Jeg tog mit kørekort ved kørelærens hus på 3 1/2 måned sammen med Niels. Det har været en fornøjelse at køre med ham, da jeg følte mig tryg og sikker i trafikken. Jeg har før været bange for at starte... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale Kørelærernes Hus og især Niels Juul som kørelærer. Fra start til slut har jeg haft et professionelt og trygt forløb, som har været ret hyggeligt og sjovt. Niels er utrolig... Mehr ansehen
Jeg har haft en utrolig fantastisk oplevelse hos kørerlærernes hus. Jeg har haft et super hurtigt og effektivt forløb. Kørertimerne sammen med Niels har været betryggende, hyggelige og ikke mindst su... Mehr ansehen
Jeg kan helt klart anbefale kørelærernes Hus!!! Har kun haft en god oplevelse hos dem!! Ville helt klart anbefale Niels Juul som kørelærer, han har styr på tingene, og sørger for at køretimene er for... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Kørelærernes Hus / Ejby Køreskole Har eksisteret i 35 år. Vi har 2 Afdelinger. Kørelærernes Hus i Køge Nørregade 45 - 4600 Køge Kørelærernes Hus i Ringsted Søgade 26 - 4100 Ringsted Vi er 12 Kørelærer - samt en 1 hjælps instruktør. Alle Kørelærerne har en pædagogisk / voksenpædagogisk uddannelse. Vi er specielt gode til elever med diagnoser da det har været en del af vores job tidligere.
Nørregade 45, 4600, Køge, Dänemark
- +4521675746
- post@ejbykoreskole.dk
- kl-hus.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Klar anbefaling
Jeg havde et meget godt køreforløb med teori og køretimer. Jeg kan klart anbefale Johnny, som kørelære han var super flink og meget snaksalig. Vi havde nogle gode og hyggelige samtaler i bilen.
Han var meget rolig selvom man gik i stå og lavede fejl. Han var også meget god til at planlægge køretimerne med skole og endte kun med 6 moduler fravær.
Min oplevelse:)
Jeg havde et meget hyggeligt køreforløb i kørelærernes hus. Det var en fornøjelse at køre med Johnny, da han altid havde humøret på top og altid var meget imødekommende og snakkesalig. Udover at køretimerne var hyggelige lærte jeg også en del imens. Det var meget rart, at han også først sender en til køreprøven når han er sikker på at man er klar til den:))
God oplevelse
Jeg havde et rigtig godt kørekort forløb hos kørelærernes hus. Jeg havde Lars som kørelærer, hvilket jeg er rigtig glad for, da han gjorde hele forløbet til en god og lærerig oplevelse og skabte tryghed omkring at køre bil. En klar anbefaling herfra! :)
Fremragende kørerlærer som tager sig…
Fremragende kørerlærer som tager sig godt af en og lærer en alt om hvad der kan forekomme i trafikken. 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig gode lærere
Rigtig gode lærere, havde en skøn oplevelse
Pas på med at give dårlige anmeldelser
Pas på med at give dårlige anmeldelser, hun ringer efterfølgende for at svine en til. De aflyste førstehjælp 3 dage inden (bookede i februar måned)🙁

Antwort von Kørelærernes Hus
Dygtige undervisere og god stemning
Lærerne (både kørsel og teori) er dygtige, engagerede og fyldt med godt humør. De har styr på tingene. En klar anbefaling herfra!
God oplevelse
Kørelærernes Hus har været en god oplevelse fra start til slut. Der har altid været styr på det hele og med nogle fantastiske kørelærere bag rattet er jeg kommet langt. Kan højt anbefale Kørelærernes Hus.
God køreskole
God køreskole.
Johnny er meget serviceminded og let at komme i kontakt med, og hurtig til at finde prøver :)
min køre oplevelse😁
Jeg kørte med Johnny og det var den bedste kørelære jeg kunne have ønsket mig, han var rolig, tålmodig og god at snakke med udover de generalle ting der skulle siges, jeg følte mig fuldstændig tryk ved at have ham som kørelære
10/10
stor anbefaling til min kørelærer mark. han er meget behagelig og har altid styr på det. havde det altid sjovt i bilen. bestod begge prøver i første forsøg, og fik kortet på et par måneder. anbefaler 100%
Kun positive ting at sige efter min…
Kun positive ting at sige efter min oplevelse, teori med Lars og kørsel med Niels, super grundige, helt igennem forstående og meget behagelige mennesker.
Anbefaling
Jeg har lige afsluttet mit kørekort, som jeg tog hos kørelærernes hus i Ringsted. Jeg har kun positive ting at sige om både køreskolen og min kørelærer, Niels. Der var altid styr på det, og jeg følte mig godt tilpas. Klar anbefaling herfra.
Anbefaling herfra.
Anbefaling herfra.
Jeg har lige taget kørekort hos Kørelærernes hus i Ringsted. En klar anbefaling til min kørelærer Niels. Niels har været god til at gøre køreturen komfortabel og hyggelig for mig. Han har været god til at fornemme hvad jeg har brug for, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Stor tak for et godt forløb og altid at ha’ en kleenex klar😆
Klar anbefalelse af kørelærernes hus og Johnny som teori/kørelærer
Jeg startede med at tage kørekort midt juni og afsluttede forløbet d. 20/12 ganske tilfreds. Jeg vil helt klart anbefale Johnny som teorilærer og kørelærer. Han formidlede teorien meget forståeligt og pædagogisk. Han supplerede fint med pauser så man ikke følte sig helt ør i hovedet. Johnny var super fleksibel i forhold til arbejde og studie, hvilket er et kæmpe plus i min bog. Et stort tak for de hyggelige køretimer og tak for at du er ærlig på en konstruktiv måde.
Anbefalelsesværdig køreskole og kørelærer
Et super godt forløb hos Kørelærernes hus. Jeg kan også klart anbefale min kørelærer, Niels, der må siges at have styr på sit arbejde. Han var meget fleksibel og inddragede mig i planlægningen af køretimerne. Derudover var han god til at afkode mine styrker og svagheder og komme med brugbar feedback samt ros.
Tak for nogle hyggelige og sjove køretimer med smil på læben og godt humør;)
En meget anbefalelsesværdig køreskole og kørelærer!
Klar anbefaling!
Jeg har lige taget mit kørekort hos Kørelærernes hus i Køge. Lige fra holdstart til køreprøve følte man sig velkommen, og selv de lidt kedelige emner blev taget med et smil.
Jeg kan også sagtens anbefale Johnny som kørelærer, tak for de mange hyggelige timer i bilen. Det blev aldrig helt stille, og selvom der skulle læres og tingende drillede lidt, var der altid tid til hyggesnak. Timerne kunne stortset altid ligges så det ikke gik ud over mine fritidsaktiviteter eller skole.
God oplevelse
God kørelærer! Det er ikke meget man kan klage over. Føler sig sig meget tryk efter at køre med Niels
De har de kørelærere man kunne ønske
De har de kørelærere man kunne ønske sig. Jeg fik mit kørekort hurtigt og uden problemer. Min kørelærer, Niels, var både god til at vejlede og rose, så jeg fik den bedst mulige køreoplevelse.
Jeg var desuden selv med til planlægning af timer, så de ikke gik ud over mine andre planer og fritid.
Kæmpe anbefaling!
God oplevelse i KLH
Jeg syntes det har været et simpelt nemt forløb med Kørelærenes hus. Jeg har selv haft Niels som kørelære, og har kun været tilfreds. Der er god humør i bilen, og god kommunikation med kørelære! overordnet set været en fin oplevelse at være elev her😊 kan godt anbefales:)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.