Mike kunne få 3 timers teori til at føles som 1,5 time. Han er uden tvivl den sjoveste person jeg kender, vores køreture var altid noget man gik og glædet sig til, fordi han altid var god til at gøre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En ærlig kørelærer der vil gøre alt hvad han kan gøre for at få hans elever igennem. Han vejer succes over penge. Kjems køreskole har være min første og eneste køreskole oplevelse, men kan kalrt a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk kørelærer!🤗 Hvis man leder efter en kørelærer, der både kan kombinere fjolleri, hygge og læring, så skal man helt klart tage kørekort hos Mike! Mike er vildt dygtig til at lære fra sig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den største og varmeste anbefaling herfra! Jeg har virkelig været glad for at tage kørekort hos Mike. Han er enormt dygtig til det, han laver, og man kan virkelig mærke, at han har styr på tingene... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kjems Køreskole er en køreskole beliggende centralt i 6800 Varde. Vi har altid små hold, så alle elever får den opmærksomhed som de har brug for - og fokusere på at det at tage kørekort skal være en god og sjov oplevelse.
Skansen 10, 6800, Varde, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hvis man ligesom jeg frygtede en sur kørelærer så har man i hvert fald intet at frygte her, da Mike er det fuldkommen modsatte. De små hold giver en tryg følelse samt Mikes personlighed. Han underviser på en måde der gør, at det ikke er kedeligt og at det faktisk sætter sig fast i hjernen.

Antwort von Kjems Køreskole
Mike var super god til at håndtere os unge mennesker, både med humor og når noget var svært.
Jeg giver dig de bedste anmeldelser

Antwort von Kjems Køreskole
Kjems køreskole er en kæmpe anbefaling her fra!
Mike havde fra dag et styr på hvordan han skulle få ro på nerverne, og ikke mindst få os til at få et skide godt kørekort forløb.
Det var altid sjovt at have køretimer med Mike, han er nemlig skide sjov men han er også seriøs og er fantastisk til at lærer fra sig!
Hvis jeg skulle tage kørekort igen ville jeg helt sikker gøre det hos Kjems køreskole, der med også en kæmpe anbefaling

Antwort von Kjems Køreskole
Det har været det bedste kørekort forløb og er glad for jeg valgte og tage det hos Kjems!
Mike er både sjov men også seriøs, så man får et godt grin men stadig lærer hvad der skal læres.
Det kan klart anbefales og tag det hos Kjems køreskole.

Antwort von Kjems Køreskole
Det har været et fedt forløb jeg er glad for jeg tog det hos kjems køreskole.
Mike er en god kørelærer han er frisk og sjov. Han er rigtig god til hans job han forklarer alt simpelt og godt.
Kan kun anbefales

Mega god køreskole!
Virkelig god køreskole, kan varmt anbefale den her fra, de små hold gøre virkelig noget godt, så man får den opmærksomhed der skal til, sidst men ikke mindst, mega sjove teori timer samt en virkelig god kørelærer med en fed energi :)

Antwort von Kjems Køreskole
Mega god køreskole og kørelærer

Mega god kørerlærer!
God til at lave undervisningen underholdende, og sjove køretimer😆
Også godt med små hold, kan klart anbefale!

Rigtig god køreskole!
Den sødeste og til tider sjove kørelærer😉Timerne er ikke bare kun super gode men også mega hyggelige!
Kan helt klart anbefale køreskolen!

Antwort von Kjems Køreskole
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.