Whirlpool Corporation Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke hos dem! Jeg købte en Kitchenaid blender hos dem, da jeg regnede med at det var et produkt af høj kvalitet. Blenderkanderne holder ikke. De bliver utætte og taber olie. Jeg har flere gange fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er fuldstændig umuligt at få et svar fra KitchenAid kundeservice, virkelig uforskammet. Yderlig mere, så min helt nye brødrister, der er tydeligt væsentlig mere varme (kan ses på hvor meget var... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekspresso maskine i stykker efter 5 måneder. INGEN respons fra KUNDESERVICE overhovedet, efter flere skriv. Livslang garanti !!! det kan I sagtens love, men man kan ikke komme i kontakt med Kitchen Ai... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har brug for at returnere nogle produkter, da min ordre ved en fejl er gået igennem to gange. Der burde være 14 dages fuld returret. Jeg oplever ingen respons fra KitchenAid, hverken når jeg ringe... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service. Eller rettere, slet ingen.

Kitchenaid havde en række produkter på tilbud hvis man samlede guldmærker i Føtex. Jeg købte en minihakker, der hurtigst viste sig ikke at virke. Jeg forsøgte at ringe til Kitchenaid, men det første nummer, der oplyses på deres hjemmesidede, virker ikke. På det andet nummer er der bare en automatstemme, der siger "Tak for din tålmodighed. Vi forbinder dig videre" i TO TIMER. Der er kort sagt ingen servicemedarbejdere til stede med mindre hele Danmark har ringet på én gang, hvad jeg tvivler på. Elendig service. Eller rettere, ingen service overhovedet. Snyd og humbug.

8. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har længe ønsket os den hvide…

Vi har længe ønsket os den hvide "lille" brødrister fra KitchenAid. Jeg ser til min store glæde, at I på Blackfriday har 30% på netop denne. Jeg klikker den i kurven og ser til min store forskrækkelse, at I forlanger 140 kr. i fragt for købt under 750 og brødristeren er sat ned til 700 kr.

Man har næsten tildens til, at tro at I gør grin med jeres kunder. Desværre bliver det ikke hos jer jeg køber min brødrister - vor herre bevares!!!!!!!

28. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I've just had an Engineer come to my…

I've just had an Engineer come to my home with no gloves or mask coughing and spluttering, who didn't even bring the right part (2and visit) then after he left (I've had a call saying he wont make the visit, he's been sent home sick) when I tired to ask if it was due to covid, they firstly said he was sent home, then he is already off self isolating. They have no information off this person even attending. I do..... I know it's the same guy who came out 2 weeks ago and they are saying he is off self isolating???? how was he in my house today then????
OUTRAGED

24. November 2020

Dårligste service overhoved

Blev for et år siden ejer af en lejlighed hvor alle hvidevarer var Kitchenaid. Hvis jeg vidste dengang hvad jeg ved nu havde jeg forlangt andre produkter. Vaskemaskinen er født med defekt sæbeskuffe. Det tog over et år at få skiftet. Den flotte grå lak skaller af i kanterne, så det sorte inde bag kommer til syne. Dårlig vedligeholdelse fik vi at vide, så bliver ikke rettet. Maskinen er leveret af S.A. I Danmark i Greve. Pas på med at handle der

29. September 2020

Store støjgener fra nyt Kitchen Aid køleskab

Vi har købt en ny projekt lejlighed på Islands Brygge. Siden vi startede med at ibrugtage vores køleskab / fryseskab med følgende
produkt navn: Kitchen Aid KCBDR 18600/1 model CB310W classe SN-T har der
konstant været voldsomme støjgener fra køleskabet. Støjen komme fra motoren
som udsender dobbelt støjniveau end tilsvarende køleskabe samt dem vi har sammenlignet med i vores opgang.
Vi kontaktede derfor Kitchen Aid / Whirlpool som i flere omgange har haft deres teknikere
herude der alle konstaterede unødig støj fra skabet. Der er blevet udskiftet en propel som
ikke ændrede støjniveauet. Der er blevet løsnet skruer i kabinettet samt
ændret indstilling som ej har hjulpet.

Situationen er nu den at vi har talt med Whirlpool/KitchenAid igen, da de er ansvarlige for produktet som stadig har 2 års garanti.
De nægter at bytte skabet og er dybt arrogante i deres holdning og attitude.

Vi kan ikke få fred i hovedet for den konstante støj. Lyden er så generende at vi bliver nødt til at slukke for køleskabet når vi ser nyheder.

Vi kan absolut ikke anbefale dette produkt eller denne virksomhed.

3. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lost two of my appliances when sent off for repair. Never reply to emails, have to fight for compensation

7 year warranty, claimed on two appliances in the first 3 years. Both times they collected then lost my appliance in their “service centre” both times I spend months chasing as they never replied First time after 4 months they sent me a COMPLETELY DIFFERENT appliance without discussion or notification, I gave up fighting and sold it on eBay for enough money to buy a used replacement of my appliance. Now for the second time they have lost my appliance and after 7 weeks of no response I have had to threaten court action to get a reply. Now they won’t give me a replacement to the same spec so am having to fight for a refund. Shocking service, surprised that kitchen aid care so little about their brand that they let whirlpool deliver this poor service in the UK

16. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nok den mest arrogante virksomhed jeg…

Nok den mest arrogante virksomhed jeg har oplevet .. svarer ikke på henvendelser når man skriver til dem !!!
Tror sørme også alle de opslag deres kunder kan lave på deres facebook side .. dumpes (slettes) automatisk !! For man ikke se dem nogen steder plus at de heller ikke svarer tilbage der !!!

9. November 2019

Støjende køleskab

Støjende køleskab
Jeg er ejer af et nyt kitchenaid køleskab, der støjer virkelig meget, så man kan høre det i den anden ende af huset, samt vækker børnene om natten.
Har selvklart klaget over det, men af teknikerne fået af vide at det er som det skal være, og at der ikke gøres mere.

Så konklusionen må være at det bare er nogle virkelig støjende produkter, som jeg vil fraråde andre at købe.

27. Februar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Update on previous review

Update on previous review. Another week has passed and still waiting for a resolution. The reply was as expected alas they were unable to provide any directors details so I did some research and found the details myself and contacted all of them! Guess what absolutely NONE of them actually afforded me with the courtesy of a reply! Seems to me the appalling Customer Service comes from the top down!
1 star is too many!! Faulty product - Whirlpool refusing to comply with the Consumer Rights Act - buyers beware!

24. Oktober 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Søde mennesker, men skidt produkt.

Søde mennesker, men dårligt produkt

Vi købte den 27. maj 2015 en kaffemaskine model 5KCM0802EAC og betalte kr. 1.799,- DKK.

Funktionelt driller maskine, og næsten hver gang man skal hælde vand på løber der lidt ved siden af. Vi har dog valgt at lide for skønheden.

Nu efter 3 års brug, kan vi konstatere, at der løber vand ud fra maskinen. Jeg har haft kontakt til en venlig og imødekommende serviceafdeling i Belgien, som igen henviser mig til en venlig og imødekommende servicereparatør i DK.

Da der er to års garanti, kan de ikke hjælpe. Det må man forvente.

En service reparation er for dyr.

Kitchen Aid tilbyder 35% rabat på vejl. udsalg ved køb af en ny. Det er jo meget fint, men jeg kan købe endnu billigere på nettet. Så det er jo et "ikketilbud"

Så har man jo også friheden til at vælge et andet produkt. :-)

Nå, min anmeldelse tager afsæt i, at man bør kunne forvente, at en eksklusiv kaffemaskine til kr. 1.799,- har en længere levetid end 3 år.

17. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KitchenAid - Service til mere end fem stjerner.

Min KitchenAid foolprocessor (den store, dyre) ville pludselig ikke starte. Der var gået over 2 år. - Jeg ringede til det udenlandske nummer og talte med en skandinavisk person, som fortalte, at der skam var tre års garanti. Der kom indenfor en time en GLS label med gratis forsendelse til Service Ålborg. Maskinen kom retur. Der var ikke noget galt. Vi fik så talt med reparatøren, som sagde at det kunne være plastik overbygningen, som vi ikke havde medsendt. - Ny, hurtig og gratis label. Hele mollevitten retur. Vi fik så en ny plastic overbygning og er glade. Begge værkstedsbesøg var dag-til dag. Det kan da ikke gøres bedre.

31. Juli 2018

Kitchen-Aid elkedel.

Kitchen-Aid elkedel.
Jeg blev tilfældigt opmærksom på at min elkedel var kaldt tilbage. På jeres hjemmeside indtastede jeg elkedelens type nummer og serienummer, og alle mine kontakt oplysninger. Jeg skulle så ringe til jer, efter en halv times venten i telefonen fik jeg endelig kontakt. Blot for at få oplyst at det reference nummer, jeg havde fået på hjemmesiden, ikke kunne bruges til noget. Jeg skulle igen oplyse elkedelens serienummer og typenummer, mine oplysninger, adresse, min mail adresse. jeg fik tilsendt en tom kasse fra Belgien som jeg hurtig returnerede. To uger efter i havde modtaget den, havde jeg stadig ikke modtaget rabatkoden til køb af en ny, først efter at have skrevet til jer, fik jeg endelig koden. nu var elkedelen ikke på lager i nogen af farverne. Så måtte jeg vente en uge på at den igen kom på lager, så jeg kunne bestille den. Så var der ikke nogen steder på hjemmesiden hvor man kan indtaste koden. Efter igen at have kontaktet kundeservice, viste det sig at man kun kunne bruge koden på en pc. da jeg ikke har en computermen kun tablet måtte jeg så en tur på biblioteket for at bestille den. det er nu gjort og jeg håber at jeg i næste uge modtager den elkedel jeg har måtte undvære i 4-5 uger. der er virkelig plads til forbedringer i jeres kundeservice.

14. Mai 2018

Very disappointed

Very disappointed. I purchased a kitchenaid toaster to match my kitchenaid kettle and it broke within 2 months. They can't fix it and haven't got the same colour one for replacement. These items were expensive and I obviously want them to match! No offer of any compensation or replacement of kettle. Not what I would expect from kitchenaid

16. November 2017

Super flot service

Jeg kontaktede firmaet med et spørgsmål ang. en stegepande der bulede i bunden, samt at den mistede belægningen indeni.
Fik øjeblikkeligt en mail, om at der ville komme en ny, uden beregning, hvilket allerede sket efter blot 2 dage
Super flot service :-)

6. Oktober 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kontaktede kundeservice da en af mine …

Kontaktede kundeservice da en af mine kitchenaid gryder begyndte at bule ud i bunden og de ødelagde belægningen. En time efter modtager jeg besked om at det er en produktionsfejl ogvil modtage en ny gryde uden omkostninger. Effektiv, hjælpsom og venlig service. Det er rigtig dejlige og holdbare gryder.

5. September 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeres produkt er utæt.

Jeg har jeres KITCHENAID COFFEE TO-GO KAFFEMASKINE, hvor det er meningen at man brygger sin kaffe direkte ned i en termokop som man tager med sig på farten.
Denne kop er utæt.
Altså, selvom den står op CLOSED kan man stadig tømme koppen på et par sekunder. Rigtig lækkert at få på værktøjet og på gulvet i firmabilen.
Udover det, kaffen bliver da brygget.

27. Februar 2017

Hurtig ombytning

Min elkedel fra Kitchenaid ville ikke åbne låget vha et tryk på knappen. Kedlen er godt et år og var købt via nettet hos Sinnerup. Efter telefonaftale afleverede jeg kedlen i deres butik i Odense. Den blev afleveret onsdag i sidste uge. I går tirsdag kunne jeg hente en spritny kedel.
Fin service fra både Kichenaid og Sinnerup

7. Juli 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr