KIW Bewertungen 104

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De snyder dig !!! Bestil aldrig gennem dem ! De bestiller f.eks ikke bagage hos flyselskaberne, så du er tvunget til at betale ekstra for bagage, når du står i lufthavnen. Og når du sender kvitt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

C'est honteux, vous êtes des escrocs. Réservation faite, aucun email de confirmation reçu pourtant l'argent a de suite été débité de mon compte. Résultat : on parle a un robot qui nous dit que notre... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total scam Absolute scam. Aerolíneas Argentinas moved my flight EARLIER to a time that is physically impossible for me to attend. This is an involuntary schedule change. I am legally entitled to... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kiwi.com displayed 23kg baggage and charged “Extra AirLuggage (£35.50)”, yet the airline ticket shows 0 checked baggage. At the airport, baggage was refused and had to be left behind. Despite proof... Mehr ansehen

1.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Booked a full trip from DK to CN

Booked a full trip from DK to CN. Delay for the flight and after several calls where they all are hanging up on me, because they are not taking any responsibility for the delay, which mean we are missing our flight - please NEVER book through KIWI. Also airport have many unsatisfied customers on Daily basis that all booked through KIWI. So Never do that

20. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Me estafaron y no me quieren regresar mi dinero

El día 9 de noviembre en la madrugada me llego un correo diciendo que se habían cancelado mis vuelos y me dieron un rembolso de 192 pesos alo cual era una burla porque yo había gastado $ 11334.78 pesos, al momento de q lo vi entre a la aplicación a checar y efectivamente habían sido cancelados, en ese momento me comunique a kiwi.com mediante la aplicación y lo q me dicen es q yo cáncele mis vuelos yo les explico q no es así y ellos necios q yo los cancele, les pedí una explicación o q me regresaran mis reservas o mi rembolso alo cual ellos se negaron con la excusa de q yo los había cancelado, me robaron mi dinero, al final no me dijeron porq me cancelaron y se negaron a regresarme mis $ 11334.78 ya trate de buscar una solución pero no me quieren regresar mi dinero. Número de reserva 299092541

9. November 2022

Ladt i stikken af Kiwi.com

Vi havde booket en rejse fra Billund - Ostersund med mellemlanding i Stockholm
På vejen hjem bliver første fly forsinket i 3 timer så vi ikke når flyet hjem men strander i Stockholm
SAS vil ikke hjælpe os da rejsen er købt gennem Kiwi.com og da de ikke har sørget for samlet billet men to seperate flyvninger…
Vi får undervejs mail fra Kiwi om at der er forsinkelse og at de nok skal hjælpe os…
I Stockholm får jeg fat i kundeservice hos Kiwi som ikke taler dansk og kun meget sparsomt engelsk og hun/de kan/vil “desværre” ikke hjælpe os til trods for at vi er helt uden skyld og strandet en aften i Stockholm og at de tydeligt skriver at de nok skal hjælpe os.
Jeg talte længe med medarbejderen og forsøgte at forklare vores situation men det endte med at forbindelsen simpelthen blev afbrudt
Det var den værste skuffelse at blive løjet overfor og ladt alene i en lufthavn uden mulighed for hjælp.
Jeg vil på det kraftigste advare mod at booke rejser gennem Kiwi.com

22. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De burde lukkes ned det selskab

De burde lukkes ned det selskab! Det er tyveri fra deres side! Pas på med at købe rejser igennem det selskab i bliver snydt. Jeg fik trukket for billetterne og 3000kr eks for ingenting og kom hellere ikke afsted pga de ikke ville gøre det som var blevet lovet. Pas på og brug de sikre selskaber istedet.

21. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De billige billetter kan koste dig dyrt i sidste ende

Kan på ingen måde anbefale at bruge Kiwi.com, selvom de kan finde de “billige” flybilletter som i sidste ende kan koste en dyrt. Oplevede at mine Ryanair billetter blev aflyst uden forklaring & Kiwi kunne ikke hjælpe med refundering, som de ellers proklamere med og de sætter ofte de billige billetter sammen med forskellige flyselskaber samt mellemlandinger, hvorfor man ikke er berettiget til kompensation eller hjælp hvis noget går galt.
Deres kommunikation foregår på engelsk med lange forklaringer som ikke er til nogen hjælp og lang svartid.
Fik et link til en anmodning om refundering hos Ryanair men de afviser min PNR kode, derfor kørt sagen hos Flyhjælp som desværre heller ikke kan indhente refusion da rejsen blev aflyst 14 dage før afgang.
Så med køb af nye billetter og prisen på de aflyste kan man ligeså godt fra starten af købe direkte gennem flyselskaberne.

1. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kiwi har fuldstændig snydt mig

Kiwi har fuldstændig snydt mig. Vi købte en flybillet fra Naxos til Athen d. 10/6, hvor vi kun kunne medbringe 2 kg bagage. Derfor var tvunget til at ændre billetten til dagen før. Vi blev lovet at ændringen var uden omkostninger for os. Jeg har det på tryk altså et skriftlig bevis. Men Kiwi har løbet fra aftalen, hvilket har betydet et tab for mig på Kr. 3.572,-. Rigtig dårlig stil. Jeg vil ALDRIG anbefale Kiwi. Svindler firma. Jeg har kæmpet en hård kamp med firmaet uden resultat. Øv.

10. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig service, og nærmest tyveri

Købte billet til San Sebastian via kiwi med mellemlanding i Madrid på vejen hjem.
Den ene afgang på hjemrejsen blev aflyst en måned i forvejen. Kiwi tilbød os derfor alternative afgange, som var helt håbløs, hvorfor vi aflyste helt, da den samlede pakke ikke længere gav mening. Her 4 måneder efter er det ikke lykkedes at få refunderet penge fra de aflyste fly. Ikke engang det Iberia fly, hvor flyselskabet selv aflyste.
Deres kundeservice er ikke særlig hjælpsom og man har indtryk af at det er en robot, som svarer.

22. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har købt en rejse med Kiwi.com

Vi har købt en rejse med Kiwi.com, rejsen er fra Aalborg til Paris med mellem landing hver vej den 15. Oktober 2022, nu har Ryanair aflyst først fly fra Aalborg og Kiwi.com har givet os alternative ruter fra den 14. Oktober der koster fra 2.900 til 5489 ekstra og tager fra 18 t og 25 min til 31 t og 40 min.

Vi har ikke mulighed for at tage disse afgange og syntes heller ikke det kan være rimeligt, at give flere penge for en vare der er blevet forringet.

Hvis vi ikke kommer afsted, kan vi heller ikke bruge retur rejsen, men den kan vi ikke annullere.

Nu har vi så fået svar fra kiwi.com, det kan ses under vores vores anmeldelse på trustpilot ved kiwi.com, lige meget hvad de nu skriver tilbage, er vores rejse ødelagt og vi vil aldrig bestille fra dem igen, det er alt for risikabelt 🤬

20. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig kundeservice og ingen anerkendelse af eget ansvar

Vores fly fra Athen til Bucharest blev forsinket, hvilket betød at vi ikke nåede vores fly i Bucarest, der skulle flyve til Billund.
I Bucharest kunne vi ikke komme i kontakt med Kiwi og måtte derfor selv købe nye billetter til Billund, med mellemlanding i en anden Rumænsk by. Vi forsøgte at få Kiwi til at betale kompensation for vores øgede billetudgift, 2 flyvninger for 5 personer, men uden held.

Kiwi solgte os en billet med mellemlanding i Bucarest, en forsinkelse gjorde at vi ikke kunne nå vores fly. Kiwi taget INTET ansvar for, at de kan have solgt os en billet, hvor en forsinkelse på 1 time resulterede i, at vi ikke kunne nå vores fly.

Generelt er vores oplevelse, at det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med og kommunikere med KIWI

15. August 2022

Rejse til London

Vi har booket rejse Cph-London. Pga fly ændringer bliver vi opkrævet ekstra penge. Vi har købt forsikring i AXA. Vi må desværre aflyse vores rejse pga tilskadekomst. Vi prøver i flere måneder at få vores penge tilbage fra AXA, men det sker ikke. AXA holder til i Tjekkiet og det er umuligt at få fat i nogen at tale med. Nu er sagen desværre havnet i vores danske forsikring.
Vi kan ikke anbefale dette bureau.

22. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Do not buy from these thiefs

I get allways mail from this thief company that my flight booking has changed and they want me to reebook for charge, but I found out that it was normal information about new departure times which they try to charge customers. They are thiefs do not buy from this company.

26. Mai 2022

Do not use this site

Do not use this site. It is very uprofessionel and it is hard to contact sny support the refunds are laughable and the site will confuse you to spend extra money for no reason. My plane tickets costed me 600 euro and if I cancel I will receive 10 euro refund. It is a joke. I Finally came in contact with site they say it is not they fault as they are only Selling the trips thro different sites. Seems fishy asf.

4. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Didn’t receive my refund !

I’ve booked flight in March, unfortunately my holiday and flight was cancelled because of virus.
I have completed the refund form ago get email. I did this 3 times and still waiting for my refund! That’s ridiculous, ignoring customers, sending stupid automatic messages back! I don’t recommend this company at all!!! Just lost my money...!

6. Juli 2020

Efterladt i Manchester

Rejser med min familie fra Mallorca med mellemlanding i Manchester.. Det viser sig at der ikke er sat nok af til transfer i Manchester, så vi misser flyet (8 passagerer).
Vi kan ikke skabe kontakt med KIWI. Det er det nærmest umuligt at finde måder at kontakte dem på, via deres hjemmeside, det vidner heller ikke om den bedste kundebehandling at man ikke kan etablere kontakt med dem. Da vi endelig finder kontaktoplysninger, lykkedes det os aldrig at komme til at tale med en medarbejder. Istedet ender vi, oveni de billetter vi aldrig kom afsted på, med en regning på ekstra billetter på 12500 dkr, Samt at vi havnede i Kastrup, istedet for Billund hvor vores bil stod.
KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE KIWI.
Man må som det mindste forvente af at rejseselskab at de sælger rejser der opfylder kravene for at kunne transfer. Kiwi har solgt billetterne som en samlet rejse, hvilket gør det uigennemsigtigt for forbrugeren, flyselskabet har til kiwi solgt billetterne som 2 rejser. Køber en hjemtur fra Mallorca med mellemlanding i Manchester arrangeret af KIWI. Det viser sig at der ikke er sat nok af til transfer i Manchester, så vi misser flyet (8 passagerer).
KIWI kan ikke træffes, ydermere er det nærmest umuligt at finde måder at kontakte dem på via deres hjemmeside, det vidner heller ikke om den bedste kundebehandling at det ikke er tydeligt hvordan man kan etablere kontakt med dem. Da vi endelig finder kontaktoplysninger, lykkedes det os aldrig at komme til at tale med en medarbejder. Istedet ender vi, oveni de billetter vi aldrig kom afsted på, med en regning på ekstra billetter på 12500 dkr, Samt at vi havnede i Kastrup, istedet for Billund hvor vores bil stod.
KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE KIWI.

4. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr