Koreteamet Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Perfekt Køreskole/Lærer

Vil 100% klart anbefale Køreteamet med Camilla, da hun altid er klar med bilen til tiden. Samtidig med hun altid giver en god køretur så man er klar til køreprøven i sidste ende. Camilla er altid sød og snaksagelig så man bliver mere rolig i sin kørsel.

1. Juli 2026

Antwort von Koreteamet

Søde Magnus. Du var så go’ i dag 🚘🫶🏼🇩🇰😀. Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det har været en stor fornøjelse at køre med dig😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan virkelig anbefale at tage kørekort…

Kan virkelig anbefale at tage kørekort ved Camilla. Altid hyggelige køretimer, hvor der bliver taget meget hensyn til dagens humør, og hvordan det lige går. Har selv været rigtig glad for at tage hos kørerteamet. Så tag kørerkortet hos Camilla, hvis du vil hygge dig, mens du lærer😁

11. Dezember 2025

Antwort von Koreteamet

Tak for den fine anbefaling William. Du er sku’ en skøn dreng🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Camilla er den skønneste kørelærer

Camilla er den skønneste kørelærer, der har ikke været en køretimer hvor vi ikke har grint 🫶🏻 savner allerede vores køretimer 🥹❤️

18. Februar 2025

Antwort von Koreteamet

Tak for det Laura🤩. Det er jeg altså glad for, at du syntes. Jeg syntes altså også at du har været skide sjov at kører med🥰

Rigtig god køreskole

Camilla er en rigtig god kørelærer som er god til at lære fra sig på en måde man forstår. Hun er også meget forstående når man kommer til at lave fejl. Der er også altid mulighed for at få både slik og sodavand til teoritimerne. Det har generelt bare været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Køreteamet.

6. Mai 2025

Tusinde tak Kaspers
Det er jeg glad for at du syntes😁
Kør pænt derude, og ring hvis du har spørgsmål. Kh. Camilla

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Camilla er den bedste kørelærer

Camilla er den bedste kørelærer, hun er forstående, giver sig god til tid at man kan tage det i sit eget tempo. Plus så er hun altid klar på en masse samtaler på dybe og sjove. Er så glad for at jeg har valgt at tage mit kørekort ved Camilla

2. April 2025

Antwort von Koreteamet

Tusinde tak Kecia for de fine ord❤️. Og tak for hyggelige og kloge samtaler😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Camilla er en fantastisk kørerlærer

Camilla er en fantastisk kørerlærer. Tålmodig og rigtig god til at lære fra sig. Køretimerne er hyggelige og selvom det er svært bliver det gjort nemt. Kæmpe anbefaling

9. März 2025

Antwort von Koreteamet

Tusinde tak for de pæne ord Pia🥰

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var super hyggeligt at køre

Det var super hyggeligt at køre, og det føltes også trygt. Dog synes jeg godt jeg kunne have følt mig bedre klædt på af kørelæren, da jeg virkelig selv følte at jeg skulle lægge en indsats som hun ikke havde fortalt om.

1. April 2025

Hej Thea. Tak for din anmeldelse😀
Jeg kan bare sige, at jeg har gjort mit bedste. Og da du er den på hele holdet, med færrest ekstra lektioner, kan alting godt føles lidt “presset”. Det er ulempen ved at du er dygtig.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr