Knoldex Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop hier alsjeblief nooit iets Producten komen beschadigd binnen als je al je spullen binnen krijgt. Etb box gekocht wel het geld afgeschreven maar geen bevestiging ontvangen, naar een week m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Paar maanden geleden 2 etb’s besteld. Binnen 2 dagen waren ze geleverd, in perfecte staat! Verder zijn ze op veel producten ook een stuk goedkoper dan de gemiddelde verkooppunten die Pokémon beschikba... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bb besteld zat er een vlim in de seal door breekmes ofzo, mail gestuurd bijna instant respons. Netjes antwoord gekregen en intussen nieuwe bb in perfecte staat aangekregen. Leveringen na bestelling zi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben op de dag van de pre release een redelijk grote order gedaan (woensdag). Dit is netjes geleverd op de dag van de release (vrijdag). Helaas zat bij 1 van de producten een scheurtje in de sea... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Knoldex.nl is de officiële Pokémon-webshop van Enzo Knol. Van sealed producten tot live pack openings: KnolDex biedt een breed en actueel aanbod van officiële Pokémon TCG-sets. Bestel gemakkelijk en snel via onze overzichtelijke shop en ontvang sealed producten thuis óf kijk mee hoe Enzo je rip & ship bestelling openmaakt in zijn TikTok livestream.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

129 Bewertungen

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pakket nog niet binnen.

Pakket nog niet binnen.
Pakketen pokemon van andere sites al binnen

28. September 2025

Hi Mariska,

Bedankt voor je review! We begrijpen dat het vervelend is als je je bestelling nog niet hebt ontvangen, zeker als je ziet dat andere pakketten al binnen zijn.

Ons verzendtermijn is 3-7 dagen, zoals ook vermeld op de website. Je bestelling is 4 dagen geleden geplaatst, dus valt nog binnen dit termijn. In de meeste gevallen verzenden we sneller, en we doen altijd ons best om dit proces te blijven versnellen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is een scalper doet het allen maar…

Het is een scalper doet het allen maar voor het geld

28. September 2025

Hi Rusty,

Jammer om te horen dat je dat zo ziet. We proberen met KnolDex juist eerlijke prijzen te hanteren en zitten vaak zelfs onder de marktprijs. Daarnaast doen we ons best om het voor klanten extra leuk te maken door regelmatig acties te organiseren en gratis producten toe te voegen bij bestellingen.

We doen dit vanuit passie voor Pokémon, en vinden het belangrijk dat fans op een leuke én betrouwbare manier kunnen bestellen.

Groetjes,

Goede shop!

Voor het eerst bij Knoldex.nl besteld, de producten waren goed verpakt en snel verzonden. Hier ga ik zeker weer bestellen.

10. September 2025

Super goede service.

Super goede service.
Super goed geholpen met een misverstand door mij.
zeker een aanrader om hier jou pokemon collecties te bestellen!

13. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wauw wat een goede service!!!

Wauw wat een goede service!

Item vergeten aanduiden tijdens het bestellen omdat ik te snel was. En ze hebben me gewoon via mail binnen de 5minuutjes geantwoord en verder geholpen. Een betere service kan ik me gewoon niet voorstellen!

Deze webshop is zeker een aanrader.

13. September 2025

TOPP

Alles was netjes ingepakt en snel geleverd. Het enige jammere is dat de verzending naar België €10 is, maar dat nemen we er gewoon bij☺️. Het is leuk dat je soms gratis producten krijgt bij een bestelling voor een bepaald bedrag.

12. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurstellend verloop van actie en afhandeling

Knoldex heeft een leuk assortiment en het bestellen ging soepel. Helaas liep ik bij mijn bestelling tegen een vervelende ervaring aan. Ik had bewust besteld vanwege de actie waarbij je bij €100 de Victini Illustration Box cadeau zou krijgen. Dit stond tijdens het afrekenen én in mijn orderbevestiging duidelijk vermeld.

Tot mijn teleurstelling werd de box later zonder bericht uit mijn bestelling verwijderd. De klantenservice gaf aan dat de voorraad net op was, maar dat was voor mij als klant niet zichtbaar. Ondanks meerdere keren contact werd er geen alternatief of compensatie aangeboden.

Jammer, want dit wekt weinig vertrouwen. Hopelijk verbetert Knoldex in de toekomst de communicatie en biedt men klanten in dit soort gevallen een passende oplossing.

11. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet leveren van producten

Zondag een bestelling geplaatst en dinsdag maar even gemaild waarom ik geen order bevestiging heb ontvangen helaas functioneert de website niet helemaal oké en moet ik nu 10 dagen wachten tot mijn geld wordt geretourneerd er wordt beweerd dat het niet in het bezit is van knoldex toch raar als het op je betaalbewijs staat. Kortom geen fijne ervaring en de laatste keer voor mij.

7. September 2025

Hi Nordine,

Dank voor je review. Vervelend dat het zo is gelopen, dat begrijpen we goed.

Zoals ook per mail besproken, lijkt er iets mis te zijn gegaan in het betaalproces, waardoor je bestelling niet goed is afgerond. Wij werken met een webshopplatform dat het bestel- en betaalproces automatisch verwerkt. Op het moment dat een betaling niet volledig wordt gekoppeld aan een bestelling (bijvoorbeeld door een onderbreking tijdens het afronden), komt de bestelling niet bij ons binnen en ontvangen wij het bedrag ook niet.

De betaling blijft dan tijdelijk ‘vast’ staan bij het platform en wordt automatisch binnen 10 dagen (vaak sneller) teruggestort op je rekening. Omdat wij het bedrag dus niet in beheer krijgen, kunnen we dit ook niet handmatig versnellen, dat verloopt volledig via het systeem.

We begrijpen dat het verwarrend kan zijn, zeker als het op je afschrift staat. Excuses voor het ongemak!

Groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zorgvuldig en goede verzending.

Geluk gehad met de hits uit de pakjes. Maar ook zeer zorgvuldig verzonden en zoals vermeld staat allemaal netjes binnen de afgesproken termijnen. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van je pakketje.

4. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb mijn bestelling nog altijd niet…

Ik heb mijn bestelling nog altijd niet binnen na een week....

1. September 2025

Hi Noah,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je het gevoel hebt dat je bestelling vertraagd was. We hebben het even nagekeken en zien dat je op 31 augustus hebt besteld en dat je pakket vandaag (4 september) is verzonden, binnen onze aangegeven verzendtermijn van 3 tot 7 werkdagen.

We doen altijd ons best om alles zo snel mogelijk te verwerken, en snappen dat wachten nooit leuk is. Hopelijk ben je alsnog blij met je bestelling zodra het binnenkomt!

Groetjes,
Team KnolDex

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr