Banner for Kipdirect

Kipdirect Bewertungen

1'229
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn echt fan van KipDirect! De kip is altijd heerlijk vers, van goede kwaliteit en ontzettend lekker. Vooral de kip in de grillzak is echt een aanrader: supermakkelijk te bereiden, heerlijk gekru... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel altijd de kipfilet en portioneer het in de bijgeleverde zakjes en vervolgens vries ik de kip in. De kip is keurig gesneden (geen gerafelde stukjes of vreemde sliertjes) en erg smakelijk. Sin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verse, lekkere kip en betrouwbaar bedrijf. Sinds ik bij Kipdirect bestel koop ik nooit meer kip uit de supermarkt, en de enkele keer dat ik mijn eigen planning niet goed voor elkaar had en dat toch d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze eerste bestelling geplaatst. Alles werd keurig verpakt bezorgd. De kip zag er goed uit. Er werden zelfs zakjes meegeleverd om de kip te portioneren. We gaan zeker vaker bestellen.

1. Hühnchenrestaurant
  2. Metzgerei
  3. Discounter
  4. Lebensmittel-Lieferservice
  5. Fleischgroßhändler
  6. Geflügelladen

Über Kipdirect

Vom Unternehmen geschrieben

Kipdirect – verse kip aan huis en voor horeca

Kipdirect levert dagvers gesneden kipproducten voor particulieren én horeca. Gekoeld verpakt, netjes geportioneerd en snel bezorgd, zo haal je de kwaliteit van de poelier in huis.

Dagvers & herkomstgericht

Verse kipproducten van KipDirect

Vers gesneden door onze poeliers en direct gekoeld verpakt om de hoogste versheid te garanderen. Onze kip komt uitsluitend van Nederlandse boerderijen waar dieren met zorg worden gehouden. Zo weet u precies wat u serveert: eerlijke, dagverse kwaliteit.

Bestel nu

Snelle gekoelde bezorging

Snelle gekoelde bezorging

Bestel eenvoudig online en ontvang je bestelling gekoeld aan huis. Bezorging in Nederland (en België indien van toepassing).

• Voor 09:00 besteld = dezelfde avond bezorgd.
  • Gratis verzending vanaf €50.
  • Minimumbestelbedrag: €25.

Meer over bezorging

Veilig verpakt, lang vers

Verpakking en versgarantie

Gekoelde keten met stevige schalen en icepacks. Zuurstofarme verpakking helpt om versheid te behouden. Gratis diepvrieszakjes erbij geleverd om het eenvoudig in porties te verdelen om in te vriezen.

• Koel houdt tot ca. 36 uur onderweg.
  • Inhoud icepacks is veilig/biologisch afbreekbaar.

Bestel vandaag en proef zelf het verschil!

Altijd bereikbaar, altijd betrokken

We staan voor u klaar

Bij Kipdirect staan service en kwaliteit voorop. We zijn altijd bereikbaar en zorgen dat u de beste ervaring heeft, van bestelling tot bezorging.

Hervorragend

(1'229)

857 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Heerlijke kip

Heerlijke kip. Ook de gerookte kip, zalig! In de winter de kip rookworsten, jammer dat die er nu niet zijn. Zó lekker op een wit bolletje!

3. Juni 2026

Antwort von Kipdirect

Goed om te lezen dat onze kipproducten aan uw verwachtingen voldoen. Uw terugkoppeling over de gerookte kip waarderen wij eveneens.

Heerlijke kip

Heerlijke kip , snelle levering, keurige bezorger/bezorging

3. Juni 2026

Antwort von Kipdirect

Dank voor uw positieve beoordeling. We stellen het op prijs dat u aandacht besteedt aan zowel onze producten als de bezorgservice.

Hele goede kipdij

Hele goede kipdij, prima kwaliteit en super goed verpakt en snelle levering

1. Juni 2026

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw review, Gea. Goed om te lezen dat zowel de kwaliteit van onze producten als de verpakking en levering aan uw verwachtingen voldoen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede spullen voor een eerlijke…

Goede spullen voor een eerlijke prijs.Kwaliteit is goed en bezorging werkt ook goed.

26. Februar 2026

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw feedback, Fabian. Goed om te vernemen dat zowel onze producten als de bezorgservice naar wens zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk bestellen en erg lekker…

Makkelijk bestellen en erg lekker vlees.
Vóór 9.00u besteld, de zelfde avond geleverd konden ze niet waarmaken (zoals zoveel webwinkels), maar dat stond direct op de bestelpagina. Goede info over tijdstip levering.
Kortom: wij zijn zeer tevreden.

Antwort von Kipdirect

Dank u voor uw review, Marian. Goed om te horen dat u tevreden bent over het bestelgemak, de levering en onze producten.

Excellent!

Great pricing, great quality and v good delivery. 5 stars!

12. Mai 2026

Antwort von Kipdirect

Thank you for the 5-star review, Bbt nl. We appreciate your feedback on our quality and service.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De rollade is heel zout je lippen doen…

De rollade is heel zout je lippen doen er pijn van , voor ons geen succes

12. Mai 2026

Beste Freddie,

Bedankt voor uw review en feedback.

Vervelend om te horen dat de rollade voor u te zout was. Smaak blijft natuurlijk persoonlijk, maar het is uiteraard niet de bedoeling dat het product als onprettig wordt ervaren.

We nemen uw opmerking mee in onze kwaliteitscontrole en productevaluatie. Dank dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.

Thijs
Team Kipdirect

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering was netjes op tijd en jeurig…

Levering was netjes op tijd en jeurig verpakt. Kip van erg goede kwaliteit. Flinke filets en blijft mooi mals bij het bakken en spettert niet de pan uit door het vocht

Antwort von Kipdirect

Bedankt voor uw mooie woorden, Gert. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en verpakking van de bestelling.

Weer als vanouds

Weer als vanouds! Superkwaliteit en erg lekker....nu een gratis bak wings erbij dank zij onze spaarpunten...lekker op de bbq

Antwort von Kipdirect

Fijn om te horen dat alles weer naar wens was, Esther. Geniet van de volgende bestelling.

Gewoon lekkere kip!

Gewoon lekkere kip!
Simpel te bestellen en snel en vers geleverd.

Antwort von Kipdirect

Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Veel plezier met de volgende bestelling!

Heerlijke dagverse kip

Heerlijke dagverse kip. Kippeling is aan te raden

Antwort von Kipdirect

Wat fijn dat de kip in de smaak valt, Roan! Bedankt voor uw mooie beoordeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Informatie over de levering en kwaliteit

Informatie over de bestelling en levering verliep heel goed. Producten worden goed gekoeld geleverd. Top dat er zakjes meegeleverd worden om de kip in te vriezen. De kwaliteit van de kip is super. Malse fileetjes (nee, ze krimpen echt niet in de pan) en heerlijke gerookte kip voor op brood of in salades. Ik ga zéker vaker bestellen.

Antwort von Kipdirect

Dank u wel, Yvonne! Geweldig dat de kipfilet en gerookte kip zo in de smaak vallen. Veel plezier met uw volgende bestelling!

Goede communicatie

Goede communicatie, leuke actie met geen verzendkosten betalen. De bestelling is alleen bij de voordeur geplaatst i.p.v. de buren. Iedereen had het mee kunnen nemen.

De kip is heerlijk en ga zeker vaker bestellen.
Complimenten hoe jullie alles hebben opgezet en voor een goede prijs, echte kip kunnen leveren

11. Mai 2026

Antwort von Kipdirect

Dank u wel, Heleen! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit, prijs én communicatie. We nemen uw opmerking over de levering ook mee.

Goed gekoeld bezorgd

Goed gekoeld bezorgd. Lekkere kip voor een prima prijs.

Antwort von Kipdirect

Wat leuk om te lezen, B v G! 😊 Goed gekoeld bezorgen vinden wij erg belangrijk.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Product top maar 'bezorger' zet pakket…

Product top maar 'bezorger' zet pakket voor de deur en loopt gewoon weg, niet te geloven.. we hadden ook niet thuis kunnen zijn.

11. Mai 2026

Beste M B,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product, maar vervelend dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een pakket zomaar onbeheerd wordt achtergelaten zonder overleg.

We nemen dit serieus en zullen uw melding doorzetten naar de bezorgdienst zodat dit intern besproken kan worden.

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Thijs
Team Kipdirect

Heerlijke kip

Heerlijke kip. Ookal heb je m in de vriezer gehad.
Verdwijnt niet in de pan met bereiden zoals de opgespoten zooi van de supermarkt, blijft heerlijk smaken
Onlangs de gekruide kip geprobeerd, zeker ook n aanrader, net als de kiprookworst. Wij zijn fan!

10. Mai 2026

Antwort von Kipdirect

Wat een mooie woorden, H. Schaap! Heerlijk om te lezen dat jullie fan zijn van onze kip en kiprookworst.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr