Konkurskenneth Bewertungen 14

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi handler med brugte kontormøbler i høj kvalitet fra konkursboer. Vores udvalg er meget bredt og strækker sig hele vejen fra hæve-sænkeborde til whiteboards. Vi leverer til hele Danmark. Køb online eller ring til vores kundeservice!

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Snydefirma med stor arrogance og lille kompetence, der sjovt nok kalder sig assistance

Casper fortæller i købssituationen, at den rustne magnet kan skiftes på Montanareolen, og efter leveringen ja, så oplyser han, at den nu sjovt nok ikke kan skiftes uden at ødelægge reolen.

Smart i en fart for nu skal Casper have flere penge for at ombytte.
Magneten på den ene reol er rusten, hvilket giver en udfordring med hensyn til funktion. Den kan ikke hænge sammen med de andre 2. Der er andet, der ikke hænger sammen hos KonkursKenneth/Assistance Co og ved Caspers adfærd.

Casper gider kun ombytte til 1000 dkk – reolerne koster 1500 dkk stykket, og det er lige i overkanten. Jeg tilbyder 500 dkk. Men det vil Casper ikke. Han lægger ikke skjul på, at jeg har brugt hans tid på at udvælge de 3 reoler, og det i sig selv bør jeg tage til efterretning.

Jeg vælger at ombytte og betale de 1000 dkk. Casper fortæller mig i telefonen, at han hellere må vælge for mig ”for du kan jo åbenbart ikke finde ud af at vælge den rigtige reol”. Det opponerer jeg mod. Han dikterer så, hvornår jeg allernådigst kan komme og se på en anden reol, og det kan være fredag formiddag, hvor det passer ham. Bytte de 2 andre reoler, nu hvor vi er i gang, kan slet ikke lade sig gøre. Det er interessant, at der nu er fundet bedre reoler frem, som ikke var der ved første besøg.

Mage til nedladende, arrogant, ubehageligt fupfirma skal man da lede længe efter. Men måske netop derfor befinder ”man” sig i et ”verdensfirma”, hvor hverken evner eller kompetencer er i højsæde. Næ, her er det andre værdier, der tæller for undervejs i Caspers envejsdikteringer oplyser han, at han kan ”skaffe” helt nye reoler.

19. November 2024

Super oplevelse

Jeg var på udkig efter brugte kontormøbler til min virksomhed, og jeg fandt den perfekte leverandør her. Møblerne var i fantastisk stand og levede fuldt ud op til mine forventninger. Kundeservicen var fremragende, og leveringstiden var hurtig. Jeg er meget tilfreds med mit køb og vil helt sikkert handle her igen.

5. Juli 2024

Effektivt og professionelt

Vi bestilte 4 Nanna Ditzel stole igår mandag.
Idag tirsdag ringer min telefon med beskeden at vores stole er på vej. Kl. 15.05 kom der 2 effektive og profesionelle mænd med vores stole. Jeg er imponeret.
Tusind tak for handlen.

19. Dezember 2023

Super oplevelse!

Absolut intet negativt om dette firma, god kundeservice og kanon levering. Jeg købte en 3D Printerm inkl gratis fragt, levering onsdag eller torsdag ugen efter, tirsdag blev jeg ringet op at den ville komme torsdag eftermiddag.
Torsdag eftermiddag blev printeren leveret på min adresse.

Tak for en kanon oplevelse.

11. Januar 2023

5 kokkehuer fra os!

Har lige købt nogle skuffeelementer for at gøre kontoret mere ryddeligt. Jeg fandt en håndfuld virksomheder, der tilbyder brugte kontormøbler, men KonkursKenneth var den eneste, der tilbød præcist det, jeg ledte efter, så jeg valgte dem. Resultatet – tilstanden og kvaliteten af ​​de enheder, vi købte, var fremragende, prisen var omkring halvdelen af, hvad jeg ellers havde forventet at betale, og da vi fysisk ikke er i vores bedste alder, satte vi stor pris på hjælpsomheden fra chaufføren, der leverede vores enheder. Alt i alt er vi absolut tilfredse og tøver ikke overhovedet med at anbefale KonkusKenneth til nogen eller enhver virksomhed, der ønsker at spare nogle penge på deres næste køb af kontorudstyr. Det er 5 kokkehuer fra os!

28. Oktober 2022

Helt efter bogen

Helt efter bogen, nemt og troværdigt.

Jeg bestilte om torsdagen et let brugthævesænkebord.

Følgende mandag ringer de og aftaler levering.
Kommer til aftalt tid tirsdag.

Bordet er nærmest i perfekt stand så jeg kunne ikke være mere tilfreds.

12. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Farve på vare forkert

Jeg aftaler afhentning af en sofa som er sat til salg hos Assistance &Co. Sofaen på billedet er lysegrå, og Casper sender mig et andet billede for at bekræfte at den er grå. Jeg er ikke selv med til afhentning, men modtager en sort sofa. Det er jeg overhovedet ikke tilfreds med, og kontakter Casper med henblik på returnering og refundering.

På trods af at de ikke har beskrevet varen ordenligt, bliver jeg bedt om at skulle betale for afhentning. Det synes jeg er flabet og dårlig service, men jeg accepterer. Derefter hører jeg ikke fra Casper om at arrangere tidspunkt for afhentning. Jeg følger op på mail, og bliver derefter også nødt til at følge op på telefonen.

Casper virker meget uinteresseret og fortæller at han har travlt så han ved ikke hvornår han lige kan få tid til at arrangere afhentning. Jeg er målløs over arrogancen og det ikke eksisterende serviceniveau.

Jeg har stadig ikke fået sofaen afhentet eller mine penge retur. Ville aldrig anbefale andre at handle med Casper.

4. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt et superfedt hæve sænke…

Jeg har købt et superfedt hæve sænke bord, som blev leveret mandag formiddag efter det blev bestilt søndag eftermiddag 😃
Den kabel bakke jeg fik med, den passede ikke, men efter et par mails frem og tilbage fik jeg en ny kabelbakke, på trods af at jeg var kommet til at ridse den gamle.
Fin service jeg ikke havde ventet, så dem kan jeg kun anbefale👍

29. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og gode priser

Købte et fint spritnyt bøge-skuffemøbel, hvor der skulle have være en nøgle med. Det viste sig så, at der ikke var nogen i den uåbnede pakke med møblet. Casper fik fluks lavet en ny og var på vej op til mig med den. At jeg så kom ham i forkøbet og kom til Brøndby før han kørte, skal ikke lastes ham. En super fin service hele vejen igennem og jeg kan varmt anbefale at købe hos dem - også prismæssigt.

29. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse og stærke priser!

Har netop erhvervet mig et hævesænkebord samt skrivebordslampe fra Assistance Co / Konkurs Kenneth og det har været en super god oplevelse hele vejen igennem.
Jeg må indrømme at jeg i starten havde mine betænkeligheder grundet navnet på hjemmesiden, men de blev manet i jorden.
Bestilte bordet og lampen om mandagen og havde det i min lejlighed om tirsdagen. Kommunikationen med kundeservice var god og deres levering til kantstenen var fleksibel. 5 stjerner herfra!

5. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr