Mooie trui besteld. Door een fout van de bezorgdienst duurde het wat langer voor hij binnen was. Uiteindelijk via contact toch zeer tevreden! Bedankt voor de goede service en nazorg, ook namens mijn z... Mehr ansehen
super goede kwalitatieve producten zoals kleren , tassen & nog meer Heb er al vaak op besteld en nooit problemen mee gehad is 100% betrouwbaar vandaar dat ik altijd bij hun bestel ze hebben niet all... Mehr ansehen
ik heb de moncler grijze moncler maya gekocht eind 2024 ik heb deze nu nog steeds draag hem nu nog dagelijks houdt me lekker warm nfc scan werkt nog altijd geen fouten in de jas kwa losse touwtjes e... Mehr ansehen
Topkwaliteit aan topprijzen en altijd super vriendelijk wanneer hij langskomt voor levering👌 Heb al 4/5 keer gekocht en heb nog nooit te klagen gehad, volledig zelfde kwaliteit als in winkel alleen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hoogste 1:1 Kwaliteit op de markt. Hoogwaardige producten van top kwaliteit Gevestigd in België
Belgien
- kingofdripeu.com
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Top kwaliteit en snelle levering
King of drip eu on top
Mensen haal jullie kleren bij king of drip eu beste kwaliteit en snelle service
Top Service! Top Kwaliteit!
Super goeie kwaliteit, snelle levering en faire prijzen! Zal nog is bestellen in de toekomst
Echt topkwaliteit
Echt topkwaliteit. Beter kan niet.
Goeie kwaliteit👌🏻
Beste kwaliteit 💯💯 spot prijzen voor …
Beste kwaliteit 💯💯 spot prijzen voor deze kwali top service
Beste rep site
Top kwaliteit snelle levering heb mijn kleding gevonden!!!
Topp
Als je opzoek bent naar top kwaliteit kledij dan moet je zeker deze website checken want wauw🤩
De jas is mooi was goed bezorgd maar…
De jas is mooi was goed bezorgd maar het was een beetje vuil maar het is goeie kwaliteit ben er blij mee!
Was snel geleverd binne 5 dagen was aan…
Was snel geleverd binne 5 dagen was aan huis
Zotte kwaliteit goeie stof
Zeker voor nog is
een bestelling te doen
Kwaliteit is aan
Top kwaliteit!!!!
Top kwaliteit!!!!
Kingordripeu is de aanrader.
Beste kwaliteit altijd correct en snel
Heb 23 juni de airpods pro besteld en…
Heb 23 juni de airpods pro besteld en betaald, maar tot op heden niks ontvangen.
Heb ze inmiddels ontvangen.

Antwort von Kingofdripeu
De kwaliteit van de kleren zijn altijd…
De kwaliteit van de kleren zijn altijd de beste snelle levering en rap geleverd
Echt de beste kwaliteit van…
Echt de beste kwaliteit van trainingspak dat ik me kan voorstellen
Bon quality
Vandaag mij Gucci slippers en Hermes slippers 2 Essentials sets binnen gekregen. Top kwaliteit letterlijk 1/1
Deze broeder heeft de beste kwaliteit…
Deze broeder heeft de beste kwaliteit in heel de benelux koop al 5 jaren van hem alles was altijd top kwaliteit en altijd de snelste van iedereen
Top kwaliteit ben heel te vrede met…
Top kwaliteit ben heel te vrede met mijn Under Armour trainingspak top service zal zeker nog nieuwe halen
Voor de beste kwaliteit op de markt…
Voor de beste kwaliteit op de markt moet je echt hier zijn. Kleding van hoogste kwaliteit. Zelf Lacoste setje gehaald en al eens een prachtige jas. Dit is top materiaal!! Voor deze prijzen ook echt een aanrader. Goeie gast ook en top service. Alles optijd, vriendelijk, en correct 👍🏽 5/5 sterren!!!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.