Kirkehyllinge Koreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kirke hyllinge køreskole er den perfekte køreskole!! Det er tre af jordens bedste mennesker der er klar til at tage imod jer og hjælpe jer gennem hele forløbet. Sonny og Louise er 2 meget forskellige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Kirke Hyllinge Køreskole, Sonny gjorde alt, langt over alle forventninger for at få mig godt igennem forløbet. 5 stjerner herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God stemning, lærerigt og fokuseret - alt i top! Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kirke Hyllinge Køreskole. Sonny er uden tvivl den bedste kørelærer - og resten af holdet :) man kunne ønske s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter tog sit kørekort hos Kirke Hyllinge køreskole og havde Sonny som lære, super sød og altid højt humør. Hun bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug og nød bare hele forløbet. Plus de... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ALT HVAD MAN KUNNE TÆNKE SIG!

Jeg har taget kørekort hos Sonny. Sonny er nærværende og meget imødekommende overfor alle typer.
Biografstolene i teorilokalet tror man måske provokerer til dovenskab. TVÆRTIMOD så holder Sonny mig vågen efter en dag på skolebænken. Teori har aldrig været en kedelig affærer og man lærer enormt meget på kort tid. Hurtigt og sikkert😊
For en pige fra landet er dette lige hvad man ønsker sig, da Sonny også er opmærksom på at sætte os i situationer som vi kan opleve på daglig basis. Dette har været en enorm tryghed for mig, da alle Landmænd ikke kører specielt hensigtsmæssigt ;)

Jeg har aldrig været utryg med at køre, takket være Sonny! Alt kærlighed til Kirke Hyllinge Køreskole og tusind tak til både Stine og Sonny!

23. Februar 2023

Eminent køreskole

En helt vidunderlig køreskole, der tager hånd om enhver. Prioriteringen af små hold i undervisningen øger fokusset på den enkelte elev, og gør det nemmere at kunne følge med-og Sonny er altid i øjenhøjde med eleverne med god balance mellem humor og professionalisme.
Fleksibilitet omkring planlægningen af køretimer gør hele processen endnu mere flydende.
Fantastisk sted og fantastiske mennesker!

23. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste valg jeg har taget!

Kirke Hyllinge Køreskole gør alt for at give dig den bedste oplevelse.
Du bliver taget i hånden fra start og får alt forklaret som det er.
Sonny og Stine har både humor og charme som virkelig gør det hele meget mere overskueligt. De tænker meget over elevens behov og gør det så fleksibelt som muligt.
Det teoretiske bliver meget nemmere, når man sidder med popcorn i biografsædderne hos Sonny.
Den praktiske del er også noget, som man ser frem til hver gang, for der får man altid et godt grin med Sonny.
Tiden er fløjet afsted, og jeg kan slet ikke tro, at jeg for et par måneder siden startede på mit forløb og nu står med et kørekort. Det kan jeg kun takke Stine og Sonny for.
Jeg er så taknemmelig for alt det, som jeg har lært gennem mit forløb hos Kirke Hyllinge Køreskole. Jeg kan slet ikke se mig selv gøre det nogen andre steder.
Det er klart en kæmpe anbefaling fra mig.

19. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været et fedt forløb

Det har været et fedt forløb. Tingene bliver forklaret godt og flere gange, alt efter behov. Der er plads til både sjov og fejl, mens man kører. Det gik også hurtigt med at få både teoriprøve og køreprøve, så tak til Stine. Alt i alt en god oplevelse.

19. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt er fantastisk ved kirke Hyllinge…

Alt er fantastisk ved kirke Hyllinge køreskole. Din kørelærer prøver virkelig at lære dig ting. Alt bliver gået godt igennem, og selve køreturene er super trykke med massere af sjov. Jeg har elsket alt ved kirke Hyllinge køreskole. Stor anbefaling

15. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til dig Sonny for din…

Tak til dig Sonny for din imødekommendehed. Du har været en fantastisk kørelærer for min søn. Du er været opmærksom, forstående, lydhør, lært fra dig på en god måde, givet selvtillid og givet dig tiden. Og så har du masser af tålmodighed og tro på de unge mennekser.

Vi anbefaler varmt
Kirke Hyllinge Køreskole

10. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du finder ikke en bedre køreskole !

Sonny og holdet rundt om Kirke Hyllinge køreskole er helt fantastiske !

Jeg skiftede til køreskolen midt i mit forløb og har bestemt ikke fortrudt det.

Du finder ikke en bedre en end Stine til at få prøver til dig. Hun er også med til at gøre dit forløb rigtig godt her

Sonny tog hånd om mig lige fra starten og har siden da været en kæmpe støtte for mig

Du finder ikke en bedre køreskole !

15. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling at vælge Kirke…

Kæmpe anbefaling at vælge Kirke Hyllinge Køreskole! Der er de fedeste faciliteter, søde mennesker og styr på sagerne 😁 Jeg havde stor fornøjelse af Sonny i teorilokalet (med Stine som godt selvskab) og Sune som kørelære, og det fungerede bare super duper

10. Januar 2023

Super behagelig køreskole!

Sonny og Stine er begge utrolig imødekommende helt fra start og sørger for, at man føler sig godt tilpas. :)
Teoriundervisningen kører bare og der er aldrig sygdom. Og så er der popcorn, slik og sodavand i lange baner. ;)
Køretimerne er hyggelige. Tiderne er altid til forhandling, hvis ikke det lige passer ind.
Overordnet set et super godt forløb jeg har været igennem! :)

29. November 2022

Bedste køreskole

Jeg har gået på Sonnys og Stines køreskole.
Kan varmt anbefale dem.
Sonny er VIRKELIG Passioneret i sit fag. Og det gir til udtryk i hans undervisning.

Jeg kan med KLART anbefale denne køreskole

29. November 2022

Første førsøg

Sonny fik mig igennem med en teoriprøve på 0 fejl og en køreprøve som der blev bestået i første forsøg.
Sonny han gør meget for eleverne og prøver at opfylde deres ønsker.
Ik så meget der, super køreskole, kan kun anbefales.

28. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været elev hos Kirke Hyllinge…

Jeg har været elev hos Kirke Hyllinge Køreskole, og jeg har været virkelig tilfreds med forløbet. Sonny er altid i godt humør og jeg har kun følt tryghed, når vi sidder i bilen. Jeg vil helt klart anbefale Kirke Hyllinge Køreskole, som dit valg af køreskole. Det er det værd! Du får en masse sjove samtaler i bilen, herunder god undervisning, som er nem at forstå.
Undervisningslokalet er helt unikt. Det er ligesom en biograf, hvor der altid er fyldt op med lækre snacks, sodavand, slik, popcorn og nogen gange pizza.
Sonny er en kørelærer, som brænder for køreskolen, og ikke mindst for eleverne. Man kan mærke, at både Sonny og Stine ligger meget vægt på, at de får et godt forhold til hver enkelt elev.

Jeg kommer til at savne køretimerne, samt teoritimerne. og ikke minst Sonny og Stine.

Mine allerbedste anbefalinger herfra.

23. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været meget glad for at gå hos…

Jeg har været meget glad for at gå hos Sonny. Han er mega flink, hjælpsom og har styr på sine ting. Han overholder altid sine aftaler. Han er god til at forklare tingende på en stille rolig og god måde. Syntes det har været fedt at man kunne komme til ekstra teori om lørdagen. Her blev der hygget om eleverne med bl.a. morgenbrød. Sonny er helt klart en jeg vil anbefale til andre.

16. November 2022

Verdensklasse Sonny

Sonny er klart et menneske man kommer til at savne, når man er færdig med sit kørekort. Han bliver ligeså meget en ven som ens kørelærer. Stine og Sonny driver køreskolen på bedste vis. Alt fra lokalet, teorien og de underholdningsaftener de holder er i top klasse til mindste detalje. Sonny er en meget glad og energisk mand som sætter gang i det hele. Jeg startede hos Sonny og var lidt bange for at skulle tage kørekort, det fik han vendt rigtig hurtigt. Frygten for motorveje forsvandt og det var det sjoveste at få prøvet. Hvis man sidder og er skræmt for at tage kørekort, så ring til Sonny, han er altid til at få fat på og hjælper til hver en tid.

Havde jeg ikke fået mit kørekort nu igennem Sonny, havde jeg taget det igen for underholdningens- og hyggens skyld.

18. November 2022

den bedste køreskole.

den bedste køreskole.
man kan tydeligt mærke at Sonny og Stine brænder for køreskolen og de tager altid i mod eleverne med åbne arme. Som elev får man altid god vejledning og en kørelærer som tager sig tid til sine elever.

3. November 2022

Professionel og hyggelig køreskole

Professionel køreskole, altid villig til at hjælpe.
Effektiv tidsbestilling hos Politi, som ellers kan være et problem.
Fører elever op i den by i nærområdet, som foretrækkes.
Altid hyggelig undervisning.
Kan stærkt anbefales, for alle!
Et smukt eksempel på et velfungerende familieforetagende.

2. November 2022

Køreskole med hjertevarme.

Kirke Hyllinge er en skøn køreskole, & Sonny er en fantastisk dygtig kørelærer, der har eleverne i fokus.
Det er tydeligt at mærke, at han brænder for, at det bliver en helt igennem god oplevelse, at tage sit kørekort.
Du bliver taget i hånden, igennem hele forløbet, & du finder ikke en bedre køreskole!

17. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr