Lekker snel en duidelijk
Lekker snel en duidelijk. Top! Heel blij met het advies.

Antwort von Koopmaat
Koopmaat is een onafhankelijk online platform dat consumenten helpt bij het maken van de juiste aankoopkeuze. Via duidelijke productvergelijkingen, koopgidsen en interactieve keuzehulpen (“Koopwijzers”) maken wij het mogelijk om snel en eenvoudig het beste product te vinden dat past bij jouw wensen en budget. Wij richten ons voornamelijk op consumentenelektronica, zoals laptops, smartphones en audioapparatuur. In plaats van eindeloze specificaties bieden wij overzicht, heldere uitleg en praktische aanbevelingen op basis van gebruikssituaties. Koopmaat werkt samen met geselecteerde webshops en kan een commissie ontvangen wanneer je via onze website een aankoop doet. Dit heeft geen invloed op onze beoordelingen: transparantie en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is om online winkelen eenvoudiger, duidelijker en betrouwbaarder te maken.
Niederlande
Lekker snel en duidelijk. Top! Heel blij met het advies.

Antwort von Koopmaat
Erg fijne site! Gebruik het voor huishoudelijke electronica en werkt top

Antwort von Koopmaat
Hele fijne website die me ontzettend heeft geholpen bij de aankoop van een nieuw bed. Eindelijk van me rugpijn af.

Antwort von Koopmaat
Ik gebruik Koopmaat eigenlijk altijd voor de aanschaf van producten. Altijd eerlijke en betrouwbare inzichten voor de aankoop. Bovendien gratis en gemakkelijk te gebruiken!

Antwort von Koopmaat
Geweldige website, een echte aanrader!

Antwort von Koopmaat
Erg fijne manier van keuze afwegen, door alle specificaties zie ik vaak door de bomen het bos niet meer. Dat was nu een stuk makkelijker

Antwort von Koopmaat
Kom geen besluit nemen over welke robotmaaier ik moest kopen. Dankzij de keuzehulp ben ik uitgekomen op een Gardena. Fijn apparaat!

Antwort von Koopmaat
Echt top! Ik fond het heel fijn, hele eerlijke review