Jeg har nu været på 2 endagsture med Koncertbussen, det er virkelig anbefalelsesværdig, lækkre busser og super søde chauffører. Jeg håber de fortsætter med det.
Jeg havde bestilt 2 billetter til en af Harry Styles koncerterne i Amsterdam. (D. 17 maj) De blev booket og betalt i god tid. Her omkring en måned inden får jeg en mail, om at grundet for lid... Mehr ansehen
Jeg og min kone vil vildt anbefale Koncerbussen, var med dem til VM i Håndbold her i wekeenden, alt " kørte bare der op og hjem af "virkelig super service, til de 2 friske chauffør, ingen bump un... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Koncertbussen - transport til og fra koncert og event
Gjeddesdalsvej 76L, 2670, Greve, Dänemark
- 61102060
- info@kagan.dk
- koncertbussen.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Brugte koncertbussen.dk for første gang…
Brugte koncertbussen.dk for første gang fra Århus til Ed Sheeran koncert i Odense. Dejlig bus, og flink chauffør 😀 kørte til tiden der ned og næsten til tiden hjem🙂 men det var jo ikke chaufføren skyld, vi kom afsted til tiden han gjorde hvad han kunne.
Rigtig dårlig oplevelse med Koncertbussen
Vi kørte med Koncertbussen til Horsens for et par uger siden, da vi skulle til Foo Fighters i Fængslet. Ved ankomst til Horsens fik vi imidlertid at vide, at bussen slet ikke kørte til Fængslet, men til banegården, og at vi skulle gå det sidste stykke - hvilket kom som noget af en overraskelse.
Vi havde med vilje valgt bussen frem for toget for at undgå at skulle bruge 25 minutter på at gå turen til Fængslet. Dels fordi det er en træls tur generelt, dels fordi én af os var dårligt gående, og vi derfor gerne ville betale de ekstra penge for at spare turen. Men det skulle vi ikke have gjort.
Jeg tjekkede informationen på hjemmesiden både før og efter turen, og der stod intet om, at vi ville blive sat af ved banegården. Tværtimod stod der "bus til Fængslet", "ved ankomst til Fængslet", ligesom det alle steder var Fængslets adresse, der var angivet - og fremgik under kortet. Ikke banegårdens.
Vi var flere i bussen, der var rimelig uforstående og utilfredse med situationen, men chaufføren sagde blot, at det ikke var hans bord, og så blev vi sat af på banegården.
Jeg har sidenhen været i kontakt med Koncertbussen og gjort dem opmærksom på problemet - de anerkender, at de kunne have kommunikeret bedre, men mener alligevel ikke, at der er grundlag for hverken hel eller delvis tilbagebetaling. De siger, at de altid kører til banegården, og at det ikke er dem, der bestemmer; hvis det er tilfældet, var det da oplagt at gøre opmærksom på det fra start, så kunderne ved, hvad de betaler for.
Vi havde selvfølgelig ikke regnet med at blive sat af lige foran hovedindgangen, men en gåtur på 25 minutter i stegende sol og op ad bakke, havde vi ingen chance for at forudse. Vi kunne lige så godt have taget toget - det havde været både hurtigere og billigere, og vi ville have endt det samme sted.
På baggrund af ovenstående bad jeg om at få pengene tilbage, men det blev afvist. Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at de laver en fejl, men at det er os, der hænger på den - vi hænger i forvejen på regningen for den taxa, vi var nødt til at tage, fordi vi blev sat af ved banegården.
Så det var en rigtig dårlig oplevelse, og vi kommer ikke til at bruge Koncertbussen igen. Men jeg håber, at Koncertbussen fremadrettet vil informere deres kunder ordentligt, så andre undgår at ende i samme situation som os.
I en sidebemærkning var der usandsynligt varmt i bussen; sveden løb ned af alle, og særligt hjemturen var rigtig ubehagelig. Jeg har sidenhen kunne læse mig til her på Trustpilot, at airconditionen var gået i stykker lige før Århus. Man kan selvfølgelige ikke gardere sig imod, at teknikken går i stykker, men det gjorde bestemt ikke oplevelsen bedre.

Super
vi havde ikke en finger at sætte på hverken bus eller chauffør,så det var ikke sidste gang vi benyttede os af Koncertbussen.dk
fem stjerner herfra
Anbefales som transport til koncerter
Jeg var med bussen fra Aalborg til Horsens d. 25/6 for at deltage i Foo Fighters. Jeg har absolut intet at udsætte på hverken bus - fin og nyere dobbeltdækker - chauffør, afgangs- og ankomsttidspunkter. Anbefales klart hvis du ikke ønsker eller har mulighed for at køre selv til en koncert.
Kører fint til tiden
Kører fint til tiden. Men absolute ingen styr på at regulere temperaturen i bussen. Og det går ikke at bruge en bus med et dårligt klimaanlæg når der er 30 grader udenfor. Tænker ikke at busserne er op to date på den front.

Antwort von Koncertbussen
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Koncertbussen. Altid fleksible og servicemindede chauffører. Lækre busser og altid god stemning ombord i bussen.
Jeg/vi benytter helt sikkert Koncertbussen næste gang.
Super service, og altid venlige chauffører, og vi havde en fest. Kan varmt anbefales...
Har brugt koncertbussen ved flere…
Har brugt koncertbussen ved flere lejligheder, og det har fungeret rigtig godt, busserne har været i orden, og jo, det er sket toilettet har været ude af drift, men når der sidder en hel bus fyldt med koncertdeltagere der drikker godt med øl, så skal man nok ikke forventer der ligefrem dufter af violer på potten.
Den eneste forsinkelse jeg har oplevet, var på en tur hjem fra Horsens, der var nogle der ikke kunne finde tilbage til bussen, og chaufføren valgte at vente på dem..det synes jeg faktisk er ret god stil....ville personligt blive ked af at blive efterladt, et fremmede sted midt om natten, halvfuld og halvtræt...
Det var første og sidste gang jeg tog…
Det var første og sidste gang jeg tog med koncertbussen.
Vi skulle til Def Leppard/Bon Jovi koncert d. 11/6 2019.
Chaufføren starter med at kommer 20 minutter for sent, hvilket fra start forsinker os i 30 min (folk skulle lige ombord inden vi kunne køre), i en i forvejen MEGET stram tidsplan. De havde afsat i alt 3 timer og 45 minutter til at køre fra Roskilde til Sønderborg inkl 3-4 stop hvor der skulle samles folk op - det siger sig selv at det ikke kan lade sig gøre, hvis der skal tages højde for evt trafikuheld, kødannelser, samt pålæsning af andre gæster.
Der var intet musik i (KONCERT) bussen, så turen var sgu noget tam.
Vi kommer ankommer 1 time og 12 min senere til Sønderborg end de havde planlagt (og det KUN fordi chaufføren valgte en alternativ rute og virkelig gav den gas de sidste ca 50 km) hvilket betyder at vi missede de første 4 numre af Def Leppard ud af de 12 numre de spillede - dvs 1/3 af deres koncert. Det var udelukkende dem vi var kommet for at se.
Derudover stank toilettet så meget af urin på toilettet på hjemturen, at det sved i øjnene. Om det var fordi det var fyldt ved jeg ikke, men klamt var det dælme.
Hos koncertbussen mener man ikke, at deres planlægning er dårlig - Hvorfor kom vi så for sent? men de har alligevel tilbudt os et "plaster på såret" på 100,- i alt til min veninde og jeg... Seriøst?? Vi har givet 2500,- for at se et band som vi kun fik set 1/3 af, og det kun fordi vi droppede at få noget at spise og drikke, for så havde vi misset endnu mere... Det er menneskeligt at fejle, men at de ikke vil tage ansvar for deres ualmindelige dårlige planlægning, det er i min optik ligegyldighed over for deres kunder. Næsten gang, så sætter jeg mine penge på DSB, det er helt sikkert!

Sikkerhed ikke i top
Ikke en optimal tur til Guns´n´Roses i Odense, hvor vi stod på i Horsens. Bussen var fyldt til bristepunktet og da der ved en fejl kom nogle med, som skulle med en anden bus, så var den overfyldt, således at jeg som den sidste person der gik ind, måtte sidde på trappen hele vejen til Odense. Ikke behageligt eller sikkert. Bussen var ikke hvad man havde forventet efter besøg på hjemmesiden og drikkevarerne var lunkne og der var udsolgt omkring Lillebæltsbroen. Hjemturen var okay, da der var kommet styr på hvilke personer der skulle med. Ikke den hyggelige tur man havde troet/håbet på.
"Topmoderne busser". NOT!
"Topmoderne busser". Arh den holdt så ikke på turen til Guns N Roses i Odense!
Gammel slidt bus, hvor air condition overhoved ikke virkede. Temperaturen nåede mindst 30 grader inden vi var fremme!
Bussen kom 45 minutter for sent (ingen forklaring), og ankomst blev ca. 1½ time senere end annonceret.
OPDATERING 14/6: Har i dag modtaget en ganske rimelig kompensation på halvdelen af billettens pris.

Absolut anbefalelsesværdig
Justin Bieber koncert. Super hyggeligt og en dejlig ren bus. Herudover var buschaufføren venlig og sød, han havde endda downloaded Justin Bieber musik, selvom det ikke lige var hans smag. Det skam god stil!
Det skal helt klart benyttes igen!
Absolut anbefalelsesværdig
Metallica koncert. Odense til Amager.
Billige drikkevarer, tålmodighed med fulde passagerer, lytter til kunden og ren lækker bus med musik
Perfekt - præcis og fin bus
Tur til EM i håndbold - Malmø . Afgang præcist fra Roskilde - opsamling på minuttet i København. Ankomst på det forventede klokkeslæt .
God info undervejs - og alt klappede bare.
Kan anbefales !!
Dårlig service
Flot billede på deres hjemmeside af en ny og flot bus, men det var ikke den vi kom med da vi ikke havdet reserveret plads i den ! Vi havde købt billet og derfor forventet at få plads i sådan en og ikke i en 30 år gammel bus.
Hjemturen blev ikke bedre da det telefonnr. vi havdet fået til vores chauffør var blevet ændret så vi skulle kontakte en anden som ikke skulle køre nogen bus men blev genet rundt på P-pladsen til der kom en kvinde som kunne fortælle at 300m væk er der en bus som havdet plads til nogen af os. Jeg var hjemme på Nørrebro kl 0130.
Jeg kan derfor ikke Anbefalde dette firma.

Super super service
Vi havde den fedeste tur med koncertbussen 10 stjerner herfra
Hurtig, nem og god service
Jeg skulle til Lady GaGa koncert med en veninde, og vi havde en virkelig god tur/retur.
Chaufførerne er super søde og svarer gerne på ens spørgsmål.
Der sælges sodavand og andet let alkohol til en god pris.
Det er super nemt eftersom man køres hjem lige efter koncerten.
Vi vil klart bruge det igen
God service og rigtig fin pris.
Chaufføren og hans familie er rigtig søde og imødekommende. Der blev solgt drikkevarer undervejs, og stemningen var rigtig god. En tur fra Kbh til Herning kostede ca. det halve af samme tur med tog - her blev vi bare hentet lige ude foran i en dejlig varm bus efter koncerten. Jeg vil bestemt overveje at benytte koncertbussen igen til andre arrangementer langt væk hjemmefra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.