Kjeld Hansen Murer og VVS Bewertungen 56

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Han prøvede lidt forskelligt, før han gav op efter tyve minutter. Tog dog 1228 for en time! Så vær lige opmærksom på den noget opskruede timepris. Han var flink nok, men lidt påståelig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er super glad for det arbejde jeg fik udført i min lejlighed, jeg har brugt dem før og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Lige fra første kontakt føler man sig i trygge hænder, og der var g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop fået udført badeværelse hos Murer & VVS Kjeld Hansen. Alt i alt har det været en behagelig oplevelse lige fra tilbudsgivningen, hvor jeg som kunde blev inddraget og vejledt i de b... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fik fjernet lille tagvindue og hullet dækkes med 6 tagsten jeg selv havde.Fint arbejde af flink og dygtig murer.Ikke desto mindre faktureret for 2 x 3 timer da chefen selv i perioder var til stede,-me... Mehr ansehen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

56 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Flot kvalitetsarbejde

Mit badeværelse blev moderniseret af firmaets professionelle og sympatiske håndværkere. Omhyggelig og kompromisløs 1. divisions
håndværk af høj standart og kvalitet. Resultatet blev et funktionelt og
flot badeværelse. Jeg kan som tilfreds kunde varmt anbefale firmaet.

21. Januar 2018

Jeg skriver denne anmeldelse

Jeg skriver denne anmeldelse, da jeg har været yderst tilfreds med det arbejde de 2 unge svende har udført.
De skiftet med nedfaldsstamme i mit køkken og trak nye rør til mit nye køkken. samt monteret køkkenvask og ny vandhane.
Da jeg kom hjem var de færdige og havde ryddet pænt op.
Dejligt at der stadig findes ordentlige håndværkere.

19. Dezember 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ustruktureret kontor, manglende info og dyre varer

Dette var min første oplevelse med et VVS firma. Jeg skulle have skiftet en ødelagt og dryppende radiatoren. Jeg går ned til firmaet om hjørnet og forklarer, at jeg har en defekt radiator, som jeg skal have skiftet. Jeg får en tid en uge senere.
Jeg spørger kontordamen om de skal hen og måle for at bestille en radiator, eller hvordan det normalt foregår. Jeg forklarer, at jeg skal på ferie dagen efter min aftale med dem. Jeg får besked på, at det behøver de ikke, men at de kan skifte den med det samme. Jeg har ikke spurgt ind til pris, men jeg kunne ikke få en vurdering på hvor lang tid det normalt tager at skifte en radiator. Jeg tænker ikke nærmere over det, og takker for min tid.

Dagen kommer, hvor håndværkeren skal komme og skifte radiatoren. Håndværkeren er sød og venlig. Det første jeg får at vide, er at han vil måle og bestille en radiator hjem. Forvirret af denne bemærkning, informerer jeg ham om, at jeg fik at vide, at de kunne skifte det med det samme. Jeg havde netop spurgt kontoret, om der skulle måles op inden.. Håndværkeren ved, at jeg er ny mht. vvs-arbejde, da jeg har sagt det til ham. Uden yderligere info, så drager han ud for at finde en radiator til mig. Jeg har ingen anelse om, hvor lang tid det kan tage, eller om det overhovedet er muligt at finde de rigtige mål. Jeg ved kun, hvad jeg har fået at vide at dem.

Jeg bad ikke om en radiator. Jeg forventede blot en forklaring på hvad der skulle ske. Det viste sig så, at han brugte halvanden time på at køre rundt og finde en radiator. Han vender tilbage med en radiator, der er for dyb til at døren kan åbne. Jeg forklarer selvfølgelig, at det ikke dur. Så ingen radiator, og forgæves kørsel. Jeg mener selvfølgelig ikke, at jeg skal betale for, at han skal køre rundt (i stedet for at ringe/eller tjekke online) og prøve at finde de korrekte mål hos en forhandler. Men regningen kommer, og der er selvfølgelig noteret de kørselstimer på. Jeg kontakter kontoret, som er uforstående over for misforståelserne og ønsker ikke at sænke antal brugte timer.
Derudover vender håndværkeren tilbage med termostat og ventil til den nye radiator. Hvad koster disse dele? Det kan jeg ikke få svar på, da mesteren finder ud af det med forhandleren, får jeg at vide. Det lød jo fornuftigt nok, da jeg tænkte at de, som håndværkere, får en fornuftig pris hos forhandleren. Nej, det skulle vise sig at blive en meget dyr affære. Mellem 3 til 4 gange så dyr som andre steder på nettet. Det kan godt være, at nettet normalt er billigere pga. færre omkostninger osv., men når de i forvejen tager en høj timeløn (ift andre håndværkere), så er det mig en gåde, at de vælger at skulle vinde så meget på at videresælge varerne også.. Da jeg ikke har fået montoret en radiator endnu, så kunne jeg heldigvis gå ned til kontoret og aflevere alle de dele, der ikke var pakket ud endnu, og få det fjernet fra regningen.

Jeg får at vide, at jeg vil blive kontaktet af kontordamen mht mine kommentarer til regningen, når hun vender tilbage fra sygdom. Noget tid senere, får jeg blot en ny regning uden kontakt, som jeg fik at vide. De har fjernet de varer jeg har leveret tilbage. Jeg gider ikke bruge min tid på at diskutere en halv til en times arbejdsløn, så jeg betaler regningen med det samme og er en dårlig oplevelse rigere.

Det tog ca 1.5 time at fjerne radiatoren (med at lukke/tømme vand fra rørene). Noteret var der 2.5 timer. Det er småpenge, men det er princippet, at de vælger at være så uhjælpsomme og uforstående som muligt gør, at jeg ikke ønsker at handle med dem igen.
Lærestreg: bed om et skriftligt tilbud inden arbejde udføres.
Jeg finder en anden, der kan hjælpe med at montere en radiator, jeg selv bestiler hjem.

14. Dezember 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjusket, uprofessionel og respektløs opførsel - fra ende til anden

Skod virksomhed!!!!
Der er så mange ting, som simpelthen slet ikke fungerer i denne virksomhed, så jeg slet ikke kan skrive det hele.
De skulle lave mit badeværelse.
Prisen var fin, i tilbuddet, men så har de efterfølgende sendt en faktura, fordi de mente at de havde lavet noget arbejde, som ikke stod i tilbuddet.
Den ene dag lignede mit hjem totalt en byggeplads, EFTER mureren var gået, så jeg måtte ringe og klage, og muren måtte komme tilbage - efter sin arbejdstid - for at rydde op. Selvsamme murer var totalt ligeglad med, hvad jeg sagde til ham. Jeg har to hunde og hver evig eneste dag måtte jeg huske ham på at lukke døren. Den ene dag løb min hund ud og skaldpanden havde selvfølgelig også ladet døren til gaden stå åben. Lige ud til en meget trafikeret vej.
Da jeg ringede til firmaet og klagede over dette, fik jeg som svar, at det var mit eget problem.
Murerarbejdet er så også temmelig sjusket udført og jeg har efterfølgende set flere fejl.

Nu står jeg for at skal sælge min andel og her i foreningen har man vvs-tjek, el-tjek og vurderingsmand på. ALLE tre har haft anmærkninger til Kjeld Hansens arbejde. De kom og ordnede el-arbejdet samme dag, men valgte så at sende mig en faktura på arbejdet efterfølgende.
I dag har jeg kontaktet dem angående den sidste anmærkning og bedt dem om, at finde en dag hurtigst muligt, hvor de kan komme og ordne det. Lur mig om de ikke overser den besked.

Mit gulv i gangen så forfærdeligt ud efter de havde været her, men Kjeld Hansen vil ikke erstatte det, da de jo ikke mener det er deres fejl.

De mener i det hele taget ikke de laver fejl overhovedet. Lederen i firmaet har et helt par gange smidt røret på når jeg har ringet til ham, for at påtale deres gøren og laden i mit hjem og talt ret uforskammet til mig.

Jeg kan på ingen som helst mulig, tænkelig måde anbefale Kjeld Hansen.

2. November 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjusket og uprofessionelt arbejde!!!

Har haft en rædselsfuld, sjusket og uprofessionel oplevelse med firmaet, KjeldHansen.dk.

Vi fik lavet et badeværelse som skulle have taget 4-6 uger, men som tog 12 uger. Vi klagede mange gange skriftligt og mundtligt og holdt flere møder undervejs. Deres murer hældte mange gange fugevand med mørtel i vores hæk og indkørsel, gik i vores skabe for at finde spande og klude som han brugte uden at få lov, lavede rigtig mange sjuskehuller i fuger på gulv og vægge som blev repareret efter at vi flere gange havde klaget. Men efter reparationerne var farverne forskellige, hvilket de ikke mente de kunne lave om på. De prøvede at vende deres fejl, til at det var en fordel for os. Deres murer kunne ikke ramme toilettet, når han skulle tisse og vi prøvede at tissetræne ham ved at lægge plastik og avispapir rundt om toilettet.

Vi endte med at sige ja tak til prisnedslag, da vi bare ville have dem ud af huset og hvis vi trak det i ankenævnet ville det bare tage længere tid. De fortjener ingen stjerner, men en er det mindste man kan give!!!

Jeg vil klart anbefale, at man aldrig bruger dem!

20. April 2016

Urimeligt tilbud

Jeg skulle have boret et hul til udluftning i en ca. 60 cm dyb væg med mursten på den ene side. Kjeld Hansen Aps var ude for at kigge på opgaven, hvorefter jeg fik et skriftligt tilbud på 10.500 kr. + moms. Deres timepris er 690 kr. Dvs. ca. 15 timers arbejde for en person. Spurgte om opgaven virkelig kunne tage så lang tid, men fik ikke noget svar.

Fik derefter en vurdering fra en anden håndværker på ca. 3.500 kr. + moms (timepris på 405 kr.), dvs. 8.5 timers arbejde.

6. April 2016

Langsomme og ustrukturerede

Meget søde og imødekommende medarbejdere, men samspillet mellem medarbejderne virker rodet og ikke særlig struktureret. Vi skulle have lavet nyt badeværelse, den estimerede tid var 6 uger... Det endte med at tage 12 uger..!
Resultatet er flot, men vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os at det ville tage dobbelt så lang tid, med håndværkere ind og ud af vores hjem. 5 af ugerne var vi ude at rejse, så de kunne få arbejdsro. Projektet stod meget stille til sidst. En dag kom måske én enkelt person op forbi, og lige kiggede lidt på det, og skulle så ud at hente materialer (bare én enkelt lille ting), for først at komme igen dagen efter.... der kunne åbenbart ikke hentes flere materialer af gangen...
Dertil kommer så, at da vi endelig fik vores nøgler igen, efter MEGET lang tid, fik vi ikke de nøglesæt tilbage som vi selv havde fået lavet, men KOPIER! Kjeld Hansen ApS benægter at have givet os kopier, men vores nøglemand, som vi altid bruger, sælger/laver slet ikke de nøgler vi fik tilbage. Så nu må vi havde skiftet låse til vores hjem, så vi er sikre på at vi ikke pludselig får uanmeldt besøg af en Kjeld Hansen medarbejder........!
Jeg ville ikke bruge dem Kjeld Hansen igen!

8. Mai 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr