Na een ervaring bij een vriendin de knijpzakjes gekocht. Snel verzonden en ontvangen! De zakjes passen in de broodtrommel, blijven goed dicht zitten, makkelijk schoon te maken.
Fijn artikel, moet niet te veel in de zakjes doen. Anders ga je knoeien als je het dicht wilt maken. Handig onderweg!
Ik volg Kleinebuikjesvullen al een tijdje op Instagram. Gezonde en gevarieerde recepten voor kids! Leuk dat ze nu ook een eigen webshop heeft. Lekvrije drinkbeker gekocht en erg tevreden mee. Kan die... Mehr ansehen
Bestel vaker! Hele fijne producten, zoontje drinkt veel meer water door fijne beker met leuke print. Herbruikbare knijpzakjes heel handig en fijn idee om geen wegwerk pakjes te gebruiken
Helsingborgweg 1, 9723 HN, Groningen, Niederlande
- info@kleinebuikjesvullen.nl
- kleinebuikjesvullen.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super snelle verzending
Super snelle verzending, volgende dag al binnen! Verder is het bestellen heel overzichtelijk zonder problemen!
Een en al tevreden
Minder plastic weggooien door herbruikbare zakjes te gebruiken. De e-book met groente en fruit mixjes vallen hier goed in de smaak. Krijgt altijd wel feedback terug via insta. Blij dat ze op me pad is gekomen
Snelle levering en top product
Jullie leveren snel en mijn kinderen…
Jullie leveren snel en mijn kinderen vinden het lekker om koud drinken te drinken dus een perfecte drinkfles voor hun
Snel geleverd en fijn product
Snel geleverd en fijn product. Ook leuk om te volgen op Instagram :)
Snelle service
Snelle service, we moeten de knijpzakjes nog uitproberen. Maar ik heb er alle vertrouwen in.
Ontzettend goed foto's van diverse…
Ontzettend goed foto's van diverse soorten groent en fruit.. mijn kleindochter is druk bezig alle kaarten te benoemen...
Sommige zijn echt moeilijk (bijv. Pastinaak).. En,.... Ik moet eerlijk zeggen dat ik 1 foto ook niet herken!
Snelle levering
Fijne producten en snelle levering
Fijne producten en snelle levering. Mijn dochtertje is dol op fruitzakjes en nu ze ze zelf kan maken (met hulp van mij) is het helemaal feest.
Wel een beetje een prijzig product. :-)
Aanrader
Fijne producten en zelfs een cadeautje bij de bestelling. Zo lief! Zeker een aanrader!
Top!
Snelle verzending en ontvangst van mijn pakketje. Er zit een persoonlijk geschreven kaartje bij. De knijpzakjes voldoen aan de verwachting en zijn ook lekker groot (groter dan veel anderen die ik online zag). Precies wat ik zocht:)
Handgeschreven briefje
Handgeschreven briefje bij de bestelling, super lief en snel bezorgd!