Kispus Bewertungen 60

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig flot plakat som Anne lavede til min nevøs konfirmationsgave. Der var kort tidsfrist, men hun var så venlig at lave den med det samme og den nåede frem med hurtig levering sådan, at jeg kunne gi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelt, hurtig levering og gode valgmuligheder for æstetik. Eneste forbedringsforslag ville være at koordinater viser den præcise adresse man har sat ind i stedet for byen? Eventuelt et kort hvo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lavede en kæmpe fejl og fik tastet forkert årstal - hvilket jeg først opdagede da jeg modtog varen. Da jeg skrev til Kispus og forklarede hvad der var sket og om de kunne hjælpe på nogen måde, v... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Synes ikke plakaten lever op til mine forventninger. Jeg havde bestilt en mørkegrøn, som slet ikke er tilsvarende det vidst på hjemmesiden. Det er super ærgerligt. Derudover synes jeg trykket af stj... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Postergeschäft
  2. Grafikdesigner
  3. Druck- und Schildergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos www.kispus.dk kan du få fremstillet sin helt egen personlige stjernehimmel plakat, som passer perfekt ind i en moderne boligindretning... På en stjernehimmel plakat får du et helt præcist og unikt billede af hvordan stjernerne udfoldede sig på himlen netop på det tidspunkt, som har en helt speciel betydning i dit liv. Hvad end din stjernehimmel symboliserer kærlighed, bryllup, fødselsdag, baby eller lignende, er det en perfekt måde at skabe en virkelig personlig indretning i dit hjem. Vi kortligger stjernehimlen til dig ud fra dét tid og sted, som netop du vælger. Du kan gøre din plakat ekstra personlig ved at tilføje fx citater og navne. Et hvert øjeblik sætter sit unikke aftryk på stjernehimlen. Og du vil nu kunne forevige dit minde og dine stjerner for evigt.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Hurtig levering

Første gang jeg bestiller fra Kispus.dk, og jeg er fuldt ud tilfreds med det jeg bestilte. Hurtig levering og flot hjemmeside. Derfor 5 stjerner.

26. Mai 2024

Hurtig og venlig service

Hurtig og venlig service. Jeg fik ikke gennemført min mobilepay betaling, men Anne skrev til mig og fik hurtig plakaten sendt afsted, så jeg kunne nå at aflevere den som gave😊

22. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top kvalitet og god kundeservice

Har modtaget den flotteste stjernehimmelplakat, som skal bruges til en gave. Jeg var lidt sent på den, så jeg var heldig at Kispus leverede så hurtigt som de gjorde 👏 5 stjerner her fra for kvalitet og god kundeservice 👌

16. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og virkelig flot kvalitet.

Kære KISPUS. - Jeg er så glad - har lige modtaget den skønneste, helt unikke plakat i mit helt eget design.
Plakaten er virkelig flot, rigtig god kvalitet og så er den bare skarp.
Servicen var helt i top, kommunikation var både sød og venlig - og så var der tilmed hurtig levering.
Nu ved jeg da hvor jeg skal købe mine julegaver.
Mine allerbedste anbefalinger til KISPUS.

3. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er ingen respons

Der er ingen respons. Hverken svar på mail, telefonopkald, telefonsvarer eller Messenger.
Ville have hjælp til bestilling af en ny stjernehimmel. Men nej desværre.
Vil så ikke bestille en uden hjælp da jeg nødig vil sætte penge til.
Total dårlig stil 😡

Kære Anne
Jeg har faktisk været kunde hos jer. August 2019.
Har jeg ringet, lagt besked på svare og skrevet på Messenger i august 2022.
Har skrevet igen nu på Messenger. Vil stadig gerne have hjælp til en ny plakat

3. September 2022
Kispus-Logo

Antwort von Kispus

Av det var en lidt hård anmeldelse fra en, som aldrig har været kunde hos os. Men kære Hanne - jeg tror, at der må være sket en fejl. Jeg kan ikke se, at du har prøvet at kontakte os. Jeg vil hellere end gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.. MVH Anne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og fine plakater

Hurtig levering i forhold til, det er customised plakater, som ikke bare skal findes på lageret. At der var en fejl på den, jeg modtog, var ærgerligt, men Anne fra Kispus ydede en super service og lavede en ny plakat uden yderligere betaling. Plakaterne er super flotte og i god kvalitet. Kispus får mine varmeste anbefalinger

12. Juni 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr