Køreskolen KKORT.NU Bewertungen 721

TrustScore 5 von 5

5.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Følte mig respekteret fra start til slut. Mikael er en virkelig dygtig og imødekommende lære, jeg kom fra et uheldigt sted og valgte at afslutte mit kort hos Mikael, KKort får mine varmeste anbefalin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for den bedste oplevelse! Har haft en dejlig oplevelse hos KKORT, og har nydt hver en tid sammen med min kørelærer Michael H, både i teorilokalet og i skolevognen. Han er mega dygtig og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er en rigtig god køreskole, også for dem - som mig - med dårlige erfaringer i bagagen. Du arbejder løbende med dine fokusområder og kan endda få støtte gennem deres coach, hvis du behøver de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid været nervøs ved tanken om at tage kørekort, men her hos Kkort har jeg haft et super trygt og lærerigt forløb. De hjælper én igennem hele forløbet, så man føler sig sikker til hver prøve... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule
  2. Führerscheinausbildung

Vom Unternehmen geschrieben

KKORT.NU blev en realitet i August 2011, med et klart mål om at hjælpe aspiranter sikkert, hurtigt og trygt på vej mod et kørekort. Hos KKORT.NU kan du være helt sikker på at du bliver fulgt tæt fra indskrivningen på Køreskolen, til du har dit kørekort i hånden. Kvalitet og tryghed for et nemt, sikkert og hurtigt kørekortforløb er nøgleord på KKORT.NU Hvad end du skal bruge kørekort for første gang, eller du skal bruge hjælp med generhvervelse af kørekortet. KKORT.NU - Kørekort helt enkelt.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

kæmpe anbefaling!

Jeg har taget mit kørekort hos Kkort.nu og er i dag efter ca 2,5 måneds forløb blevet færdig med hele forløbet. Jeg vil klart anbefale Kkort, det er professionelle kørelærer som altid står klar til at hjælpe!
Hilsen Celine Segato

6. Mai 2022

KÆMPE ANBEFALING

Jeg har taget mit kørekort hos KKort og er i dag efter 2,5 måned forløb blevet færdig med min praktiske prøve. Kkort består af et hold af professionelle kørelærer som er klar til at hjælpe dig.
Kæmpe anbefaling herfra
Mvh Jazpar Nielsson

2. Mai 2022

Fantastisk køreskole

Jeg havde et fantastisk og hurtigt forløb. Lærerne var vildt gode til at lære fra sig, og det hele var en super god oplevelse. Jeg kan virkelig anbefale et forløb hos kkort. 👍🏻😊

29. März 2022

Super go kørerskole

Super go kørerskole. Kørerlæren Mikael var fantastisk til og forklar både til teorien og til køretimerne. Man kan være sikker på Mikael ikke sætter en ud i noget som man ikke er klar til. Kort sagt man er i trygge hænder hos kkort

3. März 2022

Fantastisk køreskole

Hvis man vil have et kørekort nemt hurtigt og uden at kede sig. Så er denne køreskole helt perfekt. Der er struktur over hele forløbet og altid hurtig kundeservice og svar hvis man har spørgsmål.

16. Februar 2022

Jeg kan stærkt anbefale kkort.nu

Jeg kan stærkt anbefale kkort.nu
De har nogle dygtige lærer som underviser til perfektion du får alt den hjælp du har brug for, samt et godt grin med på vejen.
Alt i alt er de i toppen af køreskoler i Danmark.

22. Dezember 2021

En fantastisk køreskole

Jeg valgte kkort og har ikke fortrudt 1 sekund.
Jeg havde Michael Hallgren Petersen, og med hans dygtige, faglige viden og en god portion humor, kom jeg trygt igennem forløbet.
Jeg vil til enhver tid anbefale kkort drengene 😃

2. Dezember 2021

Bedste køreskole

Bedste køreskole
Jeg har haft teori- og køreundervisning af Michael Hallgren Petersen, og det er den største anbefaling herfra. Altid god teori, og kørertimerne var aldrig kedelige:) Begge prøver i første hug, og jeg følte mig slet ikke særlig usikker, grundet den opbakning jeg fik fra kørelæren. Kun ros herfra.

1. Dezember 2021

Klar anbefaling!

Jeg kan klart anbefale KKORT.NU!
Både teori- og køreforløbet er gået som smurt, og jeg har altid følt, at der blev taget hånd om mig. Det er tydeligt, at jobbet som kørelærer er mere end bare et job for kørelærerne hos KKORT :)

2. November 2021

Super god køreskole!

Har haft en rigtig god oplevelse hos Kkort. Teoriundervisningen jeg fik af Mikael Kastrup Hansen var underholdende, meget informativ og i højt humør!
Kørelektionerne har været positivt udfordrende og Michael Hallgren Petersen som jeg havde som kørelærer var bestemt, men med et glimt i øjet, som gjorde jeg lærte meget samtidigt med at det var hyggelige kørelektioner.

Kan helt klart anbefale Kkort!

26. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En tryg, god oplevelse hele vejen igennem!

K-Kort.nu er uden tvivl byens bedste køreskole!
Alle teori-og kørelærere er virkelig dygtige, og tilpasser undervisningen til ens helt eget niveau! Desuden er de virkelig søde mennesker, og jeg følte mig så tryg hele vejen til mit kørekort!
Jeg kan 110% anbefale k-kort til alle som skal igang!

25. Oktober 2021

Stor anbefaling herfra.

Dygtige og kompetente kørelærere, som formår at levere både hvad de lover, men generelt en god oplevelse gennem processen, som bare flasker sig, endda under diverse nedlukninger osv.

12. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr