Klockor.se Bewertungen

1'431
TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde 2 klockor som levererades felaktigt och försvan. Skulle lämnas till ombud men så blev inte fallet. Jag undrar nu hur jag ska gå till väga?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag beställde bandstift till mitt armbandsur, och bilden visade 2st stift, och i texten stod "one piece". Till min besvikelse kom bara ett stift, och jag mailade kundservice och påpekade att bilden på... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick klockan som jag beställt men utan den presentinslagning/gift wrap som jag betalat 45 kr (!) för. Eftersom den var så dyr antog jag att den skulle vara nån jättefin ask, som på bilden. Men... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har verkligen varit helt enastående bra. Jag hittade den klocka jag ville ha, beställde enkelt och bra och sedan fick jag besked om att klockan var på väg och var hos mig på väldigt kort tid. Då... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Uhrengeschäft

Über Klockor.se

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sedan 2011 så har Klockor.se erbjudit märkesklockor av högsta kvalitet, till bra priser. Vår mycket användarvänliga nätbutik är utformad för att ge våra kunder en bra shoppingupplevelse, och man kan enkelt ställa in de preferenser som man föredrar, för att snabbt få ett favorit-urval av klockor.

Kvalitet, kvantitet och komfort
Med över 2000 sorters klockor, i eget lager, så garanterar vi att du har din beställning inom 3 arbetsdagar. Vårt utbud fortsätter att växa, och det inkluderar inte bara kända och lyxiga klockor/kollektioner, utan även mindre kända märken.

Kontaktinformationen

(1'431)

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Katastrof

Katastrof! Min klocka fortar sig ca 3 min på en vecka. Kostade ca 2600 kr. Ett vanligt garantiärende som som gör allt för att krångla till. Känner mig så lurad…

18. September 2024

Good Quality

Fast delivery and good quality of my watch. It's a littlebit pitty, however, that the instruction manual is in English and not also in Swedish.

11. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick klockan som jag beställt men…

Eftersom den var så dyr antog jag att den skulle vara nån jättefin ask, som på bilden. Men nej, istället fick jag ingenting.
Leverans av klockan 11 dagar, på sidan utlovas leverans inom 5-10 dagar.
Jag kommer aldrig mer köpa något här och avråder andra att göra det.

21. Juli 2023

Hej Anna,

Det är vi otroligt ledsna för, då har packaren gjort fel! 😢

(Vet inte om du såg att det stod: 5-10 vardagar på leveranssättet - så 10 till 21 juli är inom det då de är vardagar)

Men vi har återbetalat frakten också, eftersom felet med presentinslagningen är väldigt tråkigt!

Hoppas klockan faller i smaken för den som skulle ta emot den.

Ha en fin dag och trevlig sommar!

Mvh,

Undvik dom!

Undvik dom!
Fick en trasig barnklocka. Min son blivit väldigt besviken, det var sin julklapp. Jag försökt kontakta dom men kommunikation fungerar inte bra och det ser ut att de vill inte ta tillbaka klockan och betala 450kr. Det är skräp som de säljer.

18. Januar 2023

Antwort von Klockor.se

Vi är otroligt ledsna att höra det, och vi gör alltid vad vi kan för att lösa problem med våra produkter.

Och om det är fel på dem när du får varan så åtgärdar vi det alltid. Du är välkommen att skicka direkt till mig så att jag kan undersöka saken: m@reverie.dk

Mvh

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Önskar att jag läst tidigare omdömen…

Önskar att jag läst tidigare omdömen innan beställning....
Klockan saktade sig redan från början och i stället för att ersätta med en felfri produkt går företaget in och lagar klockan. De står inte för frakt trots fel på produkten. Efter lång tid så får vi tillbaka den sk lagade klockan. Efter en vecka visar sig samma fel igen dvs lagningen är inte gjord eller så pass bristfällig att det inte är någon skillnad. Klockan är av ett känt märke och borde i normal fall ersättas av tillverkaren via försäljaren. Frågan är varför så inte sker? Nu utgår vi ifrån att vi inte behöver ersätta frakten för att de inte har lagat klockan. Det räcker att vi får betala frakt för en produkt som inte fungerade.

5. April 2020

Hej Irene,

Vi beklagar din dåliga upplevelse.

Varumärkena kommer alltid att föredra att reparera produkten om de kan, och det är inget vi bestämmer själva.

Om det uppstår återkommande problem med produkten har du rätt till en ny produkt eller pengarna tillbaka.

Och det måste vår kundtjänst också veta! Så skriv till oss igen om detta ärende inte löstes ordentligt!

Etc

Köp aldrig från Klockor.se

Precis som andra skriver: Köp aldrig från Klockor.se! Jag har haft ett återkommande problem med en och samma klocka pga. dålig konstruktion, men de vägrar göra ett återköp trots att jag hänvisar till köplagen. De "lagar" klockan med samma dåliga grundkonstruktion som sedan på nytt går sönder, och så håller det på. De är dessutom långsamma och man får betala returfrakten själv. Bland den sämsta service jag upplevt.

12. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr