Det er da et af de ringeste firmaer jeg har handlet med herhjemme. Køber varen en søndag og de skriver de sendes efter 1 til 2 dage. Jeg lægger en dag oveni men intet er sket endnu. Har kontaktet dem... Mehr ansehen
Jeg havde bestilt en kageform, som efter syn blev sendt retur. Først efter 2 måneder fik jeg pengene retur. For en måned siden skrev jeg til dem og sendte her også et billede af kvitteringen for ret... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
brug et andet firma til levering har betalt og bedt om at få leveret på hjemmeadressen og det er der jo en grund til da jeg ikke har bil og er handicappet og skal derfor bede andre om at hente pakken... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårlig returservice. Ingen returlabel og kunden skal selv betale fragt. Med fragt ville jeg næsten ik få nogle penge retur eller en vare til samme pris.
Vom Unternehmen geschrieben
KØKKEN TIL BØRN Børne køkkenredskaber til det rigtige køkken og til legekøkkenet Godkendt af E-handelsfonden Gratis fragt ved køb over 499 kr. og altid min. 90 dages returret. Vi sender din ordre indenfor 24 timer på alle hverdage Vi trækker IKKE pengene før varen er sendt Trygt og sikkert køb med verdens bedste kundeservice.
Hømvej 35, 4100, Ringsted, Dänemark
- info@kitchen4kids.dk
- kitchen4kids.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Stor tilfredshed skal lyde herfra32
Stor tilfredshed skal lyde herfra.
Super gode produkter, med gode beskrivelser af tingene.
Har bestilt flere gange hos dem. Og det er hurtig og skøn service man møder.
Har altid oplevet at få en ekstra hilsen, i kassen i form at en opskrift på småkager eller sidste gang modellervoks.
Har også haft fornøjelsen at opleve Skønne Dorthe "live" på Arla Foodfest.
Hun er hele indbegrebet af 4kids.
En ekstra ting. Super med en Kitchen4kids Club, og de dejlige bøger man får muligheden for at købe til 0,-
Jeg kan KUN sende de bedste …
Jeg kan KUN sende de bedste anbefalinger .. hurtig levering , super service ;-) og virkelig kvalitets legetøj
super produkter
super produkter, ungerne elsker at bage
De havde forbyttet en vare i …
De havde forbyttet en vare i bestilling, og jeg var klar til at give én enkelt stjerne her - men med en oprigtig mail der beklagede dybt og med fin en løsning, kom smilet tilbage.
Jeg er sikker på at de har haft travlt i denne tid, men de formår at holde et meget service niveau og det giver max stjerner i min bog, uagtet at der et bump undervejs.
Jeg kunne godt handler der igen.
SUPER SERVICE
MEGA VENLIG KUNDESERVICE
LYNHURTIG LEVERING
LÆKRE PRODUKTER
ET GODT STED AT HANDLE
Fremragende!
Fantastisk service og hurtigt levering! Bestilte en pakke Doodlebags, i pakken var også vedlagt en magnet - til stor glæde for min datter :-) Desværre var der hul i den ene pose, da jeg gjorde dem opmærksom på det, sendte de straks en hel ny pakke afsted.
Hurtig levering, fint website
Rigtig fin service. Hurtig levering og meget hurtigt svar på mail, da Postnord var langsomme til at sende pakkenummeret.
Det allerbedste er hjemmesiden. Her er oprigtige beskrivelser af varerne og mange gode råd om at have børn med i køkkenet. Jeg fandt inspiration til, hvordan min 1½-årige kan være med :-)
Kæmpe udvalg af anderledes og lækre køkkenting til børn
Helt vildt lækkert udvalg af lækre og anderledes køkkenting i mange prisklasser. Fandt anderledes kalendergaver og diverse til den hestegale datter, og købte endnu engang de gode børneknive i gave.
Perfekt
Bestilt og leveret på under 24 timer. Det er fremragende 🖒🖒
FNATASTISK kundeservice
På trods af lidt vanskligheder ved levering, så var Kitchen4kids hurtige til at reagere og jeg er super glad for den fantastiske service.
De har et spændende udvalg af produkter og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem !
Super Service. De ved alt om madkasser
Kreative ideer og alt i madkasser og bøtter af plast uden noget af det farlige i.
Inspirerende butik med kanon service
Super fede produkter, hurtig levering og altid hjælpsom personale til at guide igennem de forskellige muligheder. Kan varmt anbefale! Uden Kitchen4Kids så mine børns madpakker noget mere kedelige ud ;)
Super webshop
Super god og sød kundeservice, hurtig og nem levering og alting er altid pakket godt og forsvarligt ind og ned. Ikke sidste (eller første) gang jeg handler der.
Fabelagtigt
Man kan ikke give andet end top karakter. Dejlige produkter til fair priser.
Fantastisk service
Rigtig fin side med godt udvalg.
God forklaring på hvilken model man skulle vælge i forhold til barnets alder/ kunnen.
Fin og hurtig service i forbindelse med spørgsmål.
5 store stjerner herfra :)
Fuld tilfredshed
Hjemmesiden har rigtig mange fine redskaber til børn, er fuld tilfreds med mine varer, hele købs forløbet samt den hurtige levering.
Verdensklasses kundeservice
Bestilte mine varer onsdag og havde dem torsdag. Havde ved en fejl modtaget en forkert vare og skrev en mail efter modtagelsen. Fik en venlig og imødekommende mail mail fredag og havde en ny vare (som oveni købet var dyrere) lørdag! Og jeg fik lov til at beholde 'fejl-varen' oveni. Kan på alle måder anbefale at handle hos Kitchen4kids.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Nu er det ikke første gang jeg har handlet hos kitchen4kids, men denne gang var altså helt utrolig.
Jeg var i tidsnød og bestilte fredag et lyserødt forklæde som min datter på 4 bare har ønsket sig SÅ længe. Vi skulle give hende i gave onsdagen efter (jeg havde selvfølgelig ikke lige tænkt over at mandag var en helligdag). Jeg skrev i notatet da jeg bestilte, at det var en gave til min datter, og at jeg virkelig håbede de kunne have det hos mig tirsdag - igen uden at tænke over at mandag var helligdag. Jeg får en mail om at de tirsdag har sendt min pakke, og jeg henter forklædet til min datter onsdag formiddag, hvor jeg skal give det om eftermiddagen.
Da jeg åbner pakken, står der ydermere på følgesedlen (håndskrevet): tillykke med din datter! Det er da mega overskud og SÅ sødt.
Min datter var helt i ekstase over forklædet og det var jeg også over denne helt fantastiske service!!!
I har fået en fast kunde - som anbefaler jer til højre og venstre :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.