Banner for Kipdirect

Kipdirect Bewertungen

1'226
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn echt fan van KipDirect! De kip is altijd heerlijk vers, van goede kwaliteit en ontzettend lekker. Vooral de kip in de grillzak is echt een aanrader: supermakkelijk te bereiden, heerlijk gekru... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel altijd de kipfilet en portioneer het in de bijgeleverde zakjes en vervolgens vries ik de kip in. De kip is keurig gesneden (geen gerafelde stukjes of vreemde sliertjes) en erg smakelijk. Sin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verse, lekkere kip en betrouwbaar bedrijf. Sinds ik bij Kipdirect bestel koop ik nooit meer kip uit de supermarkt, en de enkele keer dat ik mijn eigen planning niet goed voor elkaar had en dat toch d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze eerste bestelling geplaatst. Alles werd keurig verpakt bezorgd. De kip zag er goed uit. Er werden zelfs zakjes meegeleverd om de kip te portioneren. We gaan zeker vaker bestellen.

1. Hühnchenrestaurant
  2. Metzgerei
  3. Discounter
  4. Lebensmittel-Lieferservice
  5. Fleischgroßhändler
  6. Geflügelladen

Über Kipdirect

Vom Unternehmen geschrieben

Kipdirect – verse kip aan huis en voor horeca

Kipdirect levert dagvers gesneden kipproducten voor particulieren én horeca. Gekoeld verpakt, netjes geportioneerd en snel bezorgd, zo haal je de kwaliteit van de poelier in huis.

Dagvers & herkomstgericht

Verse kipproducten van KipDirect

Vers gesneden door onze poeliers en direct gekoeld verpakt om de hoogste versheid te garanderen. Onze kip komt uitsluitend van Nederlandse boerderijen waar dieren met zorg worden gehouden. Zo weet u precies wat u serveert: eerlijke, dagverse kwaliteit.

Bestel nu

Snelle gekoelde bezorging

Snelle gekoelde bezorging

Bestel eenvoudig online en ontvang je bestelling gekoeld aan huis. Bezorging in Nederland (en België indien van toepassing).

• Voor 09:00 besteld = dezelfde avond bezorgd.
  • Gratis verzending vanaf €50.
  • Minimumbestelbedrag: €25.

Meer over bezorging

Veilig verpakt, lang vers

Verpakking en versgarantie

Gekoelde keten met stevige schalen en icepacks. Zuurstofarme verpakking helpt om versheid te behouden. Gratis diepvrieszakjes erbij geleverd om het eenvoudig in porties te verdelen om in te vriezen.

• Koel houdt tot ca. 36 uur onderweg.
  • Inhoud icepacks is veilig/biologisch afbreekbaar.

Bestel vandaag en proef zelf het verschil!

Altijd bereikbaar, altijd betrokken

We staan voor u klaar

Bij Kipdirect staan service en kwaliteit voorop. We zijn altijd bereikbaar en zorgen dat u de beste ervaring heeft, van bestelling tot bezorging.

Hervorragend

(1'226)

857 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste kip die er is voor de beste prijs…

Beste kip die er is voor de beste prijs die er is. Kan er niks meer van maken dan, dat ik blij ben dat ik hier achter ben gekomen

2. August 2026

Antwort von Kipdirect

Bedankt Glenn! Leuk dat u Kipdirect heeft gevonden en meteen zo tevreden bent. We hopen u nog vaak terug te zien.

Heerlijke kippedijen

Heerlijke kippedijen, hotwings, kipfilet en sate, en een fijne levering.

Antwort von Kipdirect

Hier worden we blij van! Verschillende producten geprobeerd en allemaal goed bevallen. Dank voor uw mooie beoordeling.

Lekker malse kip

Lekker malse kip

Antwort von Kipdirect

Kort maar krachtig, Marleen! Fijn om te horen dat de kip lekker mals is. Bedankt voor de vijf sterren!

Lekkere kip

Lekkere kip , vlotte verzending!

Antwort von Kipdirect

Fijn dat zowel de kip als de verzending goed bevallen. Dank voor uw mooie review, Colinda!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie op mijn mail

Snelle reactie op mijn mail, had zelf verkeerd besteld.
Snelle afhandeling retour kosten van oude bestelling.
Snelle levering, malse kip, goed gekoeld geleverd.

Antwort von Kipdirect

Dit is precies hoe we service willen bieden. Snel reageren, netjes oplossen en zorgen dat de bestelling goed aankomt. Bedankt voor de vijf sterren, Karin!

Super lekker vlees

De geleverde spullen zijn super. Alles wordt keurig gekoeld ( en het bbq pakket zelfs diepgevroren geleverd. Gisteren een aantal zaken op de bbq gelegd. En alles is heerlijk en boterzacht. Een absolute aanrader.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kip van kipdirect is echt heerlijke kip…

Kip van kipdirect is echt heerlijke kip en is nog de enige kip die ik koop.

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw mooie woorden, Johan! Fantastisch om te horen dat onze kip uw vaste keuze is geworden. Graag tot de volgende bestelling!

Goede kwaliteit kip

Goede kwaliteit kip! Ik koop nergens anders kip meer.

Antwort von Kipdirect

Wat een prachtig compliment, Jolanda! Fijn dat onze kip zo goed bevalt. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot de volgende bestelling!

Veel betere kip

Veel betere kip, dan in de supermarkt.
Je ziet het verschil gelijk als je het uitpakt en snijdt. Daarnaast, nog belangrijker, smaakt het veel lekkerder.

22. Juli 2026

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling, Martin! Fijn dat onze kip zo goed bevalt en u het kwaliteitsverschil direct merkt. Graag tot de volgende keer!

Zeer verrassend lekker

Ik heb nu twee keer besteld nu de kippeling ook erbij, deze is verrassend lekker, lekker gekruid, en heerlijk knapperig uit de airfryer in 20 minuten zonder voorverwarmen. Ik ga morgen weer een paar kilo bestellen, echt een aanrader

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw mooie woorden, Corina! Fantastisch dat de kippeling u zo positief heeft verrast en heerlijk uit de airfryer komt. We kijken uit naar uw volgende bestelling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het smaak heel goed de kipfilets en…

Het smaak heel goed de kipfilets en rollade is ook heerlijk gekruid maar de kippeling vind ik zelf te pittig maken jullie ook kippengehakt. maar ik blijf bij jullie bestellen ook keurig geleverd en op de dag die wilt

28. Juli 2026

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw fijne review, Astrid! Leuk om te lezen dat u met plezier bij ons blijft bestellen. We waarderen ook uw eerlijke mening over de kippeling en uw idee voor kippengehakt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de eerste keer kip direct besteld!

Voor de eerste keer kip direct besteld. Reden: ga nooit meer kip bij de supermarkt halen. Toch niet zo heel smaakvol en bovendien minder gezond. Kip direct is veel beter. Maar … tip voor nieuwe klanten. Bij ontvangst de kip direct in de bijgeleverde diepvrieszakjes doen. Laat het geen een “blok” worden van 1,5 KG. De kip opzichzelf smaakt veel en veel beter. Voor mij een reden te meer om dit wekelijks te bestellen. Houd wel rekening met de houdbaarheid. Binnen een week 1,5 consumeren na ontvangst. Dus … 300 gr. kipfilet per dag!

27. Juli 2026

Antwort von Kipdirect

Wat een geweldige eerste ervaring, bedankt voor uw review! Mooi om te lezen dat onze kip zo goed bevalt. Ook dank voor uw waardevolle tips over het bewaren en invriezen. Graag tot een volgende bestelling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima kwaliteit en snelle levering.

Tweede keer bestelling geplaatst bij Kipdirect en het is weer prima gegaan. Goeie prijs, prima kwaliteit en snelle levering in de avond. Misschien een paar diepvrieszakjes te weinig meegeleverd, maar daar gaan we de waardering niet voor aanpassen.

24. Juli 2026

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw mooie woorden, Jaap! Leuk om te lezen dat u voor de tweede keer tevreden bent. We waarderen uw feedback over de diepvrieszakjes en nemen dit graag mee voor de toekomst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede kwaliteit vs prijs

Goede, en snelle service
1. Bestelling compleet, snel geleverd
2. Stevige doos, met koelelementen
3. Lekkere kip, goede kwaliteit, zeker voor de prijs
4. Diepvrieszakjes meegeleverd, dit zouden er net wat meer mogen zijn. Ik kom vaak net een paar tekort.

1. Juli 2026

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw uitgebreide feedback, Daan! Mooi om te lezen dat onze kip en service zo goed bevallen. Ook uw opmerking over de diepvrieszakjes is waardevol, bedankt voor het meedenken!

Duidelijke website

Duidelijke website, goede prijs- kwaliteitverhouding, snelle levering en lekker vlees! Ideaal met de zakjes erbij.

24. Juli 2026

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw mooie review, Sonja! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u onze prijs-kwaliteitverhouding en service waardeert. We zien u graag terug bij een volgende bestelling!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr