Min første ansigtsbehandling hos Carina ved Klinik Majland var en skøn oplevelse. Allerede fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med smil og varme, og jeg følte mig straks tryg. Carina er u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rolige, hyggelige omgivelser og en yderst kompetent og behagelig behandler (Carina), der i kombination hurtigt fik kroppen til at slappe helt af. Jeg fik en Japansk Bio Micro Needling behandling, de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er i hvert fald IKKE min sidste gang hos Karina! Rigtig behagelig og afslappende oplevelse!
Unternehmen hat geantwortet
Carina fra Klinik Majland det sødeste og mest passionerede menneske. 💜 Hun har virkelig hjertet med i sine behandlinger og gør alt for at sikre, at man som kunde føler sig set, hørt og forkælet 🥰... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Klinik Majland er en personlig skønhedsklinik i Odense med fokus på ansigtsbehandlinger, naturlig lifting og holistisk hudpleje. Hos mig handler behandlinger ikke kun om hud, men om hele dig. Jeg tror på, at ro, velvære og balance kan ses og mærkes – og at naturlige resultater skabes bedst med nærvær, faglighed og ærlig rådgivning. I klinikken bliver du mødt i rolige omgivelser, hvor der er tid til at lytte til dine ønsker og tilpasse behandlingen til netop din hud. Jeg tilbyder blandt andet signaturbehandlinger, naturlig face lift, japanske hudfornyende behandlinger, teenagebehandlinger samt bryn, vipper og voksbehandlinger. Fælles for alt, jeg laver, er ønsket om at fremhæve din naturlige udstråling på en skånsom og professionel måde. For mig er tryghed og tillid en vigtig del af oplevelsen. Derfor gør jeg mig umage for, at du føler dig godt taget imod fra det øjeblik, du ankommer. Klinikken tilbyder gratis parkering, online booking og en varm, personlig atmosfære, hvor du kan sænke skuldrene og få et pusterum fra hverdagen. Hos Klinik Majland er målet enkelt: at du går herfra med ro i kroppen, glød i huden og en følelse af at være blevet mødt med omsorg.
Westermannsvej 18, 5230, Odense, Dänemark

Antwort von Klinik Majland
Altid en fantastisk oplevelse, føler sig som et helt nyt menneske. Glæder sig til næste gang. Som bliver den 29/5👍

Antwort von Klinik Majland
Så dejlig og sanselig en oplevelse. Carina er utrolig rolig og dygtig til sit håndværk, og rigtig dejlig at tale med under behandlingen.
Vil klart anbefale Klinik Majland

Antwort von Klinik Majland
Jeg har lige været til min første ansigtsbehandling hos Carina, og det var en virkelig skøn oplevelse. Atmosfæren var rolig og afslappende fra start til slut, og jeg følte mig virkelig forkælet hele vejen igennem. Carina er utrolig behagelig og professionel, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger 😊

Antwort von Klinik Majland
Altid en god og nærværende oplevelse

Antwort von Klinik Majland
Som altid en dejlig oplevelse og skøn behandling ved Carina🥰 jeg er fan🌺

Antwort von Klinik Majland
At besøge klinik Majland er en super behagelig oplevelse. Der er ro, fornemmelsen af god tid og kyndig behandling

Antwort von Klinik Majland
Carina er en meget kompetent kosmetolog, som er rigtig behagelig og sød at være hos.

Fantastisk velvære. Klippekort er købt

Antwort von Klinik Majland
Sådan en dejlig oplevelse. Carina er bare så sød, det kan varmt anbefales♥️♥️♥️

Antwort von Klinik Majland
Et besøg hos Carina er fantastisk og en velvære, som er stærkt vanedannende. Carina er professionel til fingerspidserne, og den ro og behandling man får en sjældenhed.

Antwort von Klinik Majland
Dejlig atmosfære og behandling fra start til slut.
Der er tænkt på alt; duft, varme på brikken, frisk vand med agurk i og den dejligste ansigtsbehandling jeg længe har prøvet.
Jeg kommer gerne igen.

Antwort von Klinik Majland
Jeg har i dag været til min anden behandling hos Klinik Majland.
Jeg bad, til min første aftale, Carina anbefale, hvor hun mente, vi skulle starte, og hun anbefalede Signaturbehandling. Det var præcis, hvad jeg havde brug for. Min trætte hud fik glød og ekstra fylde. Det holdt et par dage, og nu efter 2. behandling, kan jeg se en større forandring, end første gang, og den rolige, tålmodige proces, er det jeg stoler på, frem for quickfixes med botox eller filler. Jeg er meget spændt på, hvor langt vi når, og glæder mig allerde meget til 3. behandling. Hos Carina er der roligt og trygt, og du kan forvente dig et lille break med ren selvforkælelse.

Antwort von Klinik Majland
Igen en fantastisk oplevelse. Jeg fik en signature behandling. Den var bare så dejlig. Tak Carina.

Antwort von Klinik Majland
Dejlig atmosfære og holistisk behandling, der er dejlig for både krop og sjæl. Fagligt dygtig og nærværende. Kan klart anbefales.

Antwort von Klinik Majland
Jeg fik en Japansk Bio Micro Needling behandling, der gav min triste januar hud ny energi med masser af fugt, friskhed og en rigtig fin glød.
Meget tilfreds.

Antwort von Klinik Majland
Da jeg rejste mig fra briksen var jeg sikker på at jeg ville komme igen.
En fantastisk dejlig oplevelse af tryghed og faglig dygtighed. Kombinationen af hudpleje og massage var dejlig og afslappende. Her dagen efter synes jeg at jeg kan se at mit ansigt er friskere at se på.

Antwort von Klinik Majland
Altid en fornøjelse at komme hos Carina. Hun er god til at fornemme hvad der er brug for og justerer behandlingen en smule hver gang, så det aldrig er helt den samme oplevelse. Det er et skønt pusterum at give sig selv i en travl hverdag.

Antwort von Klinik Majland
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.