Klinikshoppen Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KØB IKKE HERFRA! Elendig webshop, kan slet ikke anbefales. Der stod 1-3 dages levering på min vare, men den ankom først efter mere end to uger og var ovenikøbet i dårlig stand. Da varen var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem overskuelig hjemmeside og betaling, ordrebekræftelse på mail med det samme og pakken sendt inden for 10 timer. Kender det produkt jeg har købt og er kvalitet for alle pengene. Gode tilbud og h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige, hvad jeg manglede....super! Når man flytter får man ofte et andet gulv - og så er hjulene på kontorstolen måske pludseligt uegnede. Her havde Klinilshoppen lige det jeg manglede - og leverin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog nemt og hurtigt varer fra hjemmesiden, den ene vare ,til triggerpunktsmassage, havde en stor revne. Sendte billede af varen og faktura. Ny er sendt 2 dage efter st jeg sendte mailen. Stort t... Mehr ansehen

1. Wellness-Zentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Klinikshoppen.dk sælger alt i udstyr til klinik, spa og saloner.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ikke godt nok

Jeg bestilte massagestol, briks og behandlerstol. Bæreposerne til massagestol og briks, kan ikke holde til produktets vægt og går i stykker indenfor få måneder. Poserne smitter farve af på en lys briks, Jeg blev lovet kompensation for det, men fik intet. Massagestolen havde en defekt. Bliver bedt om at sende hovedstøtten fra stolen til firmaet, der går to måneder, jeg rykker for svar og får nu besked på at jeg skal sende hele stolen. De er sæde og flinke når man ringer eller skriver, men det er ikke godt nok. Jeg har netop købt produktet, da jeg skal bruge det og hele denne process startede sidste sommer

7. Januar 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg det. Handel aldrig her!

Vi bestilte for en uge siden julegaven (flere ting) til min svigermor. Der var ingen problemer under bestillingen, og jeg modtager en kvittering.

Jeg er bekymret for om det kan nå at komme i tide til jul, så min mand ringer ind til dem og spørger. Damen kan ingen oplysninger give, men lovede at ringe tilbage hvis der skulle være problemer med det, og skulle vi ikke høre fra hende var alt i den skønneste orden.

Vi hørte intet, og tænkte at alt var fint.

Jeg modtager aldrig en afsendelses mail og bliver igen lidt bekymret, så min mand ringer ind igen idag. Hun er "meget forbavset" over at hendes kollega ikke har haft ringet til os, men kan intet fortælle os igen, og lover denne gang, at hun ringer til os lige om lidt. Vi høre intet. Igen.

Vi ringer ind kl. 15 som ifølge deres hjemmeside er en halv time før telefonerne lukker, men får blot beskeden at vi har ringet udenfor deres telefontider. Helt ærligt tænker vi. Jeg sender en spørgene mail.

Vi får en kold mail tilbage om at intet var på lager, vi kan købe en af skålene der var bestilt, med gravering (jeg havde bestilt dem uden fordi jeg fandt graveringen grim) "til en lidt dyre pris" og som ikke kunne garanteres ville kunne nå at komme inden jul. Dette skrives igen meget kort og køligt som var det for meget at spørge om?

Jeg er chokeret over deres behandling af os og deres service! Har aldrig oplevet et firma med så dårlig service. Vi har nu spildt 2 uger fordi de ikke ringede tilbage for en uge siden som de lovede at gøre skulle der være problemer, og nu har vi ingen gave og har spildt den tid der var til at få bestilt nyt. Jeg er simpelthen i chok.

Det var deres fejl at de ikke ringede tilbage som lovet (eller bare måske fortalt at de ikke havde det på lager, første gang vi ringede?) så vi havde kunnet anullere ordren og fundet gaven andet steds fra. Men de tager intet ansvar og behandler deres kunder virkelig dårligt.

Vil ikke anbefale dem til nogen.
Deres service mangler en seriøst opgradering - og der er bare ikke styr på noget som helst hos dem.

OPDATERING:
Jeg får på mit svar på tidligere nævnte mail at jeg simpelthen bare var i for dårlig tid. Det er simpelthen utroligt. 2 uger før er til den sene side, men de fleste danske hjemmesider har trods alt kun en uges levering. Og så kunne de bare have fortalt os det for en uge siden da vi ringede, så havde der ikke været noget problem.

17. Dezember 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr