Kroen1936 Bewertungen 42

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik en fantastisk menu i dag - med nærværende og god service fra start til slut. Opmærksomme tjenere, god mad. Dejlig stille lounge musik og god akustik i rummet. En helt igennem dejlig oplevels... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utrolig kedeligt og dyrt menukort. Ikke pengene værd og føles som noget fra en svunden tid. Kan næsten kun appellere til et ældre segment, der ikke har fået øjnene op for, hvad København ellers har at... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var der med vores børn ifm deres Påskeevent. Rigtig gode rammer, mad og service. Vil klart anbefale samt besøge Kroen 1936 igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi mødtes 2 familier med børn til søndagsbrunch på kroen. Dette var den helt perfekte ramme for vores familier, hvor børnene kunne vælge alt mellem bacon, æg, og et kæmpe udvalg af lækre desserter.... Mehr ansehen

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Service was basic

Service was basic. Too many mistakes. too many of the staff talking to their colleagues instead of taking care of guests.
They charged us for 4 adult brunch instead of 3 and 1 kid.
They charged an extra coffee without us even ordering it. I had to ask for the receipt.
Extra charge of 140 dkk. Not paying attention to details. Left feeling annoyed and not happy and satisfied

21. Februar 2026

Hi Johan.

Thank you for the conversation we just had with you.
We are glad that you liked the quality of the food, and thank you for the input you had for optimizing our service.
Looking forward to welcome you again :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan på ingen måde genkende de…

Jeg kan på ingen måde genkende de reviews herunder. Dette er nok den ringeste oplevelse jeg har haft i mange år. Servicen var en katastrofe, maden tæt på uspiselig og i det hele taget under nogen form for standard

31. Januar 2026

Kære Christian.

Det er beklageligt med den oplevelse du har haft på aftenen. Jeg var selv manager, og synes ellers at vi prøvede at være lydhøre, samt give ekstra drikkevarer, da du allerede havde spist op af maden, du mente var uspiselig.
Vi skal nok bestræbe os på, at ramme bredere smagsmæssigt, da vi gerne vil være en kro der kan omfavne bredt.

Vi er en gruppe på 7 par

Vi er en gruppe på 7 par, som har en tradition med at spise ude sammen en gang om måneden i vinterhalvåret.
Besøget på Kroen 1936 var en succes. Vi valgte tre retters menuen og var meget tilfredse. Der var kælet for detaljerne i maden. Portionerne var rundhåndede og personalet var meget imødekommende, venlige og havde styr på tingene.
Vi havde en god oplevelse og ser frem til at komme tilbage.

29. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super sød betjening og meget…

Super sød og meget opmærksom betjening. Den trak op på antallet af stjerner. Havde ikke givet 4, hvis det kun var maden, der skulle vurderes. Vi fik laks, som var lækker, men brød burde følge gratis med. Derudover spiste vi wienerschnitzel. OK stegt, men vi savnede citronen med kapers, ansjosfilet og peberrod. En fik Korean stile chicken burger. Den var meget salt og skal man have pommes frites, så er det en side order. Alt i alt en god aften, men maden kan godt tåle at blive strammet op.

26. Januar 2026

Kære Annemette.

1000 tak for din feedback, vi har efter vores introperiode faktisk indført den klassiske "dreng" på schnitzlen samt tilført fritter til burgeren som standard.

Vi håber at du besøger os igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle fortjener et besøg på Kroen!

Siger det lige igen… Alle fortjener et besøg på Kroen! Brunchen er svær at forestille sig bedre, personalet er søde og har styr på det. Sidst, men ikke mindst, er restauranten bare hyggelig og smukt indrettet. Udover et besøg til åbningen her i januar ‘26 har vi også holdt vores datters 1 års fødselsdag i lokalerne i 2025 (110 pax). Vi var vildt tilfredse med det hele og kommer snart igen.

15. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn brunch med kæmpe udvalg

Skøn brunch med kæmpe udvalg i små portioner, der konstant bliver fyldt op - hvis man går sulten derfra er det din egen skyld. Gode priser, skønt personale og afslappende atmosfære. Kæmpe anbefaling herfra, det er uden tvivl et besøg værd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en virkelig skøn…

Vi havde en virkelig skøn brunchoplevelse hos Kroen 1936.
Brunchbordet var lækkert, veltilberedt og lavet med gode råvarer, og der var tydeligt tænkt over både variation og kvalitet. Stemningen var afslappet og hyggelig, servicen imødekommende og opmærksom. Og så er udsigten virkelig dejlig!

Vi synes derudover at det var perfekt til børnefamilier, bl.a. fordi der er softice-maskine og tegnepapir til børnene, hvilket gør det nemt for både børn og voksne at nyde brunchen.
Kan klart anbefales, hvis man leder efter et brunchsted i København, hvor både mad, atmosfære og rammer er i orden og især den overdådige brunch udvalg havde vi lyst til at komme igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En brunch som hverken dig eller dine børn går sulten hjem fra

En brunch som hverken dig eller dine børn går sulten hjem fra.
Udvalget var udsøgt, alt fra steak/bearnaise til smagfulde kager, softicemaskine og det der ellers hører en brunch til.

Tjenerne var opmærksomme på os og vores behov og var så søde ved vores unger. Børnene måtte tegne på bordenes papirsduge som var et kæmpe hit!

Vi har ikke spist på så godt et sted i årevis - kæmpe anbefaling herfra!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så er kroen i de mest fantastiske…

Så er kroen i de mest fantastiske omgivelser endelig tilbage med weekendbrunch. Vi har netop været afsted hele familien og maden var i topkvalitet, hjælpsomme og hurtigere tjenere og dejlig stemning.
Det kan varmt anbefales - vi glæder os til at komme tilbage

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kroens legendariske brunchbuffet er…

Kroens legendariske brunchbuffet er tilbage!
Inviterede min kæreste på hyggelig brunch lørdag, hvilket jeg kun modtog pluspoint for.
Helt fyldt restaurant, personalet helt oppe på beatet, super opmærksomme, veltillavet mad, overdådigt udvalg med retter jeg end ikke selv ville have tænkt på at servere til en brunch, men bestemt ikke mindre velegnede.
Friske juicer, smoothies og god kaffe!

Brunch Ad-libitum i meget høj klasse

Brunch Ad-libitum i meget høj klasse
Hvis du leder efter brunch ad-libitum, og gerne vil have noget hvor standarden er helt ud over det sædvanlige men prisen er til at betale, så skal du tage til dette sted, Kroen 1936.

Her kan det anbefales at smage deres jordbær-æble juice, til den overdådige yderst lækre buffet, som byder på et meget bredt udvalg af ekstra ordinært lækker mad - alt fra sundt, til usundt og ikke mindst mine favoritter, i 'kød-hjørnet' ved køkkenet.

Udsøgt fornøjelse! En kæmpe anbefaling herfra!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good brunch with sea view !

A newly opened restaurant with an amazing sea view! I had the pleasure of trying their very first weekend brunch, which features a generous buffet filled with delicious homemade dishes, both sweet and savory and tried a really good strawberry juice. The atmosphere is lovely, and the service was excellent. I’ll definitely be back!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr