Følte mig respekteret fra start til slut. Mikael er en virkelig dygtig og imødekommende lære, jeg kom fra et uheldigt sted og valgte at afslutte mit kort hos Mikael, KKort får mine varmeste anbefalin... Mehr ansehen
Tusind tak for den bedste oplevelse! Har haft en dejlig oplevelse hos KKORT, og har nydt hver en tid sammen med min kørelærer Michael H, både i teorilokalet og i skolevognen. Han er mega dygtig og... Mehr ansehen
Dette er en rigtig god køreskole, også for dem - som mig - med dårlige erfaringer i bagagen. Du arbejder løbende med dine fokusområder og kan endda få støtte gennem deres coach, hvis du behøver de... Mehr ansehen
Jeg har altid været nervøs ved tanken om at tage kørekort, men her hos Kkort har jeg haft et super trygt og lærerigt forløb. De hjælper én igennem hele forløbet, så man føler sig sikker til hver prøve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
KKORT.NU blev en realitet i August 2011, med et klart mål om at hjælpe aspiranter sikkert, hurtigt og trygt på vej mod et kørekort. Hos KKORT.NU kan du være helt sikker på at du bliver fulgt tæt fra indskrivningen på Køreskolen, til du har dit kørekort i hånden. Kvalitet og tryghed for et nemt, sikkert og hurtigt kørekortforløb er nøgleord på KKORT.NU Hvad end du skal bruge kørekort for første gang, eller du skal bruge hjælp med generhvervelse af kørekortet. KKORT.NU - Kørekort helt enkelt.
Rampen 3B, 4700, Næstved, Dänemark
- 28 117 117
- info@kkort.nu
- kkort.nu
Das haben sich andere Leute angesehen
Igen, igen
Jeg fik kørekort for ti år siden hos KKORT og efter nogle dumme fejl mistet jeg det desværre.
Kontaktet KKORT igen og fik mit kørekort tilbage på første forsøg hos den samme kørelærer super fantastisk oplevelse! 👍🏼
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Skulle generhverve mit kørekort og det gik så nemt, fint og hurtigt med det hele. Fra første kontakt hvor jeg blev ringet op efter 30 min og vi fandt ud af hvad der skulle ske, og igen da jeg sagde at nu følte jeg mig klar til teoriprøve, gik der 12 dage til jeg stod med en bestået køreprøve. Meget hurtig service.
Mikael er super behagelig, har humor , er smilende, nem at tale med og forklarer alt så det er forstået med det samme.
Står du og skal til at tage kørekort eller som mig have det igen så vil jeg anbefale Mikael til hver en tid.
Du er i gode hænder her!
Dette er en rigtig god køreskole, også for dem - som mig - med dårlige erfaringer i bagagen. Du arbejder løbende med dine fokusområder og kan endda få støtte gennem deres coach, hvis du behøver dette.
Mikael var en stor hjælp for mig og fik mig i mål efter dårlige erfaringer i Roskilde. Hans professionelle tilgang, ro og smil/humor gjorde hele forskellen. Her ved man, at man er i gode hænder.
De kan stærkt anbefales.
Generhvervede med mit kørekort.
Jeg generhvervede med mit kørekort.
Jeg havde Mikael, super stille, rolig, humoristisk person.
Nem at snakke med, besvare alle spørgsmål på en nem og overskuelig måde !
Kæmpe anbefaling herfra !
Bedste køreskole
Hvis du står og skal tage dit kørekort så er KKORT.NU helt klart det bedste sted at tage sit kørekort, de er pisse søde og jeg havde den bedste kørelærer Michael Petersen.
Dejlig forløb
Michael var en super god kørelærer! Han var tålmodig, venlig og hjælpsom under hele forløbet. Jeg følte mig tryg og godt guidet gennem hele køreskolen. Det var virkelig den bedste oplevelse! 🚗🌟😊
verdens bedste køreskole
Det er virkelig verdens bedste køreskole godt humør og gode lærer Der er ikke noget dårligt at sige om køreskolen tage din kørekort hos Kkort hvis du leder efter en køreskole virkelig en anbefaling
Bedre sent end aldrig 😂☺️ (Fik mit…
Bedre sent end aldrig 😂☺️ (Fik mit kørerkort på under en måned, i februar☺️)
Fuldtilfreds forløb hos Mikael, super professionelt, lyn hurtigt til at booke teori prøve og kører prøve ! Det var det helt rigtigt sted at skulle generhverve kørerkortet! Bestemt ikke én køreskole der “bare” er en “penge maskine”..
Jeg er fuldtilfreds og kan helt klart anbefale KKort.nu ☺️

Antwort von Køreskolen KKORT.NU
Helt klart den bedste køreskole i byen.
Helt klart den bedste køreskole i byen.
Det har været en god fornøjelse at køre med Michael. Han er en fantastisk kørelærer som man lærer rigtig meget af :-)
Hvis man gerne vil lære at køre ordentligt, og på samme tid have en god fornøjelse, skal man bare vælge kkort!!
Mere end tilfreds
Mere end tilfreds
Jeg har været mere end tilfreds med min tid hos Kkort, alt har fungere og være vellykket og ingen sure miner
Kæmpe anbefaling
Fantastisk køreskole!!
Fantastisk køreskole med engageret kørelærer!
Har haft et fantastisk forløb med Michael!
Fantastisk lærer og ham som person. Forklarede tingene på en overskuelig måde så jeg forstod det. Han kunne altid få en til at slappe mere af hvis man var super nervøs inden en prøve og føle sig tryg bag rettet. Glædet mig altid til jeg havde en køretime da det var en fornøjelse at køre med ham!(:
Fantastisk oplevelse! Stor ros!

Antwort von Køreskolen KKORT.NU
Virkelig søde kørelærer og god…
Virkelig søde kørelærer og god teoriundervisning!

Antwort von Køreskolen KKORT.NU
Michael er en fantastisk kørelærer
Har kun ros for Michael👍🏼 han er fantastisk både i sin proffesion, men også som menneske. Han kender til unge mennesker, og deres værdier, mere end nogen anden kørerlærer derude. men vigtigst af alt så er han passioneret om sit arbedje og i øvrigt super dygtig.

En meget godt køreskole
En meget godt køreskole, lærerne er meget engageret, ihvertfald min kørelærer Michael Petersen har været en kæmpe hjælp gennem mit forløb.

Antwort von Køreskolen KKORT.NU
Så fantastisk en kørelærer skal man…
Så fantastisk en kørelærer skal man lede længe efter ! Michael gør alt hvad han kan for få en hurtigt og smertefrit igennem prøverne og er altid positiv indstillet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💫
Professionel, engageret, effektiv og godt selskab - anbefales varmt

Antwort von Køreskolen KKORT.NU
Kæmpe anbefaling til k-kort og Mikael.
Jeg kontaktede Mikael da jeg uheldig vis skulle generhverve mit kørekort.
Hele forløbet igennem har Mikael været til at få fat i ved spørgsmål.
Hele processen med borgerservice og hvad man nu skal igennem blev udførligt fortalt af Mikael, så alle ville kunne forstå det.
Kæmpe anbefaling herfra.
Kæmpe tak til Mikael for at hjælpe med generhvervselse af mit kørekort.

Antwort von Køreskolen KKORT.NU
Jeg er super tilfreds med Mikael som…
Jeg er super tilfreds med Mikael som kørelærer han er super sød og imødekommende hurtig og effektiv teori online ikke længe efter skaffede han en køreprøve 👌🏻🙌🏻

Antwort von Køreskolen KKORT.NU
Jeg havde en fantastisk kørerlærer som…
Jeg havde en fantastisk kørerlærer som gjorde at jeg følte mig tryg og sikker i bilen samtidigt med at jeg lærte hvordan alting fungerede

Klar anbefaling
God, rolig, relevant og professionel vejledning:)

Antwort von Køreskolen KKORT.NU
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.