Knolpower Bewertungen

1'042
TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 2 trainingspakken besteld. Altijd het vest en de broek samen gewassen, de broek is inmiddels helemaal vervaagd en een totaal andere kleur geworden dan het vest. Het trainingspak matcht totaal... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helaas bij een aantal sportleggings pech gehad. Bij de ene sprongen de naden spontaan (maar een paar keer gedragen) en de andere begon heel snel te pluizen. Bij andere leggings (zelfde soort) had ik d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt beste klantenservice ooit! En Enzo Knol is ook nog eens hartstikke aardig! Ben grote fan! Ik heb hem meerdere keren ontmoet en hij is echt de meest aardige YouTuber die er bestaat! De kleding... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

In eerste instantie was ik super blij met mijn nero legging maar........... Al vrij snel ging die legging kapot, oke kan gebeuren dus nieuwe bestellen is die voorraad al 8 weken niet aangevuld. Bee... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

(1'042)

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jullie hadden 5 sterren gekregen als…

Jullie hadden 5 sterren gekregen als niet alle papa's en mama's de kinderen op de nek deden tijdens jullie optreden. Hierdoor zagen de kinderen erachter helemaal niets meer en waren erg verdrietig.
Misschien kan het door de dj aangegeven worden. Hij zei meerdere malen dat de kinderen vooraan mochten en ouders achteraan maar ook hier werd geen gehoor aangegeven. Als er allemaal grotere mensen staan durven die kleintjes daar niet tussen.

Verder vond ik jullie samen erg leuk en deden jullie het top.
Zal zeker de filmpjes blijven volgen en hoop dat je nog weer gaat bouwen op fortnite.
En een keer wil gamen tegen mij. (Czguns1978)😉

Gr Van Vinny 10 jaar!
Bezoek drouwenerzand op 21 april 2022🎉

Beste Vinny,

Dat is een hele goede tip!!

Daar gaan we proberen in het vervolg rekening mee te houden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

enzo knol is baddie+ voeten erbij

slecht gewoon slecht. geen voet foto's bij de kousen.

Beste Matteo,

Wat bedoeld u met geen voet foto's?
Voor vragen kunt u altijd even mailen naar klantenservice@knolpower.nl

Bedankt voor uw review.

Ben zeer content over al wat ik aankoop

Ben zeer content over al wat ik aankoop
En het verloop snelle levering
En alles zoals beschreven .
Wij hebben hier nu een knol kamer
En een klein knol ventje rond lopen
Die zeer blij is met alles van zijn grote favoriet.
Groeten van een kleine knol Leon en meme

Beste Veronique,

Wat leuk om te horen, dat er weer een fan blij is.

Bedankt voor de 5-sterren review.

Portret

Knol power
Enzo zou je portret in olie verf willen laten maken door mn vriendin
Anita de harde heet ze je kunt haar googlen ze is goed levensecht
Ze doet het pas 60 jaar
Ben groot fan trouwens
Gr Jeroen baldal

Beste Jeroen,

Voor vragen kunt u het beste even mailen naar: klantenservice@knolpower.nl

Prima service

Prima service. Toilettas is van super kwaliteit

Beste Sandy,

Fijn om te horen, veel plezier ermee.

Veel te duur

Veel te duur maar het is wel goeie kwaliteit

Beste Femke,

Bedankt voor uw eerlijke review en de 4-sterren.

Snelle service

Snelle service. Ooit een verkeerde bestelling thuis gekregen, dit werd gelijk opgelost, juiste item lag de volgende dag op de mat

Beste Kelley,

Perfect! Fijn om te horen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Retourkosten zelf betalen

Webshop oke, jammer dat je voor de best prijzige producten zelf de retourkosten ook nog betaalt.

Beste Lesley,

Bedankt voor uw review en de feedback.

Geweldig

Altijd top service, als er iets is wordt je meteen geholpen en als er een maat niet meer is mag je iets anders kiezen

25. April 2022

Antwort von Knolpower

Bedankt Gaby, fijn dat je zo tevreden bent!

Echt beste klantenservice ooit

Echt beste klantenservice ooit!
En Enzo Knol is ook nog eens hartstikke aardig! Ben grote fan! Ik heb hem meerdere keren ontmoet en hij is echt de meest aardige YouTuber die er bestaat! De kleding en andere spullen zijn echt van topkwaliteit!
Wil je alsjeblieft effe reageren Nick bro ? Please?

18. April 2022

Antwort von Knolpower

Hilda bedankt voor deze super review!

Groetjes Nick :D

Echt top

Echt top! De medewerkers ook vriendelijk!

15. April 2022

Antwort von Knolpower

Bedankt voor de review Mila!

Stef

Hoesje pastte niet!!

Nooit slechte ervaringen gehad met Knolpower, altijd alles tot in de puntjes in orde!! Al veel veel besteld! & klantenservice altijd even vriendelijk! MAAR, ik heb een tijdje geleden het knolpowerhoesje gekocht waarbij ik aangeduid had voor de IPHONE 11, de normale iphone 11 dus.
Hoesje kwam aan, maar pastte niet te klein,maar stond wel iphone 11 bij. Klantenservice gestuurd maar nooit antwoord ontvangen :( zeer spijtig dit

15. April 2022

Beste Klant,

U kunt het beste nog een keer een mailtje sturen, dan wordt dan uiteraard opgelost.

Bedankt voor uw feedback.

Knolpower

Knolpower, en Enzo Knol is een supergoed opgezet bedrijf wat netjes alles zo snel als mogelijk kwalitatief afleverd.

Echter heb ik wel nog een vraag van me dochter SJANELIA

Ze is negen jaar en kijkt alles wat enzo maakt en doet en dit .. 7 jaar....

Alle ins en outs die enzo ,doet ze weet echt alles over hem. ze is zelf zo slim dat ze een handtekening van Enzo heeft gekregen via :
Fidan Ekize ze zaten samen in het programma sterren op ijs . en daar heeft hij een kaart voor haar onder tekent. nu is het al jaren zo dat ze hem wil zien kan er iets voor die meid geregeld worden . als het goed is weet enzo wie sjanelia is zoniet is er maar een sjanelia op heel werlerd dus kan hij haar makelijk vinden.

we zijn bereikbaar op email dymphina69 gm.com

bedankt alvast sjanelia haar vader wij komen uit katendrecht rotterdam

leuk uitje voor enzo en een toffe vlog de kaap is hot

alvast bedankt

10. April 2022

Hi Sjanelia,

Wat Leuk, bedankt voor deze review.
U kan het beste uw vragen stellen bij de klantenservice.

Nick

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr