Kirkehyllinge Koreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kirke hyllinge køreskole er den perfekte køreskole!! Det er tre af jordens bedste mennesker der er klar til at tage imod jer og hjælpe jer gennem hele forløbet. Sonny og Louise er 2 meget forskellige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Kirke Hyllinge Køreskole, Sonny gjorde alt, langt over alle forventninger for at få mig godt igennem forløbet. 5 stjerner herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God stemning, lærerigt og fokuseret - alt i top! Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kirke Hyllinge Køreskole. Sonny er uden tvivl den bedste kørelærer - og resten af holdet :) man kunne ønske s... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kirke Hyllinge køreskole er den bedste

Kirke Hyllinge køreskole er den bedste. Fra man træder ind første gang føler man sig allerede tryg. Sonny, Stine og Louise er nogle helt igennem fantastiske mennesker, som er super imødekommende. Dejligt sted at komme. Sonny skal nok sørge for du både for god undervisning og at du har de sjoveste køretimer. Jeg var mega nervøs for kørekort, men nu har jeg et takke værd Sonny. Og selvom jeg har fået mit kørekort vil jeg stadigvæk kommer forbi en i mellem, fordi de alle sammen er super skønne.

Så tak for god undervisning og sjove køretime Sonny.
Og Stine og Louise, tak fordi I altid kan få et smil frem på læberne <3

11. September 2024

Super humoristisk og rart

Jeg har fået mit kørekort hos kirke hyllinge køreskole, og det har været en virkelig god oplevelse!
Sonny, min kørelærer er så sjov og sød og er meget forstående.
Virkelig god oplevelse

31. August 2024

Super søde mennesker

Super søde mennesker, og utrolig hjælpsomme.
Så for en som mig med udfordringer, der ikke var sikker på jeg kunne komme igennem et forløb til kørekort, gik det hele meget nemt.
Jeg er glad for jeg valgte denne køreskole.

24. Juli 2024

Verdens bedste køreskole

Jeg har lige fået mit kørekort hos Kirke Hyllinge køreskole, og jeg kan kun sige, at det har været en utrolig positiv oplevelse fra start til slut. Sonny, min kørelærer, var intet mindre end fantastisk. Han var altid professionel, tålmodig, og ikke mindst virkelig god til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå.

17. August 2024

God opstarts info.

God opstarts info.
Meget overskueligt program med datoer for teori og køretimer.
Fleksibel ift planlægning af køretimer.
Kørelærer er altid klar med en god/sjov joke!
Vi kan klart anbefale køreskolen, hvor vi altid har oplevet at blive mødt af et imødekommende og engageret personale.

16. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjov og humoristisk køreskole.

De er meget imødekommende og man føler sig meget velkommen. Det er trygt og man bliver taget godt imod. Sonny og Louise er meget engagerede og dygtige og det smitter af på os elever. Stine er god til at tage hånd om alt det praktiske, som gør at vi som elever kan slappe af og fokusere på undervisningen. Jeg takker meget for et fedt forløb.

16. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været fantastisk at tage…

Det har været fantastisk at tage kørekort hos Sonny og Stine, der bliver taget ekstra godt hånd om en hvis man har det svært eller er lidt usikker. Sonny vil give sine elever den bedst oplevelse, og det er fantastisk.
Sonny er en kørelærer der brænder for det han laver og det kan mærkes.
Sonny er en kørelærer man er tryg ved, og man kan altid spørge ham hvis man er I tvivl.
Kæmpe anbefaling.

29. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kirke Hyllinge køreskole er en…

Kirke Hyllinge køreskole er en køreskole som brænder for sine elever og give dem den bedste oplevelse. Jeg som mor til en forsigtig stille pige der er perfektionist har måtte kæmpe lidt ekstra for at få dette kørekort i hus og med kæmpe støtte fra Sonny som kørelærer og hans skønne kone som står bag Sonny fungere dette bare. Jeg har kendt Sonny i mange år og ved hvad han står for og brænder for og det er at lærer fra sig og gerne med lidt humor. Hvis man kunne give køreskolen 10 stjerner havde den fået det.
Tak for jer og jeres måde at være på. Er så glad for hun tog kortet hos netop jer bedre start som bilist findes ikke.
Af hjertet tak 🥰

29. Juli 2024

Super godt!

Min datter tog sit kørekort hos Kirke Hyllinge køreskole og havde Sonny som lære, super sød og altid højt humør. Hun bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug og nød bare hele forløbet. Plus de sagkyndige i Frederikssund var også super søde og nede på jorden. Stor anbefaling herfra.

17. Juli 2024

En TOP køreskole.

En TOP køreskole.
Professionel hele Vejen.
Super GOD undervisning, med Munter tilgang således timerne ikke føles lange.
Fantastisk forplejning, TOP lokaler.
Et fantastisk Køreskole Valg.

12. Juli 2024

Bedste køreskole ever!

Fantastiske søde mennesker som har tjek på reglerne. Et dejligt sted at generhverve. Tak til Sonny og Stine for nu. ❤️

15. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sonny har været en helt exceptionel...

Sonny har været en helt exceptionel underviser under mine køretimer. Hans begejstring og unikke tilgang har gjort hele undervisningen til en fest! Hans holdninger og engagement i undervisningen skinner virkelig igennem og skaber en fantastisk atmosfære. Jeg kan kun fremhæve, hvor ekstremt dygtig og inspirerende han har været som underviser. Fortsæt det fantastiske arbejde, Sonny!
1000 tak igen Sonny!

11. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan virkelig anbefale kh køreskole

Kan virkelig anbefale kh køreskole. Virkelig lærerigt og sjove teori timer. Og super sjove køreture. Kendte ingen da jeg startede men der er et virkelig godt fælleskab på køreskolen så fik hurtigt men masse venner.

12. März 2024

Køreskolen er helt fantastisk

Køreskolen er helt fantastisk. Sonny og Stine gør et kæmpeflot stykke arbejde. Man føler sig i trygge hænder med alt lige fra teori til kørsel. De gør alt for, at man føler sig velkommen.
Teorilokalet er virkelig hyggeligt med biografsæder, snacks og drikke, som man bare må tage af.
I og med holdene ikke er så store, så lærer man hurtigt hinanden at kende. Dette var bl.a. en af grundende til, man glædede sig til at komme. Og jeg har fået to gode vendinder, som jeg nu ser uden for køreskolen.
Sonny er en utrolig god kørelærer. Han er hurtig til at spore sig ind på den enkelte elev og forstå, hvordan han skal undervise en. Han er rigtig god at køre med. Han er god til at lave sjov og kan godt finde på at lave lidt spas og drillerier. Og når der kommer gode sange på, så er det bare om at skråle med.
Jeg er så glad for, at jeg valgte køreskolen. Selvom jeg skulle tage hele vejen fra Roskilde by, så var det det hele værd.

29. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære jer (Sonny og Stine)

Kære jer (Sonny og Stine)
1000 1000 tak for at i især dig Sonny som har hjulpet vores søn igennem så han kunne få sit længe ventede kørekort🥰 og 1000 tak for at I gør så meget for vores børn. I holder arrangementer for både de unge elever og deres familier. Stort tak Sonny for at du ydede førstehjælp til Thor da han havde skåret sig i fingeren 😊😊
1000 tak for at i er som i er stort tak
Kh Thor og hans mor og far

29. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr