Kirksalgerens Bewertungen

1. Reinigungsservice
  2. Garten- und Landschaftspflege
  3. Hochdruck-Reinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Kirks Algerens Velkommen til Kirks Algerens. Mit navn er Casper Kirk, og jeg står bag Kirks Algerens. Jeg er en ung og ambitiøs selvstændig virksomhed, der brænder for at levere flotte resultater og god service til alle mine kunder. Hos Kirks Algerens tilbyder jeg blandt andet fliserens, algebehandling af tag, facadebehandling, terrasserens, tagrenderens og generel udendørs vedligeholdelse. Mit mål er at hjælpe boligejere med at holde deres ejendom pæn, velholdt og fri for alger, mos og snavs. Jeg lægger stor vægt på kvalitet, ærlighed og personlig service. Når du vælger Kirks Algerens, er det mig, du taler med, og mig, der udfører arbejdet. Derfor kan du altid forvente en god dialog, punktlighed og et resultat, jeg kan stå inde for. Jeg kører primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Thyborøn og omegn, men hjælper også gerne kunder i andre områder. Uanset om dit tag er blevet grønt af alger, dine fliser trænger til en grundig rensning, eller din facade har brug for en opfriskning, står jeg klar til at hjælpe. Hos Kirks Algerens er ingen opgave for lille, og jeg går altid efter at levere et resultat, som kunden bliver glad for. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få dine udendørs arealer til at fremstå rene, flotte og velholdte igen. Telefon: 53 32 24 84

Kontaktinformationen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

100% anbefale

jeg er meget positiv overrasket. jeg har prøvet det ene og det anden hen over sommeren for at få mine fliser til at se flotte ud igen, men intet har givet det resultat jeg ledte efter. så hørte jeg om kirksalgerens gennem en ven og tænkte hvorfor ikke, og de har givet et bedre resultat end jeg nogensinde kunne mig selv. jeg er meget taknemmelig og kan 100% anbefale

6. August 2026

Super fint

Super fint. De gør deres arbejde rigtigt godt og grundigt. Man får hvad man betaler for. Kan klart andbefales

7. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået fjernet alger fra mit tag…

Jeg har fået fjernet alger fra mit tag hos Kirks Algerens, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg havde mulighed for at snakke med dem, mens arbejdet blev udført, og de var både snakkesalige, venlige og imødekommende.

De var samtidig meget grundige og professionelle i deres arbejde, og man kunne tydeligt mærke, at de gik op i at gøre arbejdet ordentligt. Jeg kan derfor varmt anbefale Kirks Algerens til andre, der har brug for algebehandling af taget. 👍

8. August 2026

Jeg kan varmt anbefale Kirks Algerens

Jeg kan varmt anbefale Kirks Algerens. Jeg fik renset mine to terrasser, og resultatet blev virkelig flot. Arbejdet blev udført professionelt, effektivt og til en meget fair pris.

Kommunikationen var god hele vejen igennem, han kom som aftalt, og der blev ryddet pænt op efter arbejdet. Det er tydeligt, at han går op i at levere et godt resultat.

Jeg vil helt sikkert bruge Kirks Algerens igen og anbefaler gerne virksomheden til andre, der skal have renset terrasse, fliser eller indkørsel.

1. Juni 2026

Super serviceminded.

Super serviceminded.
Kom om aftenen i mørke og rensede tagrender.
Alt nydeligt og rent bagefter.

Det blir helt sikkert en gentagelse.

26. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Kirks Algerens til…

Jeg har brugt Kirks Algerens til rensning af mine tagrender på mit sommerhus i Lemvig. Jeg var meget tilfreds med resultatet, og kan til enhver tid anbefale firmaet. Desuden er det skønt, at man kan være tryg ved, at opgaven bliver løst perfekt, når man selv opholder sig i den anden ende af landet.

30. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reddede mig fra at købe nye fliser til terrassen

Var lige ved at købe nye fliser til terrassen da de nuværende ikke var særlig pæne mere, men en bekendt foreslog mig Kirks Algerens i stedet. Kirks Algerens kom hurtigt og der gik ikke lang tid før fliserne var helt rene for alger, skidt og ukrudt. Kan klart anbefale Kirks Algerens!

På deres Facebook KirksAlgerens kan man se resultatet omkring 7. juni.

7. Juni 2026

Imponerede resultat👍🏻

Vi har haft kirksalgerens forbi vores sommerhus og rense samt algebehandle vores ældre fliseterasse.
Vi er super tilfredse og havde ikke forventet et SÅ flot resultat. Vi har fået en helt ny terrasse. Vi har nu bestilt ham til vores hjemadresse.
Medgiver de allerbedste anbefalinger👍🏻

9. Juni 2026

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr