Een leuk concept, met inderdaad groot gebruiksgemak en makkelijk beschikbaar. Maar na enige tijd proberen moet ik toch vaststellen dat heel wat vlekken die er met vloeibaar wasmiddel uitgingen, nu ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Supersnelle levering en heerlijk wasmiddel. Waar we in eerste instantie kritisch waren (als het zo'n no-brainer is, waarom doet dan niet iedereen dat?!) zijn we nu grote fans. Initieel gekocht om m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wast goed schoon en ruikt lekker. Mooi dat de verpakking zonder plastic is, maar helaas zit in het wasmiddel zelf wel schadelijke (micro) plastics, dus voor mij dan liever wasmiddel van Seepje
Ik ben helemaal fan van deze producten en nog meer van hun Powr-up naar Powr! Alles proper en nog eens goed voor het milieu :)
Wij willen de wereld van het schoonmaken op zijn kop zetten! Gedaan met morsen, plastic afval en chemische ingrediënten van klassiek wasmiddel. Klaaar om mee te doen?
Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Ik ben helemaal fan van deze producten en nog meer van hun Powr-up naar Powr!
Alles proper en nog eens goed voor het milieu :)
Heel goed gerief moeten mensen echt proberen ik ben er super te vrede mee
Ik kreeg de klaaar wasstrips kado via orange. Ze ruiken heel lekker, maar eens het textiel is gewassen, verdwijnt de geur snel. Helaas is mijn was ook niet proper en blijven vlekken zitten. Terug naar mijn normaal waspoeder dus.
Ik gebruik al even eco wasmiddel en dacht klaaar eens te proberen. Kwalitatief veel minder dan de wasstrips die ik gebruikte: de was ruikt veel minder fris (ondanks zacht water en 2 dubbele wasstrips) en verwijdert amper (zelfs eenvoudige) vlekken. Ja, deze kan ik voorbehandelen, maar zelfs dan nog. Ik koop niet opnieuw.
Opgelet verkopen voor bestaande klanten duurder dan voor nieuwe klanten

verpakking klopt niet! zit vol PVA (polyvinylalcohol) dit is plastic

Antwort von Klaaar
Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Antwort von Klaaar
Ik hoop dat jullie nog jaaaren mogen blijven bestaan! Jullie producten werken echt goed en ik ben heel erg blij met mijn ecologische voetafdruk hier zo goed te kunnen minimaliseren. Ook geen gigantische plastiek bussen meer in het afval. Echt een opluchting.

Antwort von Klaaar
Al meer dan een jaar trouwe klant. Prima en top voor je was ! Zeer goede prijs, geen afval. Zeker het proberen waard ! Go for it.

Antwort von Klaaar
Vlotte communicatie en levering, is ook gewoon een topproduct propere was zonder enig gedoe

Antwort von Klaaar
Was wat sceptisch over het nieuwe wasprodukt maar is top. Zeker blijven bestellen. Snelle levering.

Antwort von Klaaar
Fijn product, weinig verpakking. Heel handig in gebruik en plaatsbesparend!

Antwort von Klaaar
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.