Kirk Hedegaard Bewertungen 118

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores søns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lækker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde Kirk Hedegaard ude til vores søns konfirmation. Utrolig dejlig mad og rigeligt af den. Meget venligt og professionelt personale der hjalp med alt. Der var 100% styr på det hele. Og alle gæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nytår 25/26. Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters Nytårs menu med skaldyrs salat, kalvemørbrad og oste anretning. Uhyre veltilberedt med et festfyrværkeri af smags indtryk på smagsløgene.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige afholdt bryllup den 27/9-25 hvor vi fik mad fra Kirk Hedegaard. Det var det mest fantastiske mad vi længe har spist og alt levede op til vores forventninger. Det var store portioner og de... Mehr ansehen

1. Catering
  2. Veranstaltungsraum

Vom Unternehmen geschrieben

Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer efter gæstens ønsker. Vi har et ærligt køkken med fokus på råvarer i sæson, og vi sætter en stor ære i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidsløs med fokus på den enkelte gæst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og kompetent betjening både i…

Venlig og kompetent betjening både i telefonen ved bestilling og senere ved afholdelse af arrangementet i jeres selskabslokaler.

7. Juli 2023

Hej Ruth

Tusind tak for de pæne ord, dem sætter vi pris på. Vi er glade for, at I har været tilfreds med hele forløbet.

Rigtig god sommer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker mad oplevelse!

Super lækker mad oplevelse!
Kirk Hedegaard lytter til vores ønsker og laver maden på et gastronomisk højt niveau!

3. Juli 2023

Hej Lise

Tusind tak fordi I bestilte catering fra Kirk Hedegaard. Vi er glade for, at alt var som det skulle være og at maden smagte.

Trykhed og tillid

God, venlig betjening ved ordreafgivelse. Præcis levering. Super lækker mad! Tak 🙏

29. Juni 2023

Antwort von Kirk Hedegaard

Tusind tak fordi I bestilte catering fra Kirk Hedegaard. Vi er glade for, at alt var som det skulle være.

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse og tak for de 5-stjerner, dem sætter vi meget pris på! Vi er glade for at det hele smagte!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste brunch man ku ønske sig …

Den bedste brunch man ku ønske sig Fine råvarer, stort udvalg og alt smagte fantastisk, en virkelig fin brunch, den fik ros af alle.5 stjerner fra os.

26. Juni 2023

Hej Anni

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det var en rigtig god betjening dejlige…

Det var en rigtig god betjening dejlige omgivelser og god mad.Sovsen var rigtig god.
Vi kunne dog godt ønske os der var mere hovedret kød kartofler .
Vi havde 5 unge mennesker med og de var slet ikke mætte.
Bortset fra det, var det hele fint

26. Juni 2023

Hej Tina.
Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at I ikke har oplevet at der var nok kød og kartofler. Vi hører ofte fra vores gæster, at der er rigeligt med mad. Vi håber selvfølgelig, at I tog fat i tjeneren på dagen, så de var opmærksomme på dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt sted og utrolig lækker…

Dejligt sted og utrolig lækker frisklavet mad.
Derfor 5 stjerner

1. Juli 2023

Hej Else-Marie

Tusind tak for din anmeldelse og tak for de 5-stjerner, dem sætter vi meget pris på! Vi er glade for, at alt var som det skulle være.

Bare altid i orden

Bare altid i orden, god og lækker mad og god service

20. Juni 2023

Antwort von Kirk Hedegaard

Tusind tak for de fine ord og tak fordi I bestilte catering fra Kirk Hedegaard! Vi er glade for, at I har været tilfredse med hele processen, og vi glæder os til at levere mad til jer en anden gang igen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

For sen levering

De glemte halvdelen af maden ved levering. Jeg ringede og fik maden med ca. 45 minutters forsinkelse. Ingen kompensation. Maden var rimelig, dog var oksemørbraden stegt for meget.

24. Juni 2023

Kære Kirsten.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af, at der var mangler i din levering. Det skal selvfølgelig ikke ske, og dette er en fejl fra vores side.

Vores chauffør kom ud så hurtigt han kunne efter du havde snakket med vores kollega ang. dine mangler, så I fik alt hvad der var bestilt.

Vi havde en god dialog i lørdags telefonisk, hvor du gav udtryk for, at alt var i orden, derfor er vi selvfølgelig utrolig ked af de 2-stjerner, da problemet blev løst på dagen.

Du er velkommen til at kontakte os på info@kirkhedegaard.dk for videre dialog.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god kommunikation og aftale…

Super god kommunikation og aftale omkring maden, levering og aflevering af service. Super lækker mad - og meget af den! Hurtig og serviceorienteret.

20. Juni 2023

Hej Malene.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og tak fordi I bestilte catering fra Kirk Hedegaard! Vi er glade for, at I har været tilfredse med hele processen, og glæder os til at levere mad til jer en anden gang igen!

Lækker og flot buffet

Veltilberedt og flot anretter buffet til en fin pris.

16. Juni 2023

Hej Conny.

Savnede en menubeskrivelse

Savnede en menubeskrivelse, ellers perfekt

13. Juni 2023

Hej Peter.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Dejligt at invitere gæster, uden at skulle lave maden! Så er fokus på gæsterne og hygge - og ikke i køkkenet. Det fungerede godt.

30. Mai 2023

Hej Camilla.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og tak fordi i bestilte catering fra Kirk Hedegaard!

Vi er glade for, at vi kunne være behjælpelige, så alt jeres fokus kunne være på jeres gæster! Vi glæder os til at lave mad til jer igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted med sødt personale!

Mine gæster og jeg havde en helt perfekt dag i de skønne rammer med god mad og den sødeste tjener! Med velkomst i den solrige gård startede festen helt perfekt, inden vi satte os til bords og nød den mega lækre brunch! Jeg vil virkelig anbefale det til alle, som ønsker at holde en stressfri fest i hyggelige omgivelser, hvor alt bare spiller!

10. Juni 2023

Hej Lærke.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord om Skovkanten.

Vi er glade for, at alt var som det skulle være, og at I havde en skøn dag! Vi glæder os til at se jer en anden gang igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service.
Der bliver lyttet til ønsker og vejledt på bedste vis.

22. Mai 2023

Antwort von Kirk Hedegaard

Mange tak for de 5-stjerner! Og tak for de pæne ord!

Vi er glade for at I valgte catering hos Kirk Hedegaard og håber på at se jer igen.

Rigtig god dag

Fantastisk mad

Fantastisk mad - virkelig høj kvalitet!
Og mere end rigeligt 👍

29. Mai 2023

Hej Anton
Mange tak for de 5-stjerner og sikke en dejlig ros.

Dejlig dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har den oplevelse at de formåede at…

Vi har den oplevelse at de formåede at gi os de mest fantastiske omgivelser.
Børnebørn kunne lege ude
Maden til børnene sad lige i øjet
Det er et sted vi vil komme igen

22. Mai 2023

Hej Mugge
Mange tak for de 5-stjerner. Dem sætter vi rigtig meget pris på.

Vi er glade for at alt var som det skulle være, og at omgivelserne samt maden var lige som ønsket.

Vi ser frem til at servere for jer igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget lækker mad og stor ros fra…

Meget lækker mad og stor ros fra gæsterne

16. Mai 2023

Hej Nina!

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for, at alt var som det skulle være og at det hele smagte!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dejlig mad og betjening

Super dejlig mad og betjening. Kunne ikke være bedre

17. Mai 2023

Sara, Kirk Hedegaard

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr