Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lækre produkter, men mange af dem var ikke tilgængelige, så det var en lidt skuffende oplevelse. Man kan overveje at fjerne de produkter, der "kommer snart", så man ikke hele tiden tænker "yes, den... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har handlet et par gange hos Kleanse, og kan varmt anbefale hjemmesiden, hvis man er fan af koreanske hudplejeprodukter. Jeg har brugt koreanske produkter i flere år og støtter helst de danske hjemm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kleanse.dk er en dansk K-Beauty webshop, der specialiserer sig i originale og kvalitetsrige koreanske hudplejeprodukter. K-Beauty er blevet en global skønhedssensation med millioner af tilfredse brugere, og hos Kleanse gør vi det nemt for dig at få adgang til de mest populære, effektive og trendsættende produkter direkte fra Sydkorea. Vi adskiller os ved at være mere end blot en webshop. Kleanse.dk er drevet af uddannede kosmetologer, som sikrer, at du altid får faglig vejledning og en tryg, velinformeret købsoplevelse. Vores ekspertise inden for koreansk hudpleje betyder, at vi nøje udvælger produkter, der giver dokumenterbare resultater, og som passer til alle hudtyper og hududfordringer. På Kleanse finder du nogle af verdens mest anerkendte K-Beauty brands, så du aldrig går glip af nye skønhedstrends, virale produkter eller influencer-favoritter. Vi opdaterer løbende sortimentet og lytter til vores kunder. Hvis du savner et bestemt brand eller produkt, kan du altid sende os dit ønske via vores ønskeboks – vi elsker at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi prioriterer en shoppingoplevelse i topklasse med: – Lynhurtig levering i hele Danmark – Fremragende kundeservice, hvor alle henvendelser besvares personligt – Gratis prøver i hver ordre, så du kan udforske endnu flere K-Beauty favoritter Hos Kleanse.dk får du ikke kun produkter – du får kvalitet, ekspertviden og den bedste K-Beauty oplevelse i Danmark.
Søren Nymarks vej 19A, 8270, Risskov, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe forskel.
Jeg modtog allerede pakken 2 dage efter jeg havde bestilt varerne og deri var der en dejlig hilsen fra sødeste Nadya 🥰
Produkterne jeg købte var:
Anua – Heartleaf 70% Intense Calming Cream
COSRX - Balancium Comfort Ceramide Cream Mist
Anua - Niacinamide 10% + TXA 4% Dark Spot Correcting Serum
Beauty of Joseon - Revive Eye Serum Ginseng + Retinal

Antwort von Kleanse
Har købt 2 produkter, som jeg skal bruge for første gang så er spændt på det. Ellers har webshoppen god sortiment, fine priser. Mine vare kom hurtigt, og alt gik fint👍.

Antwort von Kleanse
Nem og overskuelige produkter, fin leveringstid og nydelig pakket og præsentabel.

Antwort von Kleanse
Hurtig levering og sød indpakning 💌🎀
Meget tilfreds og ikke sidste gang jeg bestiller fra Kleanse 👍🏼

Antwort von Kleanse
Nem, hurtig og god opfølgning på pakken med en personlig hilsen. Lige som det skal være

Antwort von Kleanse
Jeg føler mig som princess da jeg får pakke👍 med meget flotte pakke

Antwort von Kleanse
Hurtigt levering også om weekender

Antwort von Kleanse
Gode priser og hurtig levering! 😃

Antwort von Kleanse
Hurtig og effektiv service og de medsendte også nogle lækre prøver. Jeg er meget tilfreds

Antwort von Kleanse
Har handlet meget hos Kleanse siden april måned. Fornylig har jeg bestilt ansigt produkt om søndagen den 27/7 -2024 og modtager min pakker allerede om torsdagen den 1/8-2024. Om fredagen den 2/8-2024 har jeg åbnet min pakker og opdager der mangler 1 stk vareprodukt. Jeg skriver mail med det sammen til Kleanse samt deres online chat. Der går ikke engang halve time, de har svaret og handlet på min mail med det sammen og kigger på min sage. Det beklager og skriver til mig at det burde ikke ske. Manglerne produkt har de send til mig sammen dag og modtager pakken mandag morgen den 5/8-2024 foran på mit døre. Jeg har fået min produkt som jeg mangler og ekstra lille gaver og fri fragt.
Jeg er godt tilfreds med deres kunder service håndtering. Og har tryg ved at handler hos Kleanse.
Kan godt anbefales og handler hos dem...👍

Antwort von Kleanse
WOW!! Jeg har intet andet at sige en wow, leveringen er simpelhent for så hurtig, der ikke engang en time og min ordre var altså allerede registreret til levering. Fik mit produkt så hurtigt, og alle produkter har en sikkerheds plombering, det her er virkelig vigtigt for mig! Servicen var ekstrem god og meget tryg, varm og personlig, jeg kommer hvertfald til at lave alle mine køb hos KLEANSE fremover. Dette her er noget man simpelhent bare ikke får i butikker, eller andre steder jeg ellers har købt noget. Nadya er ekstrem varm og venlig, skynder sig overhovede ikke og ingen spørgsmål er dumme for hende, specielt når man er så ny på området. Jeg føler mig klar til at blive endnu klogere på K-beauty.
Jeg har anbefale KLEANSE til alle mine veninder og kollegaer, det simpelhent så godt og jeg havde et ønske om et produkt de faktisk ikke havde, og Nadya fortalte mig at hun har bestilt den hjem, så jeg kan købe det. Jeg må sige det er en utrolig service og jeg har intet dårligt at sige om den forretning.

Antwort von Kleanse
Fantastisk udvalg af produkter, til de rigtige priser. Man kan ikke ramme ved siden af med koreansk hudpleje. Indpakningen var mega cute og flot og jeg elsker den lille vareprøve jeg fik, sådan noget elsker jeg at tage med i rejsetasken til on the go.
Shopping oplevelsen var fin og effektiv med søgning og gode resultater. Hurtig forsendelse og email om dette.
Vil helt klart anbefale til andre og jeg er glad for at støtte en virksomhed nær mig 👌🏼 vender helt klar tilbage, glæder mig næsten allerede til jeg løber tør for krem eller ansigtsvask eller serum 😀

Antwort von Kleanse
Varerne kom hurtigt. Jeg modtaget dem i godt pakket emballage, og jeg elsker den mini test produkter som kom med.
Dog jeg har lidt skuffet på aflevering, da jeg vidste ikke hvornår DAO har afleveret min pakke. Da jeg åbnet døren, pakken var allerede ved døren,jeg fik ikke sms om aflevering. jeg bor på stuen, mange kom og gå ind på min opgang. Hvem som helst kan bare snuppe pakken.
Men Kleanse har i alt gode produkter og i billige priser. Jeg er tilfreds.

Antwort von Kleanse
Jeg købte her på hjemmesiden fra 2 dage siden og har allerede modtaget min pakke. Super fin indpakning og produkterne var helt fine. Gode priser og gode produkter

Antwort von Kleanse
En kæmpe varm anbefaling til Kleanse.dk, aldrig havde jeg turde håbe på en så god og fantastisk service! Jeg kommer som total grøn på området, men bliver fra start til slut taget godt i hånden og har på intet tidspunkt følt mig usikker i processen.
Med hjælp fra Nadya, havde jeg på under et døgn, en skræddersyet rutine, med fokus på det jeg ønskede og tilpasset til min hudtype 💘
Man skal virkelig lede LÆNGE efter sådan en god service og jeg er ikke et eneste sekund i tvivl om, at jeg fremadrettet kommer til at handle hudpleje produkter hos Kleanse.dk ✨
Ingen tvivl om Nadya’ passion indenfor k-beauty og som virkelig brænder for sine kunder!
Hjemmesiden er virkelig nem at gå til og med gode beskrivelser af hvert enkelt produkt - også sagt med andre ord, utrolig brugervenlig.
Ser utrolig meget frem til at modtage og komme igang med produkterne ☺️

Antwort von Kleanse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.