Mathilde er nærværende, omsorgsfuld og fagligt dygtig. Jeg har både været der til Babytummel, åben legestue og til babybehandling af min - på det tidspunkt - 6 måneder gamle baby. Efter blot en beha... Mehr ansehen
Jeg har benyttet mig af stort set alle Mathildes tilbud. Lige fra holdtræning med og uden baby til gynobs-fysioterapi. Mathilde skaber et unikt rum, hvor man føler sig taget godt imod og hørt. Man m... Mehr ansehen
Jeg har gået til efterfødselstræning hos Mathilde i Klinik Skruk og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er et virkelig dejligt og jordnært sted, hvor man både kan få sved på panden sammen med... Mehr ansehen
Jeg har trænet på Mor-holdet i to år og jeg ser stadigvæk frem til træningen hver uge. Der er variation og træningen tager hensyn til ens niveau. Man bliver samtidig udfordret til hver en træning.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Klinik SKRUK er en lille fysioterapi klinik i hjertet af Roskilde, med specialiserede kompetencer indenfor fertilitet, graviditet, gynobs/bækkenbund, kejsersnit, efterfødsel og baby. Jeg tilbyder både individuelle behandlinger, massage samt små holdforløb med fokus på kvindekroppen og baby/babymotorik. Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2013, og har siden endt uddannelse arbejdet i den private sektor. Kh. Mathilde Ellebæk
Sankt Ols Gade 22, 4000, Roskilde, Dänemark
- info@klinikskruk.dk
- klinikskruk.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan anbefales!
Mathilde er så sød og imødekommende og ikke mindst dygtig fys. Hun hjalp mig med bækkensmerter ved slutningen af min graviditet. Kan varmt anbefale Klinik Skruk.
Varm anbefaling herfra
Efter fødslen af mit andet barn (og endnu et kejsersnit) stod jeg tilbage med en krop, jeg ikke kunne genkende. Delte mavemuskler og for mange ekstra kilo. Mathilde hjalp mig i den grad godt på vej, og det var rigtig træning sammen med andre søde mødre. Mødre, jeg kan kalde veninder i dag.
Som tilflytter til Roskilde - og at hun hjalp min krop "bounce back", var det simpelthen et af de største lyspunkter i min barsel - der i sig selv var dejlig, pga. min skønne datter.
Og kan varmt anbefale Mathilde som fysioterapeut under graviditeten. Her havde jeg også komplikationer og hun hjalp mig indse at sygemelding var den rette vej.
KÆMPE anbefaling af Klinik Skruk
KÆMPE anbefaling af Klinik Skruk herfra! Mathilde er kompetent, nærværende og omsorgsfuld. Du er i de bedste hænder hos hende. Små hold og flotte omgivelser midt i Roskilde.
Dejlig oplevelse
Jeg har været hos Mathilde både for fysbehandling og efterfødselstræning og til begge ting formår Mathilde at lave en hyggelig og tryg stemning hvor man virkelig føler sig set, og hvor der er plads og tid til både mor og baby.
du vil ikke fortryde at besøge Klinik Skruk
Mathilde er simpelthen så dygtig til sit arbejde, hun er en fremragende fysioterapeut, formidler og en hjertevarm kvinde. Hun omfavner både de voksne og børnene på bedste vis, både hvad angår det teoretiske og praktiske - også er der plads til hyggen ind i mellem det hele. Min søn og jeg har været tilmeldt 3 omgange af babytummel indtil videre, og det er ugens højdepunkt at se ham både hygge sig og udfolde sig motorisk i den lille, fine klinik.
De varmeste anbefalinger herfra!
Varmeste anbefaling her fra!
Jeg vil give den varmeste anbefaling til Mathilde! Hun er enormt lyttende og forstående, så jeg følte mig lynhurtigt tryg i at skulle tale emner som ellers kan være lidt grænseoverskridende. Man får virkelig følelsen af, at der er al tid i verden til en og at det man siger er vigtigt og brugbart. Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling.
At komme i klinik skruk er som at komme på besøg hos en god ven. Der er højt til loftet, plads til alle følelser og spørgsmål og det er tydeligt at mærke at Mathilde brænder for sit fag og er engageret i sine kunder. Det er et sted man har lyst til af komme igen og igen og igen. Jeg kan på det varmeste anbefale både baby tummel og efterfødselstræning. Jeg er kun ked af jeg ikke vidste det lå i roskilde da jeg var gravid.
Min største anbefaling!
Jeg anbefaler alle at komme hos Mathilde i Klinik Skruk! Jeg har gået til efterfødselstræning, gravidtræning, været til babytummel og diverse events der. Det er altid sjovt, hyggeligt og meget kompetent vejledning. Mathilde har skabt et sted, hvor det er virkelig dejligt at være!
Kæmpe ros til Mathilde
Mathilde er et utroligt varmt menneske og super dygtig til sit fag. Hun har en fantastisk evne til at møde det hele menneske. Hos Klinik Skruk er der plads og rum til at møde op præcis som du er. Du vil blive hørt og set.
Faciliteterne er i top for både mor og barn. Jeg har gået til efterfødselstræning hos Mathilde, og har netop booket et fortsætter - samt babytummelhold.
KÆMPE anbefaling!
Jeg har været på fertilitets hold hos…
Jeg har været på fertilitets hold hos Mathilde og vil varmt anbefale det. Det har givet en god forståelse af min egen krop, noget træning som er mildt for kroppen og som fremmer fertiliteten. Ud over det så giver det et fællesskab som er helt fantastisk. Selvom vi var i meget forskellige situationer så kunne vi spejle os meget i hinandens følelser og oplevelser og det var så rart at have et sted hvor man bare kunne lukke alt det ud som var svært at sige andre steder. Mathilde er god til at lave et miljø hvor man føler sig velkommen og har lyst til at åbne op og selvom vi har træner om eftermiddag/aften så har der aldrig været stress med at få os ud af døren, men derimod rum til en lille ekstra snak hvis der var behov for det. Så hvis du gerne vil gøre noget godt for dit sind og gerne vil optimere din fertilitet så er det her et godt bud at prøve af.
Klinik skruk er det dejligste sted!
Klinik skruk er det dejligste sted at komme i sin efterfødselstid og barsel. Mathilde er så sød og dygtig og skaber de bedste rammer. For mig har det betydet alverden at komme et sted, hvor der altid er plads til både mig og min søn. Kæmpe anbefaling - skynd dig at meld dig på efterfødselshold, babytummel eller noget af alt det andet gode, der sker i klinikken.
Hvis du vil føle dig hjemme
Hvis du vil føle dig hjemme, velkommen og i fagligt kompetente hænder, så mød op i Klinik Skruk! Mathilde er hjertevarm, nærværende, sjov og ikke mindst dygtig til sit fag. Stedet er så hjertevarmt, at man ikke har lyst til at tage hjem og kun venter på, hvornår man kan komme igen - det må siges at være en ægte succes.
Fantastisk underviser og menneske
Mathilde er vanvittig dygtig til det hun gør. Hun er ikke blot en fremragende underviser, hun møder dig også lige der hvor du er, kommer med gode råd, tips og tricks. Vi har gået til baby tummel hos hende gennem en længere periode og jeg har fået fuldkommen fantastisk inspiration til sjov og leg som vi nu har stor glæde af. Jeg kan stærkt anbefale et forløb hos Mathilde!
Gør dig selv en tjeneste og besøg KlinikSkruk!
Jeg har været til gravidmassage og til åben legestue efterfølgende hos Mathilde i hendes hjertevarme og hyggelige KlinikSkruk.
Mathilde er helt fantastisk, nærværende og yderst kompetent. Hun deler så meget ud af hendes faglighed ligeså vel som hendes personlighed, som skinner igennem.
Man føler sig så velkommen og godt taget imod, og hvis jeg kunne, så havde jeg deltaget på alle hendes hold 😍
Alle mine varmeste anbefalinger hendes vej - Du fortryder det ikke!
Kæmpe anbefaling
En kæmpe anbefaling til Mathilde og efterfødselstræning - det var noget af det bedste jeg gjorde under min barsel! God stemning, høj faglighed og super træning. Mathilde er også fantastisk til babyer og giver gerne en hånd med, så man kan få mest muligt ud af træningen.
Varm anbefaling vedrørende alt med krop og graviditet
Mathilde har med en kombination af høj faglighed og personlig varme hjulpet mig med at holde min krop ved lige under og efter graviditet. Jeg kan i høj grad anbefale hende både til gravidtræning, gravidmassage, efterfødselstræning, gyn-obs-undersøgelse samt motorisk screening af min datter.
Træning hos Mathilde
Jeg har trænet hos Mathilde i over et år: både som gravid og efter fødslen. Og det har været en enestående oplevelse! Med små lukkede hold får man næsten en anden mødregruppe. Her er støtte til træning og moderskabet ❤️
Kan varmt anbefale Mathilde
Kan varmt anbefale Mathilde. Havde problemer med nakke og ryg under min graviditet og gik både til fysioterapi og graviditetstræning hos Mathilde. Efter fødsel forsatte jeg også til efterfødselstræning hos hende og kunne både mærke og se rigtig gode resultater. Derudover har jeg fået nogle af de bedste råd til mor-krops-skavankerne og babymotorik af hende og har altid følt mig rigtig godt tilpas og varmt taget imod. Kæmpe anbefaling herfra❤️
Kæmpe anbefaling!
Jeg gik til efterfødselstræning hos Mathilde, og det var den bedste investering jeg lavede i løbet af min barsel. Træningen er sjov, hård og kunne tilpasses den enkeltes niveau og specielle behov. Stemningen var helt i top og man gik derfra fyldt af overskud. Man kan 100% fokusere på sin træning, da Mathilde, i tillæg til at have fokus på at øvelserne bliver udført rigtigt og hepper, også har kontrol på baby og underholder hvis det er behov for det.
Kan ikke anbefales nok!
Mathilde er fantastisk
Mathilde er fantastisk - intet mindre! Jeg har gået til både gravid-behandling, efterfødselshold/træning og min datter til BabyTummel hos hende. Alle tre dele med en meget fin balance mellem den meget professionelle Mathilde, hendes empatiske måde at være på og i alle dele med høj faglighed. Derfor den største anbefaling herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.