Knolpower Bewertungen

1'042
TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 2 trainingspakken besteld. Altijd het vest en de broek samen gewassen, de broek is inmiddels helemaal vervaagd en een totaal andere kleur geworden dan het vest. Het trainingspak matcht totaal... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helaas bij een aantal sportleggings pech gehad. Bij de ene sprongen de naden spontaan (maar een paar keer gedragen) en de andere begon heel snel te pluizen. Bij andere leggings (zelfde soort) had ik d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt beste klantenservice ooit! En Enzo Knol is ook nog eens hartstikke aardig! Ben grote fan! Ik heb hem meerdere keren ontmoet en hij is echt de meest aardige YouTuber die er bestaat! De kleding... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

In eerste instantie was ik super blij met mijn nero legging maar........... Al vrij snel ging die legging kapot, oke kan gebeuren dus nieuwe bestellen is die voorraad al 8 weken niet aangevuld. Bee... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meer teleurgesteld dan blij

KP Active gerelateerd

Eerder deze maand voor het eerst besteld. Ik kreeg een kortingscode toegestuurd die niet werkte. Berichtje gestuurd via Instagram, nog altijd geen antwoord gekregen. Ik wilde een retour doen maar wat ingewikkeld vond ik dat. Uiteindelijk niet meer nodig want mijn vriendin nam het over. Samen nog eens iets besteld. Een "house pak". Broek XL pas je met 2 man in en longsleeve XL valt als een S. Vreemde maatvoering.. Wederom een retour waarvan ik vind dat dit veel beter/makkelijker kan.

Jammer want ik had wel erg goede hoop!

29. April 2025

Kp active goede items

Kp active gerelateerd, ik wil ze even complimenteren over de kwaliteit en de fit van deze items. Ik ben, na mijn zwangerschap een beetje aangekomen en ik heb ook snel last van een opgeblazen buik. De fit van KP active is perfect. Als ik een maat L bestel dan krijg ik ook gewoon een maat L. Zowel in de breedte als in de lengte. De stof is fijn om je lichaam, er knelt niks af, niks zit niet comfortabel. Het is gewoon goede kwaliteit. En dat mag ook zeker wat kosten! Ik ben er blij mee en zal zeker meer bestellen van Kp active. !

25. Februar 2025

Limited Edition Knolpower t-shirt

Het was een pre order en gekocht in augustus. Omdat het nog niet was ontvangen (begin oktober) 2 maal een mailtje gestuurd. Er werd aangegeven dat het later verzonden zou worden. Eindstand was een mail dat het niet goed was gegaan (dat gevoel kreeg ik al) en er geen voorraad was in de maat die ik besteld had. Ze boden aan een ander shirt te kiezen maar ik koos ervoor om het geld terug te laten storten. Dat is ook netjes gebeurd. Het is wel jammer dat je het ruim op tijd besteld en je de klantenservice er 2 keer erop attendeerde en het dan alsnog fout gaat. Vandaar 3 sterren.

Wat ik wel dubbel vind is dat er nu geadverteerd word door Ahoy met een auto show op 19 en 20 oktober en dat je zo'n tshirt kan ontvangen. Maar zal dan precies niet in die maat zijn.

14. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rugtas van mijn dochter heeft het al…

Rugtas van mijn dochter heeft het al binnen een jaar begeven. En er zit alleen maar een brood trommeltje, wat fruit en drinken in. Gezien de toch wel premium prijs heb ik een garantie claim ingediend. Maar ze wijzen die af omdat het 10 1/2 maanden geleden is gekocht.
Aparte kijk op garantie wetgeving... Maar ergens had ik het wel verwacht, trieste bedoeling.

13. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

KP Racebaan werkt niet

Mijn zoontje heeft een racebaan gekregen voor zijn verjaardag. Helaas werkt deze niet. Helaas geen handleiding er verder bij. Nieuwe batterijen gehaald, ook daarmee krijgen we de racebaan niet aan de praat.

17. März 2024

Contact klantenservice

Update:

Inmiddels is de klacht netjes afgehandeld en hebben we een nieuwe trui ontvangen!

Via deze weg probeer ik contact te krijgen met de klantenservice van Knolpower ivm een klacht/retour ivm een trui uit de nieuwe collectie.

3 dagen geleden een mail gestuurd en via chat bericht maar geen reactie.

Graag door klantenservice contact

16. Februar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Maten kloppen niet van kersttrui.

Ik heb medere keren besteld op knolpower.nl. en wou nu echt de kersttrui hebben. Dus ik heb er 2 besteld maat M en XL. Alleen helaas toen ze binnen kwamen veeel te groot, maten kloppen niet. Dus contact gezocht met de klantenservice, en die waren niet netjes op de mail ik citeer: (dan had je maar de goeie maat moeten kiezen en aan ruilen doen we niet) nu moet ik dus 2maal weer verzendkosten betalen, voor retour en opnieuw besteld. Dus in totaal 3x betaald voor verzend kosten. Altijd een maat kleiner bestellen! Nu snel die ene retour gedaan. En gelijk maar nieuwe gekocht, want anders grijp ik mis.
Voor de rest was de bestelling wel snel binnen.

Bedankt voor uw reactie!

4. Dezember 2023
Knolpower-Logo

Antwort von Knolpower

hallo, Jessica ik denk dat je me verkeerd begrepen hebt. Het was natuurlijk niet zo bedoeld van u moet zelf maar de goede maat bestellen. Als u iets retour wilt sturen dan stuurt u het artikel terug dan storten wij het bedrag terug en dan dient u zelf het juiste product te bestellen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leeft in zn eigen bubbeltje

Leeft in zn eigen bubbeltje, Denkt alleen maar aan geld en samenwerkingen. Is heel amateuristische geworden met zn vlog en game kanaal. Kijkers worden niet meer op 1 gezet nu die alles heeft bereikt dankzij zn kijkers kunnen wij de pot op. Ik bestel voortaan niks meer op deze shop! Ben er klaar mee. In de tijd van Dee was alles zoveel leuker en positiever.

20. November 2023

Geldwolf Knol

Geldwolf Knol, alles voor de centen. Vlogs zijn niet om aan te gluren en op sociaal media is hij nooit meer te vinden tenzij hij iets moet promoten of een samenwerking heeft. De enige reden dat er nog mensen kijken komt door je leuke vriendin Myron en goede vrienden. Jij bent de grootste kwal van Nederland, lekker zo doorgaan zie dat je views 100k zijn lekker bezig man

20. November 2023

Slechte merchandise

In eerste instantie was ik super blij met mijn nero legging maar...........

Al vrij snel ging die legging kapot, oke kan gebeuren dus nieuwe bestellen is die voorraad al 8 weken niet aangevuld. Beetje slecht voor YouTuber die regelmatig zijn merchandise in zijn vlog aanprijst. Helaas voor mij geen kpactive meer.

5. Juli 2023

Krijg geen reactie

Vanaf de 1e lijn al besteld. In de rode al snel een gaatje, kan gebeuren. Maar nu ook in de grijze camo legging, toch maar een berichtje via de site gestuurd, geen reactie. Nogmaals geprobeerd, nog steeds geen reactie. Ook op de vraag of de zwarte Nero legging nog terugkomt geen reactie

6. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KP Active wear ***** waard!

KP active wear zit ongelofelijk goed qua fitting, zeer tevreden! Ondanks er wat problemen waren met de levering, hebben ze zeer snel gehandeld en heb ik de dag nadien al alles correct mogen ontvangen. Zelf nog een extra’tje erbij!

23. Juni 2023

Verkeerd geleverd/ niet geleverd

4 mei voetbalsokken besteld. Vervolgens de verkeerde sokken geleverd. Inmiddels is het 3 juni en heb ik nog steeds niet de goede sokken geleverd gekregen. De verkeerde sokken al lang geleden geretourneerd.

4. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klant is geen koning bij KP

2 broeken gekocht voor mijn dochters, verschillende maten en nu alle twee de sportleggings een gat op precies dezelfde plek. Te kort gestikt op de naad!! Maar zeggen nu bij KP dat de leggings dan te strak zitten, heel bijzonder. Wordt afgescheept met 20% korting op de volgende aankoop. Na nog een mail gestuurd te hebben geen reactie meer. Nou met zo'n service kopen we hier natuurlijk nooit meer. Ander bedrijf zou de broeken vergoeden of nieuwe sturen. Of op z'n minst 20% terug storten van de aankoopsom om de reparatie van de broeken ervan te betalen.
Update.. We hebben nieuwe broeken gekregen, duurde even maar dan heb je ook wat!!

10. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kapotte rits tijdens crisis op de website

Door fout op website de jogger van de Nero collectie al kunnen bestellen in december. Probleem was dat de rits van de rechter broekzak het niet deed. Mail gestuurd toen de website er helemaal uitlag dus snapte de iets verlaten reactie. (7 ipv 2 werkdagen). Vriendelijk contact erg behulpzaam. Gister is de site online gegaan en vandaag is een nieuwe jogger deze kant op gestuurd. Het duurde even want zij hadden grote problemen. Net de mail ontvangen dat hij is verstuurd en een mailtje van de klantenservice dat hij mijn kant op komt.

2. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr