Følte mig respekteret fra start til slut. Mikael er en virkelig dygtig og imødekommende lære, jeg kom fra et uheldigt sted og valgte at afslutte mit kort hos Mikael, KKort får mine varmeste anbefalin... Mehr ansehen
Tusind tak for den bedste oplevelse! Har haft en dejlig oplevelse hos KKORT, og har nydt hver en tid sammen med min kørelærer Michael H, både i teorilokalet og i skolevognen. Han er mega dygtig og... Mehr ansehen
Dette er en rigtig god køreskole, også for dem - som mig - med dårlige erfaringer i bagagen. Du arbejder løbende med dine fokusområder og kan endda få støtte gennem deres coach, hvis du behøver de... Mehr ansehen
Jeg har altid været nervøs ved tanken om at tage kørekort, men her hos Kkort har jeg haft et super trygt og lærerigt forløb. De hjælper én igennem hele forløbet, så man føler sig sikker til hver prøve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
KKORT.NU blev en realitet i August 2011, med et klart mål om at hjælpe aspiranter sikkert, hurtigt og trygt på vej mod et kørekort. Hos KKORT.NU kan du være helt sikker på at du bliver fulgt tæt fra indskrivningen på Køreskolen, til du har dit kørekort i hånden. Kvalitet og tryghed for et nemt, sikkert og hurtigt kørekortforløb er nøgleord på KKORT.NU Hvad end du skal bruge kørekort for første gang, eller du skal bruge hjælp med generhvervelse af kørekortet. KKORT.NU - Kørekort helt enkelt.
Rampen 3B, 4700, Næstved, Dänemark
- 28 117 117
- info@kkort.nu
- kkort.nu
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg var rigtig tilfreds med forløbet…
Jeg var rigtig tilfreds med forløbet hos Kkort. Dygtige kørelærer med god faglig kompetence indenfor deres fag. Enorm hurtige til at skaffe en køreprøve hvornår det nu passer en. Alt i alt har det været en god og lærerig oplevelse hos KKort.
Bedste køreskole, uden tvivl
Jeg har haft et langt, men rigtigt godt forløb hos KKORT.
De er meget hjælpsomme og går op i deres elever er klar til teori og køreprøverne før de lader dem gå op.
De er altid til at komme i kontakt med, og de er meget fleksible👍🏼 kan klart anbefale at tage kortet hos kkort
God køreskole!
Bestod i første hug. Bedste køreskole.
Michael Hallgren er en sindssygt dygtig kørerlærer.
Kan klart anbefales!
Det er intet at putte en finger på
Det er intet at putte en finger på, fik kørekortet på 3 mdr og alt gik som smurt.
Kan klart anbefales
Dejligt forløb hos KKORT
Jeg startede hos kkort for omtrent 3 måneder siden og stod idag med mit midlertidige kørekort. Jeg har været rigtig glad for mit forløb, og kan klart anbefale køreskolen.
Byens bedste køreskole
Da færdselsstyrelsen havde godkendt min ansøgning til generhvelse, bookede Mikael tid til teori allerede 2 dage efter, 14 dage efter var han klar med køreprøve, ialt 16 dages forløb fra kontakt til jeg stod med kørekort i hånden. Et yderst professionelt og hurtigt forløb, med hjælp til alt det praktiske, var det dyrt ? 2450 inkl prøve gebyr, kanon service fra mikael!

Antwort von Køreskolen KKORT.NU
Neastveds bedste køreskole
Neastveds bedste køreskole
Mange tak kkort.nu
Helt igennem anbefalelsesværdig…
Helt igennem anbefalelsesværdig køreskole.
Super behagelig, venlig og imødekommende kørelærer Mikael. Man føler sig tryg og godt behandlet.
Meget professionelt forløb. Ligeledes helt rimligt prisniveau.
Kan som skrevet kun anbefales, at vælge som køreskole.
Bettina
Byens bedste køreskole
Jeg var rigtig tilfreds med den måde det hele har fungeret på fra start til slut Kkort er med dig hele vejen igennem og du skal glæde dig til og starte på kørekort hvis det Kkort du vælger og tag hos de er gode til og kritisere dig hvis du gør noget forkert som gør man bliver extra opmærksom på alt det er de lærer dig.
Kæmpe anbefaling herfra.
Kkort.nu er en fantastisk køreskole. Her er det muligt at få kørekort på kun 3 måneder.
Jeg kørte med Mikael Kastrup, en fantastisk kørelærer. Tusind tak for et skønt forløb. Her står jeg 3 måneder senere og har haft den bedste, hurtigste og nemmest oplevelse med beståelse af begge prøver i første omgang. Alt dette grundet min kørelærer Mikael. Tak for hjælpen.
Et kørekort forløb hos Kkort.nu er hurtigt og nemt. Du kan tage kørekort på 3 måneder. Du får alt den hjælp du behøver og alt den vejledning du vil have. Du vil aldrig være usikker, da Kkort.nu sørger for du føler dig sikker i dine nye omgivelser.
Kæmpe anbefaling herfra til Kkort.nu
Fantastisk køreskole
Dette er klart byens bedst køreskole. De hjælper med alt man muligvis kunne have problemer med. Meget erfarende og de giver en god følelse af at de ved hvad de laver og de for en sikkert og hurtigt igennem ens kørekort forløb. Hvis man er heldig nok til at få Mikael Kastrup Hansen, er man sikret at få et meget sjovt forløb. Han er virkelige grineren, og man kommer til at køre i byens klart fedeste skolevogn.
Kan virkelig anbefale KKort.nu
Søde og flinke kørelærere
Søde og flinke kørelærere, med massere af plads til lidt humor og godt humør gennem forløbet. Jeg kørte med Michael Hallgren, som var en godt fornøjelse i sig selv.
Der var ingen problemmer med at vente på køretimer da der var rigelig med tider at vælge imellem.
Kan stærkt anbefale denne køreskole, selv hvis man kæmper med nervøsiteten, som jeg selv gjorde ind imellem!!
Kørerkort på 3 måneder
Kkort er en kørerskole, hvor du er sikker på at modtage den rette undervisning for at få kortet. Jeg selv fik kortet på 3måneder ca. og fortryder aldrig hvorfor jeg valgte dem. Jeg selv kørte med Michael Hallgren. Virkelig god kørerlærer der lærer dig og kører bil sikkert, og guider dig i hvordan du kommer igennem, med begge prøver i første hug.
Så hvis du står og skal tage kørerkort så tøv ikke med at vælge kkort, og deres 3 gode kørerlærer.
STOR ANBEFALING.😁
Kørekort hos Kkort.NU
Kørekort hos Kkort.NU
Kkort er klart den bedste og hurtigste køreskole. Teori undervisningen er god og forståelig, og køretimerne er rigtig gode. Jeg tog kørekort med Michael Hallgren, en rigtig god kørelærer. Han kan kan bestemt anbefales. Modtog mit kørekort efter 12 uger.
KÆMPE anbefaling herfra!
KÆMPE anbefaling herfra!
Jeg tog kørekort hos Michael Petersen på Kkort, det har været en ren fornøjelse hele vejen igennem. Det er professionel undervisning med en massere humør, man møder til teori- og køretimerne, hvor hver elev bliver prioriteret. Mit forløb varede under 3 måneder, også var jeg færdig med begge prøver i første hug. Begge Michael’er er super professionelle og er gode til at skabe en ro og tillid under køretimer samt teoritimer.
Hvis du skal til at tage kørekort, så vælg Kkort, hvis du søger Danmarks bedste køreskole.
STOR anbefaling her fra!
Kæmpe anbefaling
Tog kørekort her i sommers hos Kkort, som blev et hurtigt og nemt forløb. Jeg havde Michael Petersen som kørelærer og det hele fungerede bare super godt😊
Kørekort hos kkort
Kørekort hos kkort, kan jeg kun anbefale 🚗 jeg kørte med Michael Petersen, og fik professionelt hjælp, til at få mit kørerkort på lidt under 3 mdr 😄
Hele teamet omkring, og stemningen hos kkort, kan jeg kun anbefale alle andre 😍🫡
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg tog kørekort hos Michael Petersen på Kkort, og det var en stor fornøjelse. Professionel undervisning med massere af humor. Man bliver prioriteret og er selv medbestemmende til hvor hurtigt forløbet skal varer. 3 måneder - så var jeg færdig!
Han skaber en god ro og stor tillid under køretimer såvel som teoriundervisning. Det er næsten trist ikke at skulle køre med ham længere :)
Har du ikke kørekort endnu? Så meld til hos Kkort!
KKORT - Det helt rette valg
Jeg startede kørekort hos KKORT og blev færdig på omtrent 3 måneder. Hele forløbet var velstruktureret og gennemført og man blev taget i hånden hele vejen fra første teori til køreprøven. Jeg kan kun anbefale KKORT og specielt min yderst kompetente kørelærer Michael Hallgren Petersen. Skolen er uden tvivl den bedste og var det helt rette valg for mig.
KÆMPE anbefaling herfra🤩🙏🏼
KÆMPE anbefaling herfra🤩🙏🏼
Jeg har fået mit kørerkort, allerede efter knap 3 måneder. Man kan virkelig mærke de brænder for det de laver, og deres elever! Kun kæmpe ros til Michael Halgreen Pedersen, det har været en sand fornøjelse. 🙏🏼
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.