Ik heb 2 trainingspakken besteld. Altijd het vest en de broek samen gewassen, de broek is inmiddels helemaal vervaagd en een totaal andere kleur geworden dan het vest. Het trainingspak matcht totaal... Mehr ansehen
Helaas bij een aantal sportleggings pech gehad. Bij de ene sprongen de naden spontaan (maar een paar keer gedragen) en de andere begon heel snel te pluizen. Bij andere leggings (zelfde soort) had ik d... Mehr ansehen
Echt beste klantenservice ooit! En Enzo Knol is ook nog eens hartstikke aardig! Ben grote fan! Ik heb hem meerdere keren ontmoet en hij is echt de meest aardige YouTuber die er bestaat! De kleding... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In eerste instantie was ik super blij met mijn nero legging maar........... Al vrij snel ging die legging kapot, oke kan gebeuren dus nieuwe bestellen is die voorraad al 8 weken niet aangevuld. Bee... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De officiële webshop van Enzo Knol
Niederlande
- klantenservice@knolpower.nl
- knolpower.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dekbedovertrek van Knolpower
Dekbedovertrek van Knolpower, mijn kleinzoon is dolgelukkig met dit verjaardagscadeau. De verpakking was al een whow. Goed bedacht en gedaan KP!
Jozef cardijnlaan
Super bikini en super service
De bikini is echt superleuk en can mooie kwaliteit.
Ook was ik verbaasd hoe snel deze werd geleverd. Binnen een dag lag hij op de mat!
Mooi metal broodtrommel met KP logo.
Mijn zoon blij gemaakt met een mepal beker en broodtrommel kp logo.
Makkelijke site om te bestellen en vlot geleverd.
Kwaliteit van mepal is altijd goed.
Geen aan merken op knolpower.nl alles…
Geen aan merken op knolpower.nl alles wordt netjes geregeld
Ga zo door
Snelle levering en ziet er goed uit.
Altijd snel geleverd en mooie producten
Ik bestel met enige regelmaat iets voor mijn kids, de levering is altijd snel en als er iets is, is de klantenservice heel snel met reageren op de mail. De producten zelf zijn van goede kwaliteit en vallen hier altijd goed in de smaak!
Dikke vette prima ;)
Zoals altijd, makkelijk bestelproces, en een snelle levering en ook niet onbelangrijk happy kids ;)
Beoordeling webshop van Jennifer
Ik vind het een geweldige webshop en ik heb van alles wel wat. Ga zo door Enzo❤️
Groetjes Jennifer je allergrootste fan
(12 jaar) doeiii
#knolpower.nl
Snelle levering woensdag voormiddag besteld donderdag namiddag in huis
zeer mooi en leuk ingepakt ook
Super snel en geleverd kids weer blij
Echt super elke keer als ik wat bestel snel ingepakt en opgestuurd. En de kwaliteit is ook goed. Dus mijn kinderen zijn weer tevreden.
Super snelle levering netjes verpakt en…
Super snelle levering netjes verpakt en leuk kaartje er bij

Ik vind het top ✌️
Ik vind het top ✌️ leuke dingen,ik heb pas geleden twee voet ballen en de verkleurende zwembroek en frisbee gekocht, misschien ga ik ook voor de peace collectie.

Hoody en broek
Ik heb twee broeken gekrijgen en met terug sturen moest ik ook nog eens 7.95 betalen ik hoop de de hoody er nog is omdat er op de site stond dat er nog naar 1 was

Antwort von Knolpower
Super service op tijd binnen eb leuke…
Super service op tijd binnen eb leuke dingen van knolpower.dikke vette peace

Antwort von Knolpower
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.