No ogl Lipna bo pociągi opóźnione bardzo za obsługa konduktorów bo defakto dziś poszedłem do łazienki Z powodu nie strawnośći i kupiłem bilet na 2 stacji a mówiłem pani że tak zrobiłem i dostałem 100m... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Nie polecam, kupiłam bilet na OPOZNIONY pociąg (bynajmniej tak pisało przy zakupie, miał przyjechać o 16.49) okazało się, że był to chyba jakiś błąd aplikacji i pociąg przyjechał normalnie planowo o g... Mehr ansehen
Jestem bardzo zadowolona z użytkowania aplikacji. Ostatnio mój pociąg miał opóźnienie i chciałam anulować bilet, ale nie było już tej opcji. Po kontakcie z Obsługą Klienta moja sprawa została załatwio... Mehr ansehen
Bilety kupuje się łatwo i z tym nie ma problemu ale coś czego nienawidzę to zmuszanie do "doładowania konta" za minimum 20zł w momencie gdy bilet kosztuje 11zł. Mamy 2025 rok,jak widać niektórzy "psi... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sprawdź rozkład jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w Trójmieście i inne koleje bez żadnych opłat!
Kontaktinformationen
Wykupiłam odbiór bagażu.Kurier DHL nie…
Wykupiłam odbiór bagażu.Kurier DHL nie odebrał bagażu pracownicy kole nie pomogli brak profesjonalizmu.Nie wiem czemu wybrali najgorszą firmę kurierską.Zwrocilam się o zwrot pieniędzy za nie wykonaną usługę i nastąpiła cisza.Odradzam wszystkim odbiór bambetli sami zamówicie sobie przesyłkę tyko nie w DHL i na kole
Wielki pozytyw
Wielki pozytyw, łatwość w zakupie biletów wszystko czytelne. Pomoc w rozwiązaniu problemu, kontakt bezproblemowy . Będę korzystała za każdy razem z Koleo gdy wybieramy się w podróż a jest to conajmniej raz w tygodniu. Polecam
Szkoda swoich nerwów i pieniędzy
Marna obsługa.
Kiepska polityka zwrotów biletów. Zwracają ułamek kwoty i to na jakiś wirtualny portfel w aplikacji - a żeby to wypłacić, to trzeba wymienić ileś maili z obsługą, żeby się zlitowali i wypłacili pieniądze na konto.
Nie działały przez dwa lata płatności kartą, co potwierdziły różne banki, że to wina KOLEO.
Ponadto ostatnio sytuacja, że zakupiony bilet okazał się być zły i zero pomocy ze strony obsługi.
Szkoda swoich nerwów i pieniędzy na wspieranie tak ignoranckiej firmy.
polecam aplikację i pociągi.
polecam aplikacje i pociągi.
bardzo fajna obsługa klienta w Koleo.pl)
no i pociągi jeździ w miarę swojej możliwości (żeby nie spóźniać)
Stara rura za przeproszeniem pruje się…
Stara rura za przeproszeniem pruje się jak by pracowała za karę dosyć że gruba się sadzi jak by nie wiadomo co miała osiągnąć w tej pracy blondyna
Straszna obsługa
Straszna obsługa. Najgorsza usługa transportowa.
Najgorszy system transportu, jaki kiedykolwiek spotkałem. Kupiłam bilety z miejscem siedzącym, żeby nie musieć z dziećmi stać całą drogę, ale gdy pociąg przyjechał, okazało się, że takiego wagonu w ogóle nie ma. I wszyscy jechaliśmy na stojąco. Straszna obsługa.
Najgorszy system transportu
Spotkała mnie bardzo miła obsługa
Spotkała mnie bardzo miła obsługa
Pani Paulina okazała bardzo szybką i profesjonalną pomoc, nie spodziewałam się tak szybkiej reakcji i sprawnego kontaktu 5/5 choć jakbym mogła to bym dała więcej, pozdrawiam
Na aplikacji było że pociąg odjeżdża z…
Na aplikacji było że pociąg odjeżdża z peronu 1 a odjechał z peronu 2 przez co straciliśmy pieniące na bilety i musieliśmy czekać ponad godzinę na następny. Bardzo niedopatrzone, trzeba na to uważać
Gowno jedno wielkie
Gowno jedno wielkie. Masakra, porazka, zalosne.
Patologia pkp
W pkp nic się nie zmienia od lat,jedno wielkie bagno,chciałem pojechać z dziećmi po latach na wycieczkę 100km trasa i na dzień dobry ponad godzinę opóźnienia,zrezygnowaliśmy i pojechaliśmy autem,zwrot biletów i pisanie reklamacji w tej aplikacji to jakaś porażka,nie polecam nikomu korzystać z usług pkp.
Śłabo
Wybrałem miejsce przy oknie po czym oczywiście wybrało mi na środku 🤣 nie polecam pzdr
Bardzo miła i pomocna obsługa , strona i aplikacja działają bez problemów bardzo polecam
GOOGLE PAY uwaga!!!
Niestety, przy płatności Google Pay pobiera 20zl kompletnie bez pytania o zgodę, co jest karygodne.
Dodatkowo ceny biletów na Intercity droższe niż na stronie Intercity o znaczącą kwotę przy krótkich trasach. Ale to jeszcze rozumie, bo widzę ile płace.
Generalnie byłoby więcej tych gwiazdek ale pobranie komuś 20zlotych bez pytania na wewnętrzne konto jest nie do przyjęcia
Wolne działanie strony
Niestety nie działa na tyle dobrze że po wpisaniu kodu blik i zakupie zacięło się. Po dłuższym czasie dopiero dostałem e-maila z moim biletem a ja w tym momencie już miałem inny bilet. Proszę o poprawienie tej strony
Nie przyjeżdża na czas spóźnia się parę…
Nie przyjeżdża na czas spóźnia się parę dziesiątek minut i każdy ma spóźnienia
Nie dostałam vzroty za bilet!!!
Masakra
Masakra, strona sie zawiesza a kuppic bilet miesieczny to katorga. Standard PKP czyli dno
Fatalna firma.
W jaki sposób można zwrócić bilet? po info na apce ,że nie ma strony po przelewie na bilet -powtórzyłem zakup a tu niespodzianka bank powiadomił mnie przy drugim przelewie,że pierwszy został wykonany.,rzeczywiście okazało się,że z kilkuminutowym opóżnieniem otrzymałem pierwszy bilet.I się zaczęła kołomyja telefonu do Astarium niet info jak wycofać pierwszy bilet toże niet i to jest firma?
Bilet pkp w warszawskim kołobrzegu…
Bilet pkp w warszawskim kołobrzegu kosztuje 203 zł, ale wydano bilety za 350 zł, bo jesteśmy obcokrajowcami i osoba, która odcina bilet, jest rasistką
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.