Min erfaring er at Kinsarvik.no jobber hurtig og med god kundeservice. Her kommer et litt morsomt eksempel: Da jeg bestilte en ordre som inkluderte en vare som likevel ikke var på lager hos dem, motto... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Ekstremt dårlig kundeservice og uprofesjonell håndtering. Jeg betalte for hjemlevering, men varene ble likevel sendt til et hentested. Da jeg tok kontakt, forsøkte nettbutikken å skyve ansvaret over... Mehr ansehen
Kinsarvik Helsekost har ikke kontroll på netthandelen sin og når man kommer til butikken for å hente etter å ha handlet "Click & Collect" får man vite at prisen man fikk på nettet ikke gjelder, til t... Mehr ansehen
Netthandel: Pålitelig butikk, veldig rask frakt og veldig godt pakket. Produkter av utmerket kvalitet til en rimelig pris. Jeg skal fortsette å handle fordi jeg fant en sjelden og fantastisk butikk. �... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Kinsarvik Naturkost startet med en liten fruktbutikk i Bergen Sentrum i 1928. I dag er bedriften fortsatt i familien og vi tilbyr i dag over 6000 unike varer innen frukt og grønt, allergivennlig mat og drikke, naturlige kroppspleieprodukter, treningsprodukter og veldig mye annet spennende. Vi fortsetter jakten på de beste produktene i markedet for å gi deg en alt du trenger til en sunnere hverdag!
Kontaktinformationen
Hardangervegen 74, 5224, Bergen, Norwegen
- kundeservice@kinsarvik.no
- kinsarvik.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Besøkte Kinsarvik for første gang (og…
Besøkte Kisarvik for første gang (og siste) i ettermiddag.kunde"service" står til stryk og en stjerne er alt for mye. Etter å ha plukket ut en vare skulle jeg til kassa, men hvor var den?svaret fant jeg under"registrering": Registrering
For å gjennomføre et kjøp på kinsarvik.no må du registrere deg som kunde. Kundekontoen oppretter du underveis når du foretar ditt første kjøp eller her.Jeg registrerte meg, noe som var enomstendelig jobb med koder som skulle mottas og tastes inn.Deretter var det ny tidsbruk hvor man kunne "vinne" 10% rabatt og deretter ut i butikken igjen: ikke noe som viste hvor jeg skulle betale, så jeg forlot butikken, sendte en mail der jeg forklarte hvorfor.Og fikk et frekt svar fra kunde"service": Din henvendelse til kundeservice er mottatt og registrert med saksnummer: (46836)
Vi vil besvare din henvendelse så snart vi kan og har du noen kommentarer kan du bare svare på denne e posten så blir det registrert rett inn i saken.Denne kundevennligemeldingen startet med fullfør kjøpet ditt"Jeg hadde ikke kjøpt noe somhelst, jeg hadde bare lagtt en vare i kurven. Siden det ikke var lagt til rette for en rask og enkel betaling, forlot jeg "sjappa",men gav beskjed om hvorfor. Jeg er enig med Michelle over herKundeservce vil helst fraskrive seg ansvar. Dette var en sterkt utrivelig handleopplevelse. Styr unna butikken.Det neste blir vel anmeldelse av"retningslinjene".....
Bra butikk
Bra butikk. Mange ganger har de oppgradert mine leveranser til hjemlevering, selv om det ikke var det jeg betalte for. Alt er forsvarlig pakket med kun bruk av gode løsninger av pappemballasje. Ingen bobleplast noensinne. Det har aldri vært nødvendig å kontakte dem om noe som helst.
Jeg ønsker å gi en svært positiv…
Jeg ønsker å gi en svært positiv tilbakemelding på kundeservicen jeg fikk hos Kinsarvik på Bislett. Kasha var utrolig dyktig, hyggelig og imøtekommende. Hun tok seg god tid til å hjelpe meg, delte solid kunnskap om produktene og sørget for at jeg følte meg godt ivaretatt som kunde.
Det som virkelig gjorde inntrykk, var at hun fortsatte å hjelpe oss (flere kunder) selv etter stengetid. Det viser et ekte engasjement og høy profesjonalitet. Slike ansatte er en stor verdi for butikken. Tusen takk for en veldig god kundeopplevelse.❤️Gleder meg til å besøke dere igjen❤️
Ekstremt dårlig kundeservice og…
Ekstremt dårlig kundeservice og uprofesjonell håndtering.
Jeg betalte for hjemlevering, men varene ble likevel sendt til et hentested. Da jeg tok kontakt, forsøkte nettbutikken å skyve ansvaret over på Posten – selv om frakten var betalt direkte til dem. Etter dette sluttet de helt å svare. Dette fremstår som både useriøst og uansvarlig. Basert på min opplevelse anbefaler jeg på det sterkeste å styre unna denne nettbutikken.
En god butikk med fine varer
En god butikk med fine varer. Fornøyd med kjøpet.
Har bare gode erfaringer med Kinsarvik
Har bare gode erfaringer med Kinsarvik. De har godt utvalg og bestillinger, betaling og forsendelse fungerer veldig greit.
Fabelaktig - GOODLIFE ❤️ Kinsarvik Naturkost ❤️
Kjære Kinsarvik.no ❤️
Jeg ER Gud ✝️
TAKK for alt hva dere har gitt til meg - FABELAKTIG 💎
I kjærlighet fra Gud Jhorna 💫
Netthandel
Netthandel: Pålitelig butikk, veldig rask frakt og veldig godt pakket. Produkter av utmerket kvalitet til en rimelig pris. Jeg skal fortsette å handle fordi jeg fant en sjelden og fantastisk butikk. 💓
Tar ikke ansvar for feil sending
Sender først feil vare, måtte returnere for å få tilbake pengene, og betale utskrift av fraktseddel selv. Tok nesten en måned før jeg fikk tilbake pengene. Ikke serviceinnstilt. Kjøper ikke der lenger.
Har bestilt 10 ganger
Har bestilt 10 ganger : Rask levering,gode produkter med god holdbarhet, fint pakket inn,ingen krøll.
Elendig returmulighet
Dette ble kjip opplevelse. Jeg bestilte noen produkter som ikke falt i smak og spurte om jeg kunne returnere de som var uåpnet og fikk til svar at jeg kan returnere, men at jeg måtte ordne og betale for frakten selv og at det må leveres på dør. Så jeg bestiller sporet frakt som skal leveres på dør, men budet finner ikke frem til oppgitte adressen. Litt useriøst at butikken ikke har skikkelig returmulighet uten at kjøper må krysse fingrene for at budene finner frem. Pakken er på utleveringssted og vil returneres til meg slik at jeg har betalt for produkt og retur og går i minus. Dårlig returopplegg rett og slett.
Gode priser og rask levering
Insane prices
Quick check reveals discounted price of nutritional yeast 2.5 times above full price at competitor.
Kjempeflott nettbutikk
Har masse fine produkter og sender superraskt.
Misvisende info og tar inget ansvar -
Kjøpte en bodylotion som sto beskrevet i overskriften som parfymefri (har allergi). Men når jeg åpner den, stinker det veldig sterk parfyme. Når man leser på ingrediensene står det likevel parfyme. Kundeservice opplyser at de ikke tar ansvar for dette, og jeg kan betale for retur selv, som skal sendes som pakke levert på døren til dem.. De driver misvisende markedsføreing, men tar ikke ansvar. Nå blir det slutt på å handle her. Andre butikker er så mye mer imøtekommende og kundevennslige!
Styr unna!!!!!
Anbefales
Har handlet hos Kinsarvik to ganger i året siste 5 år og det har aldri vært noe krøll. Jeg får det jeg bestiller, forsendelsen er godt pakket, prisen er rett og de sender raskt. Kan absolutt anbefales.
Dårlig pakka og «beskytta» produktene
Utrolig dårlig leveranse nå de siste åra. Ja, det kommer fort, men veldig dårlig pakka, produktene ødelagt, for eksempel - vaskemiddel - pulver, fins overalt i alle andre pakkene. Trodde de skjønte at det må pakkes mer nøye.
Veldig dårlig. Verre og verre hvert år. Må nok finne på noe annet.
Positiv erfaring med kinsarvik.no
Jeg har kjøpt varer på kinsarvik.no 4-5 ganger i 2023, og opplevelsen har hver gang vært prikkfri. Har alltid fått det jeg har bestilt, til riktig pris, veldig raskt.
Fikk feil vare tilsendt.
Fikk hjem sendt en vare jeg ikke har bestillt, jeg får ikke ny vare eller refundert pengene jeg betalte ,så veldig dårlig service her!
Ordrenr:1170532
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.