Super aardige jongens, snel opgezet, duidelijke uitleg over hoe en wat..volgende dag keurig weer opgehaald volgens de afspraak. wij hebben een top avond gehad met de photobooth
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Klick Memories zijn we gespecialiseerd in het verhuren van de beste photobooths die er zijn. Hiermee leg je niet alleen de leukste momenten vast, maar geef je je gasten ook een unieke ervaring en een blijvende herinnering. Daarnaast bieden we alles om jouw feest of evenement compleet te maken, van stijlvolle ballondecoratie tot professionele dj’s, hoogwaardige geluidsinstallaties en een onvergetelijke silent disco. Bij Klick Memories zorgen we ervoor dat jouw gelegenheid perfect wordt aangekleed en gevuld met entertainment op maat.
Niederlande
- klickmemories.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Super aardige jongens
De Photo Booth van Klick memories…
De Photo Booth van Klick memories maakte ons feest helemaal compleet. Het werd op de afgesproken tijd geleverd en opgebouwd en de dag erna weer opgehaald. De booth is makkelijk te bedienen en een aantal dagen later krijg je alle gemaakte foto's digitaal aangeleverd.
Van de gasten alleen maar positieve reacties. Bij een volgende activiteit zou ik zeker weer een booth bij hun huren.
Helemaal goed
Vlotte communicatie en leveren en ophalen ging ook soepel, even een kwartiertje van te voren bellen dat ze er aan komen en zo neergezet en weer opgehaald.
Snelle en duidelijke communicatie
Snelle en duidelijke communicatie. Alles is volgens afspraak gegaan. Fijne service!
Geweldige service
Contact via WhatsApp verliep makkelijk en snel. Boeken was zo geregeld. Ideaal dat je je eigen design kunt doorsturen. De strips zijn heel leuk geworden! Echt een aanrader voor op een speciale gelegenheid. Alle gasten hebben er goed gebruik van gemaakt. Ondanks de onbeperkte prints was het niet nodig om de filmrol te vervangen. Je kunt echt genoeg foto’s maken. De photobooth werd geleverd en de volgende dag weer opgehaald. Op- en afbouw doen ze voor je.
Geweldige service!
Het contact met dit bedrijf verliep laagdrempelig en soepel - via Whatsapp en de email. De ondersteuning met het design was ook super! De photobooth heeft ons event op een hele leuke manier vast kunnen leggen, en heeft echt bijgedragen. Al met al een dikke aanrader.
Grote feesthit!
We hebben voor ons eindejaarsfeest op het laatste moment nog een photobooth kunnen huren bij deze organisatie. Het was een grote hit! Communicatie en levering verliep soepel. Heel blij!
Snel geregeld en geinstalleerd
Snel geregeld en geinstalleerd, vriendelijke mensen.
De photobooth zelf was een groot succes.
Goed geregeld en prettige communicatie
Goed geregeld en prettige communicatie. Zeker een aanrader!
Top bedrijf! Geweldige service en communicatie!
Wij hebben ontzettend genoten van ons trouwfeest!
De photobooth, de ballonnen en de lichtletters waren een geweldige extra toevoeging aan ons feest. De communicatie verliep soepel en ze denken goed mee.
Onze complimenten aan alle medewerkers van Klick memories
Hele fijne en snelle communicatie
Hele fijne en snelle communicatie, goede levering en een goed product!
Top avond gehad!
Levering en alles was optijd. Mede door deze photo booth hebben wij een top avond gehad! gaf echt iets extra's aan het feest en iedereen heeft er van genoten.
Wat een super service!
Wat een super service!! Blij met onze photobooth en fotoprint ontwerp. Het contact verliep soepel en snelle reactie en de breng en haal service was ook super! Met de mooie lichtletters was ons feestje helemaal compleet! Bedankt voor de goede service! Echt een aanrader.
Leuke toevoeging voor op een feest
Leuke toevoeging als je een feest hebt om op deze manier de herinneringen vast te leggen. Goede kwaliteit photobooth en backdrop. Er was een leuk persoonlijk ontwerp gemaakt voor het kader en de gemaakte foto's worden achteraf ook nog digitaal toegestuurd naast dat er ter plekke twee afdrukken worden gemaakt.
Absoluut leuk!
Een leuke extra op ons huwelijksfeest. De gasten hebben genoten van het hele evenement. Ook het huren, personaliseren van de strips, de bezorging en het ophalen verliepen super stressvrij.
De photobooth was een onwijs succes op…
De photobooth was een onwijs succes op ons 40e verjaardagsfeest!
Om een extra interactief element toe te voegen aan ons feest hebben we bij Klickmemories een photobooth gehuurd samen met de verkleedkoffer.
Het leuke van dit is dat we een tastbare herinnering aan ons feestje overhielden. Onze gasten hebben allemaal minstens 1 foto gemaakt en in een album geplakt met een leuk tekstje erbij.
De hele avond door blijven mensen met verschillende accessoires maar ook in verschillende groepjes leuke en grappige foto’s maken. Een grote lol factor op je feest dus.
Vooraf makkelijke communicatie (ook levertijd) via whatsapp, netjes op de dag zelf nog even gebeld over de levering en tijdens het leveren werd er meegedacht over de plek van de photobooth. Alles werd nog even goed afgesteld en uitgelegd. En zonder dat we zelf op de feestlocatie (restaurant) hoefden terug te komen werd de photobooth de volgende dag opgehaald.
Op een volgend groot feest zouden we het zo weer boeken!
We hadden een Photo Booth op onze…
We hadden een Photo Booth op onze bruiloft. Super goede service! Ze denken heel goed mee en regelen het perfect. Ook kan je leuk je eigen ontwerp maken en daar helpen ze heel goed mee. Zou ze zeker aanbevelen:)
Eerlijke prijs, goede service
Eerlijke prijs, goede service met halen en brengen, makkelijk in gebruik en zeer scherpe foto’s!
Mooie herinneringen gemaakt met deze foto booth. Zeker een aanrader!
Goede communicatie en duidelijk uitleg
Goede communicatie en duidelijk uitleg. Wij werden ook goed geholpen bij het ontwerp van de lay-out achtergrond etc. Van de foto’s! En zij hebben een goede service en alles volgens afspraak. Onze keuze is snel gemaakt als wij voor een photobooth zouden kiezen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.