

Elendig madoplevelse.

Vi har i aften besøgt kystens perle. Det var desværre en meget dårlig oplevelse og jeg kan på både mine gæsters og egne vegne sige at der kommer vi aldrig til at spise igen. Vi havde bestilt flere forskellige ting fra menukortet og fælles for det hele var at maden ikke var varmt. Den største skuffelse var dog stegt flæsk. Kartoflerne var udkogte og sovsen havde aldrig set skyggen af smag. Var det et måltid mad jeg selv havde lavet så var det blevet kasseret da det ikke var noget som jeg selv ville have lagt navn til. Alt i alt en dårlig oplevelse.

19. Juni 2025

Kedelig mad

Maden er ikke noget særligt men dog dyr. De påstår langt det meste af maden er hjemmelavet, men det er det ikke. Ofte sure tjenere og desuden bliver medarbejderne ikke behandlet særlig godt.

25. April 2025

Virkelig en dårlig oplevelse

Virkelig en dårlig oplevelse, fik en pariserbøf der var uspiselig, mildt sagt, og det samme med burgeren, der var tør som en sandkasse,
Hvad angår stedet, hyggelig beliggenhed,

Betjeningen og maden, må siges at være en dårlig sammensætning.

11. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde i fredags d 6 sep en rigtig…

Jeg havde i fredags d 6 sep en rigtig dårlig oplevelse her. Min ledsager og jeg som er handicappet i kørestol.ankommer kl 13.15. Vi venter på der kommer en og viser os en plads. En dame kommer og siger vi kunne få det 4 mands bord det var lige ved indgang. Og skulle jeg sidde der måtte jeg flytte mig hvergang der kom nogen der ville ud eller ind. Det mente vi ikke var så heldigt spurgte til det 6 mandsbord der var længere inde på terassen. Jo der måtte vi god sætte os men kom der 6 personer så måtte vi flytte os.... ja det mente vi så heller ikke var så heldigt. Vi spurgte så til det sidste bord der var ude yderste terasse. Nej det ville hun heller ikke give os sæt nu der kom 6 personer
Vi sagde da tak for nu vi tror vi vil finde et andet sted. Både første og sidste gang jeg sætter mine ben i den restaurant.

6. September 2024

Ellers tak.

Aldrig har jeg fået så dårlig en bøfsandwich til så mange penge, bordet vi havde bestilt var der rester af dem der havde siddet der før, bordet var ikke tørt af, dårlige service fra tjenere måtte vente længere tid på at bestille ekstra sodavand da oprydning osv var vigtigere, ingen gang et smil kunne de frembringe, de lignede allermest nogen der var tvunget til at være der.

Minder allermest om et værtshus..

Aldrig mere vi kommer der 😳

8. September 2024

Elendig mad

Elendig mad. Ventede en time på maden. Pariserbøf var tør. Dansk bøf var tør og kedelig. Mørbradbøf a la creme var sausen meget tyk og skilt mørbrad ok. Børneburger bestilt uden ketshup kom med ketshup og kedelig tør. 2 stjerner går til beliggenheden. Kan kun anbefale stedet til at komme forbi og få noget at drikke og nyde det hyggelige sted. Ærgerligt de ikke kan lave mad.

29. Juli 2024

Dårlig oplevelse

Jeg og min bedre halvdel var inde og spise hos kystensperle.

Hun fik en oksemørdbrad med Bearnaisesauce.

Jeg fik en wienerschnitzel med smørsovs.

Oksemørdbraden var så lys i kødet at det uden tvivl var kalvekød.
Bearnaisesauce var taget op ad en bøtte og lunet op smagte af ingen ting. Bare generelt dårlig.

Min wienerschnitzel var ok, kartoflerne var igen fra en bøtte også steget.
Smørsovs var smeltet margarine havde slet ikke fået temperatur nok.!!

Påpeger for tjeneren at med den beliggenhed og navnet kystensperle bør man forvente noget hjemmelavet mad, hvor der kommer en forklaring om at køkkenet er for lille til at lave en hjemmelavet Bearnaisesauce, sikke en gang sludder.!
Dem der har arbejdet i et køkken ved man kan lave den på en thermomixer eller lave den på såsbas også varme den op, så det er dovenskab og dårlig madkunskab!

Så spar jeres penge og find et andet sted, der er mange gode små steder i og omkring ålborg.

2. Juni 2024

25 oktober 2023

25 oktober 2023
Rigtig dårlig oplevelse,hvad mad og betjening angår.
Fik pariserbøf der var så sej ikke kunne skæres igennem eller tygges, brødet under var helt sort og hård,var to der fik pariserbøf og samme oplevelse.Kan ikke anbefales ,det meste gik tilbage til køkkenet.Betjenning kom ikke for at høre om alt var ok.☹️

25. Oktober 2023

Dårlig total oplevelse.

Maden levede absolut ikke op til forventningerne. 3 personer i selskabet fik bøfsandwich (189.-). Bøfferne var knap lunkne og gav mindelser om dåsebøffer. Rigelig sovs, med een Skive rødbede. Pomfritterne OK.
En anden gæst valgte Pariserbøf. Bøffen var hård og overstegt, æggeblommen havde konsistens tyndere end vand. Brødet under bøffen var næsten opløst af væske. Desserten æblekage kunne ikke måle sig med selv den ringeste cafeteria udgave.
Betjeningen passede desværre alt for godt til maden.
Da en gæst spurgte efter menukort, blev der peget på en stak menukort i den anden ende af bordet.

10. Juli 2023

Lækker beliggenhed

Lækker beliggenhed. Så stopper det så der. Mega arrogant tjener men føgler sig ikke velkommen. Maden er tæt på uspiselig. Stort set alt er tilberede i frituregryde. Bøfferne i burgerne virkede kogte og varmet op smagte gamle. Ikke et sted vi vil anbefale til nogen eller selv sætte vores ben igen.

14. Juni 2023

Arrogant tjener

Skuffende oplevelse pga af halv arrogant tjener, vi var to mænd som var inde og spise en frokost efter at have hørt godt om stedet, vi møder så en tjener ved navn jeg kunne fange hed Betina, magen til ringe service skal man dæleme lede længe efter, vi bliver spurgt “ har i bord” vi svarer nej desværre “godt så bliver det ikke i dag” - vi går skuffet ud og møder så en ung pige stående udenfor ved navn Laura - sikke en totalt modsætning af hende Betina - sød glad og undskyldende hjælper os faktisk med at finde et bord da et par smutter i stedet for bare at sige “nej det bliver ikke i dag” - hun hjælper os på plads er super sød og vi får den bedste service, stor ros til hende - maden var ikke noget hun kunne gøre noget ved, bøffen ødelægger hele oplevelse, var lige så tør som en skosål, man kunne godt fornemme den højest sandsynligt var gennemstegt for hårdt på en pande eller varmet op, for maden kom allerede efter 5 min - men hende Betina kommer så tilbage og siger rigtigt provokerede “ det var da godt i kunne finde et bord selv” hvor jeg tænker, men desværre ikke får det sagt “ja det dæleme godt vi kan lave dit arbejde” - desværre derfor ikke en anbefaling herfra selvom jeg er så ked af det skal gå udover den unge Laura som ellers var smilende og glad :(

6. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr