Unternehmen hat geantwortet
Købte en deal på nettet til en lækker kagemandkone + 20 boller, som jeg skulle bruge til mit barnebarn fødselsdag. Bestilte dealen et par dage i forvejen, og alt var klappet og klart, da jeg skulle he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bettrday er en digital platform, der er udviklet specielt til bagerfaget og som samarbejder med bagerier i hele Danmark, hvor virksomheder og private kan bestille frisklavet bageriprodukter og få dem leveret direkte til døren.
Priorsvej 31, 8600, Silkeborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Fantastisk kringle og levering til tiden, ikke sidste gang, at vi bruger jer :)

Antwort von Bettrday - Bageren online
Super lækkert bagværk. Levering til aftalt tid, fantastisk service.

Antwort von Bettrday - Bageren online
Jeg fik leveret lækre fastelavnsboller. Det var let at bestille, varen levede op til forventningerne og de blev leveret til aftalt tid. Helt sikkert en service jeg vil benytte mig af en anden gang jeg skal have brød/kage med. En god oplevelse at kunne sidde hjemme og se udvalget i gennem og tage en beslutning om, hvilke kager. Det var meget mindre stressende end at skulle stå i bageren fra morgenen og selv fragte med fare for, at kagerne får en hård medfart på vejen

Antwort von Bettrday - Bageren online
Vi brugte Kringlexpressen.dk til at sende en række speciallavede lasertryk kager til en kunder med forskellige lokationer. Det gik supergodt, og kunden var helt vild med det – og ret imponeret. Det kan varmt anbefales at bruge Kringlexpressen.dk til sådan nogle happenings… Det kan noget..

Antwort von Bettrday - Bageren online
I august 2024 bestilte jeg en kage til min chef som havde fødselsdag - med udbringning til hans private adr. Jeg fik den bedste service fra Kringlexpressen i Herning - langt ud over det sædvanlige. Det er ikke sidste gang jeg bruger Kringlexpressen (og chefen blev meget mere glad for kage end fx en blomst). Hermed mine allerbedste anbefalinger

Lækker frisk morgenbrød og fantastisk koncept! Kan kun anbefales 💓

Antwort von Bettrday - Bageren online
Vi har brugt Kringleexpressen af flere omgange og er blevet velsignet med lækre kager og fantastisk service. De får ting ting til at lykkes, også selvom det tager tid - og fortjener derfor hver en stjerne.
Mvh. Marlene fra AUBO

Antwort von Bettrday - Bageren online
Kringleexpressen er en god samarbejdspartner. God og professionel håndtering af ordre. Vi er meget glade for samarbejdet.
Jan fra BAUHAUS

SURPRISE MORGENMAD
Skulle have leveret morgenbrød og kagedamer til en surprise morgenmad kl. 7 en mandag morgen - men kunne umiddelbart ikke bestille det online. Det fixede en super kompetent Miemalika fra kundeservice. God og hurtig service. Morgenmaden kom til tiden og brødene var lune, friske og smagte godt. Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse. Kan på det varmeste anbefale det. Brødet var fra Brødkunsten på Nørrebro.

Antwort von Bettrday - Bageren online
Når man som projektleder får til opgave at booke 35 kager ind på tværs af landet til samme dag, for at fejre sine samarbejdspartneres nyrenoverede butikker, faldt jeg over Kringlexpressen på nettet.
Uden nogle udfordringer, påtog de opgaven og leverede friskbagte lagkager på tværs af alle regioner i Danmark. Kagerne var super lækre og gjorde alle vores samarbejdspartnere glade og tilfredse. Og servicen var i top hele vejen igennem processen!
Jeg kan stærk anbefale Kringlexpressen som kageleverandør til fremtidige events.

Antwort von Bettrday - Bageren online
Miemalik er guld værd for Kringle Expressen.
Hun yder en uventet høj service.
De fire stjerner er til hende.
Den femte * havde været i hus, hvis jeg ikke skulle have ringet flere gange, før en kompetent medarbejder, Miemalik, tog sig af sagen og løste mit problem.

Antwort von Bettrday - Bageren online
Vi får altid god service -
også når online bestillingen en sjælden gang har programmeringsfejl. Et enkelt opkald og den imødekommende kundeservice finder en løsning.

Antwort von Bettrday - Bageren online
vi bruger dem fast til vores morgenmad levering, og deres Kundeservice er super prof. hvor kunde er deres focus. Giver altid lige lidt extra for at gå den extra mile
De små fejl der har være har de fixes hurtig for afhjælpe problemet. stor ros for deres Kundeservice.

Knivskarp service!
Oplevede at blive hjulpet igennem hurtigt og nemt, på trods min forespørgsel kom sent. Rigtig god og personlig service :)
Ser frem til at modtage kagerne

Antwort von Bettrday - Bageren online
Ægte veltillavet bagerbrød. Sprød skorpe, dejlig krumme og tilpas bagt. Konditordelen er også helt i top

Antwort von Bettrday - Bageren online
Steffen hjalp med at skaffe mig 2 store lagkager med 1 dags varsel. Godt arbejde! I øvrigt bruger vi dem altid til vores personalemøder på kontoret, så skal vi ikke stå i kø ved bageren

Super service!
Jeg bestilte en kagemand til min brors fødselsdag, som blev leveret som aftalt og var virkelig god! 😍

Antwort von Bettrday - Bageren online
Det er altid en god oplevelse med dejligt morgenbrød til døren.
Sidste gang fik vi en ekstra overraskelse. På bager posen var der en fin stregtegning af brød. Meget smuk samt en sød hilsen.

Antwort von Bettrday - Bageren online
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.