Klostra Handelsträgård AB Bewertungen 83

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nu efter fyra veckors försening fick jag mina 10 sparrisplantor! Med tanke på mitt tidigare inlägg och oro så måste jag skriva att alla 10 rötter var i väldigt gott skick och fuktiga vid öppning av pa... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

2 veckors försening och avrivna etiketter på potatisen. Så jag får väl gissa. Förra gången var det också försening och uttorkade pepparrötter. Jag var mycket irriterad på Klostra när jag gav dom 1... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde blomsterlökar o i en påse var kvaliteten inte så bra. Skickade bilder o fick snabbt svar med möjlighet att välja mellan tillgodokvitto och nya lökar. Valde nya lökar o de som kom var perfe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill tacka för ett fantastiskt samtal med kundservice. De fixade min order på bästa sätt. Jag kommer alltid att handla här. Har både köpt vitlökar och vårlökar. Och plantor. Jag är hel nöjd.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gartencenter

Vom Unternehmen geschrieben

En renodlad nätbaserad handelsträdgård. Etablerad 2007 med idag nästan 50 000 kunder per år. Skickar frö, lök, knölar, rötter, sättor och t.o.m plantor i paket till ombud eller direkt till dörren över hela Sverige. Ger alltid 100% transportgaranti. Vi arbetrar inte aktivt med Trustpilot men har den öppen och besvarar i möjligaste mån spontana kundomdömmen. Därav de ringa antalet. Vid frågor når du oss på: hello@klostra.se

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Toppenservice

Toppenservice! Mycket bra varor. Seriösa. Snabba svar. Ja, det kan inte bli bättre!
Nöjd kund Christina Hedberg

31. August 2022

Bra service!

Vad trevligt att ni ersatte med annan potatis när sorten jag beställt inte visade sig hålla rätt kvalitet, krediterade, gav en liten extragåva samt erbjöd en rabattkod! Bra jobbat, så behåller man sina kunder!

27. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bristande kundservice & minimala plantor.

Försökt att tre gånger få kontakt med kundservice via mail då jag ville reklamera min leverans då paketet uppenbart hamnat i kläm under resans gång. Jag har förståelse för att man kan ha mycket att göra men tycker att återkoppling borde ske snabbare. Idag har det gått en vecka sedan jag mottog paketet och jag har inte hört ett ljud från klostra ännu.
Mitt paket hade blivit mosat så mina små jordgubbsplantor hade trillat ur sina krukor och allt var bara totalt kaos när jag öppnade mitt paket.
Eftersom jordgubbsplantorna var minimala, ca 2 cm höga och knappt hade några rötter så var chansen mycket liten att de stackare jag lyckades gräva fram i jordmassan skulle överleva. En av fem hade ruttnat redan då och 2 dagar senare var alla döda.
Jag tycker att man ska försöka skriva leveranshöjd på plantan på sin hemsida. När jag köper något i en 6cm kruka tänker jag ändå att det inte är så fjuttigt som 2cm högt, som jordgubbsplantorna var. Ofta köper man ju jordgubbsplantor i 7cm kruka så ingen jätte skillnad men de är ju betydligt större än de ni skickade. Dessa små stackare ni skickade för 30 kr styck finns ingen som skulle köpa och ge 30 kr styck för i en vanlig trädgårdshandel, där man ser dem, det kan jag lova. Dessutom när de är så späda har de ju knappt några rötter, alltså väldigt känsliga för leverans. Jag beställde från klostra för några år sedan, barrotade perenner och buskrosor, då tyckte jag att perennerna var väldigt små till det priset jag betalade. Inkrukade större exemplar kostade ungefär samma i närmaste handelsträdgård. Buskrosorna blev jag chockad över, men jag hade missat att det stod 8cm kruka. Det var en liten späd pinne i krukan. Nu 4 år senare börjar det faktiskt likna en liten buske.
Det var med viss tveksamhet jag beställde från klostra igen, då jag hade min egen erfarenhet sedan tidigare men det var det enda stället som jag hittade jordgubbsplantor av sorten Toscana på. Så jag chansade. Och det gick dåligt.
Till er som funderar på att beställa, tänk en gång till.

Till klostra efter svar:
Fast jag har mailat tre gånger sedan jag mottog mitt paket. 10 juni- samma dag jag hämtade ut det, sedan 14 juni samt 15 juni.
Har bifogat bilder på paketet och hur det såg ut när jag fick hem det samt öppnade det i mitt mail.
Ordernummer är 1000169026.
Jag kan mycket väl kontakta er via mail återigen men det är ju lönlöst när jag inte får svar, mailadressen jag skickat till är den korrekta till er kundservice. Det var det första jag kollade när jag inte fått svar efter några dagar.
Vänligen kontakta mig , Fredrika Mann

17. Juni 2022

Hej Fredrika.
Tack för feedback. Den är viktigt för oss. Än mer viktigt om man inte känner sig nöjd. Vi har försökt söka efter ditt ärende men hittar inget under ditt namn. Även gått igenom alla transportern från Schenker med ditt namn men hittar inget som kommit i kläm vad vi kan läsa oss till. Vi arbetar generellt måndag-fredag och försöker svara inom 24-48 timmar. Så skickar du en fredag eftermiddag så kan du få vänta till tisdag på ett svar. Tar det längre tid än så har något gått fel. Ber tusen gånger om ursäkt om det är vi som har tabbat oss. Självklart ska du inte betala om något blir skadat under transporten. Vi ger alltid 100% transportgaranti.

Vad gäller storlek på plantor är det en fråga vi får ibland och det är bra att du tar upp detta.

Klart ska du höra av dig om du känner dig missnöjd. Du ska inte betala om du känner dig missnöjd. Fel kan begås i plock och pack och kunden får fel såddvecka i sin leverans. Så snälla Fredrika hör av dig så ska vi svara så fort vi kan. Bäst är om du kan svarar diretk på den orderbekräftelser som du fick per e-post vi köpet. Den går då dirket tillbaka till kundtjänst och vi får all info på en gång. Så slipper du sitta och skriva en massa dubblet.

Vi försöker vara tydliga om storleken för både plantor, knöl, lök och rötter. Om plantor framgår krukstorlek (6 eller 8 cm) och om det är från frö, stickling eller en fjolårsplanta. Det borde säga en del hur stora plantor det handlar om. Att ge någon exakt längd är inte möjligt. En planta är inte en färdig produkt. Det kan vara svårt och tidskrävande att börja från frö och då blir plantan en genväg. Klostra är helt specialiserad på att skicka växt-DNA i e-handelpaket. Rent fysikt går det inte att skicka stora plantor i e-paket. De slår sönder sig själva under transporten. Och få kunder vill betala vad det skulle kosta att handräcka ett stort paket från växthus till dörr frånsett möjlighen i Sveriges tre storsäder. Då är det billigare att åka direkt till plantskolan själv.

Klostra konkurrerar inte direkt med konventionella plantskolor och trädgårdsbutiker. Vi är ett komplement som kan erbjuda intressanta växt-DNA till hela Sverige. Alla har inte en välsorterad handelsträdgråd i grannskapet. Och som e-buitk kan vi många gånger hålla ett både ett bredare och djupare sortiment än en traditionell trädgårdsbutik. Vi vänder oss också till odlingsintresserade som vill själva driva upp sina köks- eller trädgårdsväxter. Idag nästan det enda sättet att vara säker på att det är helt giftfritt. Treden hos konsumenten är också att det idag har blivt än viktigare med närodlade produkter än ekologiska från andra sidan landet/klotet. Det ska vara härodlat helt enkelt. Då är det en fördel att kunna erbjuda mindre paket som också ger mindre klimatavtryck och som på plats får anpassa sig till den närmiljö som den är tänkta för.

Tack igen för feedback. Mer än en gång har det hjälpt oss att göra konkreta förbättringar och justeringar av både information och funktioner i butiken.

Med vänlig hälsning,

Klostra.se

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jättebesviken på grönsaksplantorna och…

Jättebesviken på grönsaksplantorna och jordgubbsplantorna jag fick. Det står ju förvisso att krukan är 6cm men plantorna är ju så otroligt ynkliga. Flera var bara att slänga eftersom de var helt mögliga och bara hade krympt ihop till ingenting...
Det enda som höll måttet någotsånär var svartkålen och rosmarin. Jag beställde för ett par år sedan å de plantorna var jättefina och kraftiga så detta var ett riktigt bottennapp. Skulle vilja reklamera 75% av ordern, hur gör jag?
Jag har skickat bilder på det som var helt dött men frågan är om det andra hämtar sig?
Känner mig faktiskt lurad och kommer inte att beställa något mer om Klostra inte förbättrar kvaliteten.

5. Juni 2022

Hej Maria Anna!
Självklart ska du inte betala om du inte är nöjd. På din beskrivning låter det som en del har transportskadas. Händer inte ofta (<1%) men är en klen tröst för den drabbade. Men vi ger alltid 100% transportgaranti. Ta kontakt med kundtjänst på hello@klostra.se så de kan hjälpa dig.

Har blivit sämre

Upplever en klar försämring jämfört med tidigare år. Storleken på plantorna har minskat. Kanske vill man sälja kvantitet före kvalitet/storlek? Plantorna vi fick i år var minimala i storleken. Äggplantan tex var ca 6cm hög, jämfört med 25-30 cm från blomsterlandet. Om man räknar in pris osv, så är det skrattretande. För så små plantor är det bättre att förodla själv.
Dom plantor ni skriver ska vara "flera" per kruka är då 2st per kruka. Bättre att skriva ut det på hemsidan. Butiken kan tyvärr inte rekommenderas längre i dagsläget.

29. Mai 2022

Hej Nazar.
Tack för din feedback. Den är viktig för oss. Du har en poäng. Blomsterlandet har större plantor än Klostra. Vi har alltid odlat upp ekolologiska och många gånger KRAV-märkta plantor i 6 cm krukor (torvkruka sedan ett par år tillbaka) med leverans till paketombud över hela Sverige. Blomsterlandet säljer sina konventionella köksplantor i 12-17 cm plastkrukor med leverans till sina egna butiker. Skillnad i storlek säger sig själv. På klostra.se framgår det att kökplantorna kommer i 6 cm krukor. Ledsen om du missat detta och vi får ta till oss av kritiken (och eventuella faktafel på en enskild planta måste rättas till). Bakgrunden till valet av storlek är för att dessa är säkrare och mer miljövänliga att skicka i paket över hela landet. Med storleken kan vi också erbjuda ett större sortimnet. Vår krav-certifierade odlare arberar även med specialljus för att plantorna ska prioritera rotsystemet före storleken på gröndelar. Det gör att själva plantan blir lite mindre men kraftigare. De har visat sig vinna i längden för det gör att plantan kommer igång snabbare efter transport och i slutändan ger en god skörd. För det är väl det som är vårt gemensamma mål att man får en god skörd längre fram på sommaren.
Men fel göras och en undermålig planta kan skickas iväg eller skada under transport. Naturligtvis ska inte en besviken kund då betala för den och få chansen att beställa om sin vara fraktfritt. Så snälla Nazar hör av dig till vår kundtjänst (hello@klostra.se) så hjälper dem dig. Tyvärr så hittar vi inte dig som kund under det namn du presenterad dig som här. Hoppas vi kan hjälpa dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sista gången jag beställer…

Sista gången jag beställer grönsaksplantor från klostra. Alla plantorna var i ett mycket dåligt skick och jag tror inte att någon av dom kommer att överleva. Hade verkligen sett fram emot att få fylla mitt växthus med alla olika sorter av grönsaker och meloner, nu får jag börja leta efter nya då det är försent att så egna.,

26. Mai 2022

Hej Ingrid.
Att skicka plantor som paket är ett äventyr. Är olyckan framme och paketet kommer bort i hanteringen hos speditören eller ombudet så kan levande växter fara illa. Men 99,5 % av alla våra paket kommer fram som de ska men det är en klen tröst för den drabbade. Därför ger vi alltid 100% transportgaranti där vi krediterar alla transportskador. Vidare så ger vi kunden möjlighet att beställa om helt fraktfritt för det rörs närmmast alltid om ren otur och ett enstaka tillbud och nästa försändelse kommer fram som den ska. Hör av dig till kundtjänst så hjälper dem dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flertalet av plantorna vid båda…

Flertalet av plantorna vid båda leveranserna var i riktigt dåligt skick eller helt döda. ( om man inte räknar bladmögel som levande), trots uthämtning av paket samma dag som leveransen kom. ( det sista paketet, det första blev tyvärr inte uthämtat direkt så därför nämnde jag bara de som var utom räddning i den leveransen)
Har hört av mig och bett om återkoppling utan resultat.
Riktigt dåligt med tanke på hur mycket pengar jag ändå spenderat på dessa plantor.. 🥴

23. Mai 2022

Antwort von Klostra Handelsträgård AB

Kundtjänst fick in ditt ärende kl 22.02 igår och har kontaktat dig med följande svar idag kl 10.20:
Det var tråkigt att höra, förhållandena under transporten kan inte ha varit bra. Jag ser när jag spårar ditt paket att det blivit felsorterat en gång vilket gör att det har tagit längre tid än normalt att leverera paketet. Plantor är det känsligaste vi skickar och kan vara lite medtagna efter en transport men brukar repa sig snabbt vid en omplantering då de behöver få ny näringsrik jord. Har det varit för länge i en transport i värme så kan vissa plantor klarat sig sämre. Vi står för 100% transportgaranti. Du ska inte betala för något du inte är nöjd med.

Vilka plantor har ej klarat sig så återbetalar vi dig.

Jag hittar inte någon annan order på din e-postadress där du hänvisar till citronverbena. Givetvis ska vi kompensera dig för det men vi behöver ordernumret på den ordern.

Kundservice i världsklass

Bra produkter, och riktigt bra kundservice! Trots hög belastning fick jag snabbt hjälp och Klostras kundservice föreslog själva en smidig lösning för att justera min order och leveranstid som jag önskade - över förväntan! Kanonbemötande 👌

8. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jätte bra och snabb servic

Jätte bra och snabb servic. Har aldrig varit missnöjd med varorna jag har köpt och jag har varit kund i flera år och har köpt många kilo potatis och det kan vara problem med ruttna men aldrig hos Klostra.

16. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill tacka för ett fantastiskt…

Jag är hel nöjd.
Tack tack tack för den servicen som ni ger

Ingela Anthelenius

5. Oktober 2021

Fina varor var gång

Fina varor var gång
Jag har köpt sparris, tulpanlökar och dahlior, även några perenner. Rekommenderar er alltid till andra.
Sparrisen var otroligt kraftig och fin och jag fick med en extraplanta där en i 5-pack var lite mindre.
Mycket bra information om tulpanerna doftar, det vill jag gärna och om de återkommer, det är så trist när man köper engångstulpaner.
Mycket nöjd med alla mina order. Lång leveranstid på vissa varor står i texten när man beställer.
Mvh Lena, mycket nöjd kund

2. Oktober 2021

En tomatplanta 1 cm + löss på blåbärsplantorna

2 tomatplantor kom inte p.g.a. missväxt. 2 levererades varav en ena 1 cm hög och den andra 10 cm, tunn och smal!!!! 2 blåbärsplantor som båda hade löss.
Rosmarin, persilja och dill var ok. Sallaten var väldigt fin! Den växer också friskt.
Jag beställde först och främst för jag ville ha ekologiska tomater. De två jag fick kommer inte att växa till sig innan säsongen är slut trots omplantering enligt alla regler. De andra två kom aldrig (Jag fick pengarna tillbaks.) Allt var en väldigt stor besvikelse. Första och sista gången jag beställer från Klostra!

28. Juni 2021

Antwort von Klostra Handelsträgård AB

Tack för ditt engagemang.
Det är tråkigt när det går fel. Nu på slutet av plantsäsongen så finns risken att sorter tar slut och att vårt butikslager inte stämmer med odlaren. Vi arbetar ständigt med att undvika detta och får be om ursäkt. Helt vårt fel. Är någon planta är för så liten som 1 cm (!) så ska du inte betala för den. Ibland skickar lagret med för små plantor för att ge kunden något över huvudtaget - istället för en boom. Men då ska dessa krediteras. Kolla så detta är gjort annars maila in till kundtjänst så de krediteras.

För alla trädgårdsplantor (som t.ex blåbär) ger vi en etableringsgaranti på 6 månader. Nu när det blivit varmare så kan bladlöss snabbt försöka sig under transport om man har otur. Detta brukar stabiliseras efter någon vecka och vi rekommedera att behandla med spåvatten och mekansikt ta bort lössen. Vi använder inte nervgifer som andra plantskolor kan göra för att garantera inga bladlöss. Men naturligtvis kan du ångra ditt köp.

Tyvärr hittar vi inte exakt ditt ärende via ditt namn men hänvisa till ditt omdöme i kundtjänst så hjälper de dig. Beklagar missödet och att vi gjorde dig besviken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Halvdöda, mögliga och ruttnande växter

Har nu testat Klostra tre gånger med förhoppningen att de någonsin ska göra rätt. Aldrig mer detta företag!

Beställde jordgubbs- och smultronplantor för någon månad sedan. Smultronen var okej, men av jordgubbarna var två halvdöda vid ankomst och torvkrukorna de kom i hade redan börjat mögla. En jordgubbe dog tyvärr inom en vecka efter ankomst trots att den fick både sol och ny, fräsch jord.

Testade sedan tomatplantor då mina frön inte velat ta sig och alla andra ställen var slutsålda. Även tomaterna var i mycket dåligt skick och kom i möglig kruka. De lever än men först nu har de börjat knoppat sig trots södersol och varma temperaturer.

Nu senast reade de ut jordgubbsplantor då säsongen går mot sitt slut så jag tänkte ge dem en sista chans då det inte var tal om många kronor. Av fem plantor var tre så gott som döda vid leverans (två dagar efter att de blev packade). En var helt täckt med mögel och mögliga, äckliga jordgubbar. En hade långt gången, mycket synlig rotröta. En annan hade bara bruna blad pga. kyla eller övervattning. Övriga två var okej men inte bra, dvs. de lär nog överleva men tvivlar på att det blir en enda jordgubbe då de saknar knoppar.

Det är tydligt att växterna är i dåligt skick redan när de packas. Med andra ord VET Klostra om att de skickar döda och halvdöda växter och räknar med att ingen orkar bråka om återbetalning - speciellt då de hänvisar till ARN om man inte ringer direkt efter leverans (lätt om man jobbar på dagarna då de bara erbjuder hemleverans dagtid).

Håll er borta från detta företag. Det är inte värt mödan.

26. Juni 2021

Antwort von Klostra Handelsträgård AB

Tråkigt när det går fel. Tyvärr kan vi inte inte hitta ditt ärende under namnet Madde och vi har försökt att nå dig via Trustpilot men inte fått något svar. Kundtjänst hjälper dig och du ska inte betala för något som du inte nöjd med.

Att sälja plantor på nätet med transport i vanliga postorderpaket är en utmaning. Vi var bland de första i Sverige med denna service och många todde att det inte var möjligt. Men det är det i 99.5% av fallen. Dock det är en klen tröst för den drabbade. Därför ger vi alltid 100% transportgaranti om är olycka framme. Och du behöver inte ringa. Det räcker med att du svara på din orderbekräftelse så går den tillbaka direkt till kundtjänst.

Fel uppstår oftats när transportföretagen sortera ett paket fel och leveransen drar ut på tiden eller att paketet står för kallt eller varm. För vanliga döda ting är detta inte ett problem med för växter så kan det slå hårt.

Förstår att du är missnöjd efter tre försökt och tack för ditt tålamod. Kanske är ditt postnummer svårt att leverera till. Men som sagt vi vet inte vem du är så det är svårt för oss att säga något om detta i ditt fall med det skulle vara värdfullt om du kunde ta kontakt med kundtjänst så vi kan se vad vi kan förbättra.

Vi arbetar ständigt med detta och har senast utvecklat kassan så att kunden själva kan välja ort och ombud för sin leverans. Ibland bor en kund på en småort men arbetar på en tätort och kan styra paketet till annat ombud. Ett sådant val kan påverka transporten med dagar även om skillnaden kan vara ett par mil. Logistik är inte alltid så logiskt. Under pandemin har vi även erbjudit hemleverans till folk som tillhört riskgrupp. Denna transport tar lite längre tid och var en ökad riks för oss men som vi valde att ta. Peppar peppar så har reklamationerna inte varit något större problem även om vi gav samma transportgartanti.

Du skriver vidare i att vi skulle medvetet luras och skickar dåliga plantor. Det är tråkigt att höra sådana rena spekulationer. Vi köper in färska plantor för varje vecka direkt från en av Sveriges bättre KRAV-odlare. Visst kan någon enstaka plantor vara fel och som vi missar. Men att Hällnäs Handelsträdgård skulle leverera medvetet skadade och dåliga plantor som vi betalar för som vi sedan skickar ut till alla våra kunder är helt absurt och ett påstående som får stå för dig själv.

Är man missnöjd så är det enkelt att vända sig till vår kundtjänst. Ett enkelt vändande mail. Ingen kund ska behöva ta någon ekonomisk skada om varorna vi skickar inte är okej eller blir skadade under transport. Oftast gör vi en återbetalning direkt via Klarna och erbjuder kunden att beställa om av det som finns kvar och där vi då bjuder på frakten natruligtvis.

Stora

Stora, kraftiga jordgubbsplantor. Tredje gången jag beställer och jag är väldigt nöjd.

25. Juni 2021

ALDRIG MER KLOSTRA

NU ÄR MÅTTET RÅGAT.

Mitt inköp från Klostra var ett STORT bottennapp: nästan hälften av leveransen gav barrotade plantor blev fel. Vissa beställda sorter saknades helt, andra som jag inte alls beställt fanns med i paketet, en förpackning var dessutom tom! Men framförallt: ALLA PLANTOR VAR OERHÖRT YNKLIGA OCH DELVIS MÖGLIGA.

Detta var min allra sista beställning från Klostra, detta gör jag aldrig om. Visserligen reglerades kostnaden med avdrag vid påpekandet och jag har nu fått de sorter jag beställde - allt annat hade varit brottsligt - men att ens skicka iväg plantor som är såpass undermåliga är inte rimligt. Det stinker geschäft?

(Inget av det jag köpte (20-30 rötter av fem-sex sorter) har ännu kommit upp ovan jord - men det kanske kommer.)

27. Mai 2021

Hej Ingrid
Så tråkigt. Klostra.se tar fullt ansvar för det vi skickar ut. Blir en kund missnöjd så försöker vi rätta till det. Som vi sagt i kundtjänst så har din beställning blivit felaktig behandlad. Ber åter om ursäkt för det. Vi har fått ta in ny personal pga pandemin och det har ibland varit svårt att överblicka att allt plock och pack går rätt till. Det tar tid att lära upp och misstag kan alla männsikor göra. Men du ska inte ta någon ekonomisk skada av det. Vi skickade om det vi kunde. Du fick felaktivt 5 st vallmo Pattys Plum som du fick behålla som kompensation och vi kreditera dig för det som inte gick att rätta till. Totalt har vi krediterat dig över halva din beställning. Gick sedan ditt paket för varmt under transporten och de barrotade perennerna (rötterna) inte kommer igång som du befarar så ska du inte betala för dem heller. Så enkelt är det. Vi tar fullt ansvar för både produkt och transport. Att en olycka sällan kommer ensam och händer en och samma beställning är stor otur och vi är väldigt ledsna för det. Vänligen ta kontakt med kundtjänst så hjälper dem dig.

Köp inte tomatplantor från Klostra

Jag är mycket besviken på Klostra. Gjorde min första beställning hos dom april 2021. Beställde 3 olika tomatsorter, två plantorna av varje sort. ( Vanliga och mycket lättodlade) Två av sex levererade tomatplantor jag beställt var så små (två cm höga med endast två kronblad) att det är skamligt att ta betalt. Under de fyra veckor jag fick vänta på min leverans hade jag sjäkv kunnat odla plantor i minst dubbla storleken. De andra fyra plantorna var visserligen 4-5 cm höga, men ack så späda. Köp INTE tomatplantor från Klostra!

23. Mai 2021

Antwort von Klostra Handelsträgård AB

Tråkigt att du är missnöd. Självklar ska du inte betala för något som du inte tror går att använda. I år har vi fått ta in en del ny personal pga hög efterfrågan och mer sjukfrånvaro pga pandemin som gjort det svårt att överblicka att allt plock och pack går rätt till. Ta gärna kontakt direkt med kundtjänst så hjälper de dig.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr