Kystens kan klart anbefales. Professionele mennekser, som altid svarer en hurtigt på ens spørgsmål. Undervisningen var en fornøjelse, både teoretisk og praktisk. Ville vælge kystens hvis jeg skulle ta... Mehr ansehen
Kun positive ord at sige om kystenskøreskole og deres kørelærer. Jeg fik glæden af Max som jeg kun kan anbefalde da han er er en sjov og sammetid virkelig dygtig og arbejdsom kørelærer. Kommunikation... Mehr ansehen
Super søde og erfarne kørelærere! Jeg er så glad for jeg valgte og tage mit kørekort her! Bedste valg. De har massere tålmodighed, og tager det i dit eget tempo😀 Jeg havde Max som kørelærer,... Mehr ansehen
Super god køreskole, fantatiske køre-lærer der gør køre turene sjove og lærerige. De forstår virkelig hvordan man gør eleven tryg bag rettet og er interesseret i at se dig som elev blive bedre. Kan h... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bare et meget professionelt sted og…
Bare et meget professionelt sted og dygtige kørelærer, især Christian ;)
Dygtige kørelærer
Jeg vil gerne sige mange tusind tak til Jakob, Max, Majbritt og Daniel for at være så dygtige kørelærer og give mig en fantastisk oplevelse i rejsen til mit kørekort. I har været meget tålmodige, hjælpsomme og støttende gennem det hele. Kystens Køreskole kan varmt anbefales!
Motorcykel
Tog MC kort hos kystens alt fungerede perfekt kan varm anbefales
FANTASTISK
Jeg tog kørekort hos kystens køreskole og det var klart et fantastisk valg, jeg havde Jacob i teori han var mega god til at formulere og forklare hvis man ikke forstod det. Jeg havde Christian som kørelærer, han er mega dygtig og venlig, han forklare og vejleder så godt, han er tålmodig og fleksibel med kørselstimer. Og genaralt bare god og køre med.
De var hurtige til at svare og finde tider🙏🏼
10/10 oplevelse!!!
Helt fantastisk køreskole!
Helt fantastisk køreskole!! Jeg havde Christian som kørelærer og jeg kan kun forslå ham, han er tålmodig og hjælpsom og får dig godt til mål! Og Jacob er fantastisk til teori timerne! Udenlukkende bare en vidunder oplevelse 10/10!!
Kan klart anbefale Kystens Køreskole
Kan klart anbefale Kystens Køreskole. Rigtig fin undervisning og praktisk vejledning. Også nem at lave køreaftaler med👍
Jeg tog kørekort på kystens køreskole…
Jeg tog kørekort på kystens køreskole og det var helt fantastisk! Jeg havde delvist Jacob og Daniel i teori og de formidlede alting perfekt så man selvfølgelig bestod teoriprøven i først hug.
Derefter havde jeg skønne Christian som kørelære og han var altid mega god og sød. Altid hurtig tilbagemelding over SMS og meget fleksibel med køretimer og afhentning/afsætning!
Alt I alt en fantastisk oplevelse. Kan klart anbefales!
Jeg tog mit kørekort på Kystens…
Jeg tog mit kørekort på Kystens køreskole med Christian, som var en fantastisk kørelære. Jeg bestod teori og køreprøve første gang🙌🏼
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole med god underviser, men helt klar bedst med den varmeste Christian, bestod selvølgelig første gang med ham.
Jeg har taget mit kørekort hos kystens…
Jeg har taget mit kørekort hos kystens med den bedste kørelærer som er Max, mega fed energi og god underviser.
Bestod teori første gang og køreprøve første gang takket være Max 😀
Et rigtig godt sted
Jeg tog mit kørekort hos Kystens i Helsingør.
Undervisningen fungere perfekt med Jacob som underviser. Han formår at videreformidle tingene så alle kan forstår og følge med. 10/10
Jeg havde derefter fornøjelsen af at blive undervist af Daniel i at køre.
Daniel er en suveræn formidler. Han er rar, nem at snakke med, punktlig og en forstående køreunderviser.
Jeg kan på det kraftigeste anbefale Kystens.
Tak for denne gang.
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos kystenskøreskole.
Jeg skiftede til kystens hen med slutning af mit kørekorts forløb og er fra starten blivet mødt af de sødeste og dygtigste mennesker. Her er der tjek på tingende.
Kan helt klart anbefale!😊
5 stjerner er ikke nok, kæmpe anbefaling herfra!
Jeg tog kørekort til bil hos Kysten køreskoke i Helsingør og har siden starten kun haft positive oplevelser.
Jeg havde fornøjelsen af Jakob i teorilektionerne og på manøvre- og glatbane. Jakob er god til at forklare og svare på spørgsmål, og formår samtidig at gøre undervisningen sjov og interessant.
Jeg havde Daniel som kørelærer og kan varmt anbefale ham til andre der skal tage kørekort.
Daniel er utrolig empatisk, rolig og tålmodig. Jeg var rigtig nervøs for at skulle ud og køre, men Daniel formår at fjerne alt nervøsitet og skaber en tryghed der gør, at man føler sig tilpas bag rattet.
Hans humoristiske og tålmodige væremåde gør enhver køretime til en fornøjelse.
Jeg bestod begge prøver i første forsøg, takket være Kystens professionelle og kompetente lærere.
De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg har taget MC kørekort hos Kystens…
Jeg har taget MC kørekort hos Kystens Køreskole i Ålsgårde hos Jakob.
Jeg vil på det varmeste anbefale Jakob som kørelærer til andre. Jakob guidede os trygt igennem et turbo-forløb med stor forståelse for vores forskellige forudsætninger på holdet. En helt igennem god oplevelse!
Klar anbefaling
Jeg tog hen over sommeren kørekort til bil i Ålsgårde, og det gik fantastisk. Grundet de få elever på holdet besluttede Jacob, kørelæren, at lave et turboforløb, så vi blev færdige med teori inden for ca 1,5 måneder. Jacob er super til at forklare og svarer glædeligt på spørgsmål. Jeg havde Daniel som læreren jeg skulle køre med, som gik super, med rigtig gode oplevelser og en god energi. Vil helt sikkert anbefale Kystens Køreskole.
Varm anbefaling
Har haft en super oplevelse med kystens køreskole, hvor jeg har haft fornøjelsen af at køre med Max Mortensen, der har været en sjov, pædagogisk og kompetent lærer.
Kan varmt anbefales
Kan kun anbefale Kystens køreskole
Kan kun anbefale Kystens køreskole. Havde Daniel som kørelærer, og bestod teori og køreprøve i første forsøg;)
Sjov, men lærerig undervisning.
Hvis du gerne vil lære at køre sikkert kan jeg kun anbefale Kystens Køreskole. Deres kørelærer er både professionelle, men formår at undervise på en måde, hvor man har det sjovt undervejs. De tager sig tid til at forklare tingene grundigt og tålmodigt, og er gode til at give en masse tips og tricks til at forbedre sin kørsel. Samtidig formår de at undervise på en måde, som kan gøre selv parkeringsregler og færdselsreguleringer til en "walk in the park".
Helt klart en anbefaling herfra til alle der overvejer at tage kørekort, men er i tvivl om hvor.
Fremragende kørelærer
Jeg kan varmt anbefale Max som kørelærer! Han var en fantastisk lærer, der gjorde mit kørekursus til en fornøjelse. Hans ekspertise, venlighed og tålmodighed var uvurderlige i min rejse mod at få mit kørekort.
Max var altid professionel og meget dygtig til at forklare alt, hvad der skulle til for at blive en god bilist. Han var altid i stand til at finde tid til at besvare mine spørgsmål og sikre, at jeg forstod alt, hvad der var nødvendigt for at bestå min køreprøve. Det var altid sjovt og trygt at køre med Max. Mai-Britt var super god til alt det tekniske admin arbejde, og hun var god til at svare hurtigt.
Jeg er meget taknemmelig for det gode forløb, jeg havde med Max, og jeg vil anbefale ham til enhver, der søger en god kørelærer, der vil hjælpe dem med at opnå deres mål om at få et kørekort. Tak igen, Max.
God og seriøs køreskole - der hjælper dig hele vejen.
Køreskole og biler 👍
Skolevogne = BMW 🏆
Service 🥇
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.