Angelique's GPS Horloges Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastisch bedrijf!! Alles wordt meegeleverd en stap voor stap uitgelegd, zelfs ik die nooit iets begrijpt van zulke dingen. Kreeg het horloge een uur voordat we op vakantie gingen binnen, du... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnel goed geholpen door een ervaren meedenkende dame die precies herkende wat wij nodig hadden. wij hebben nu een G.P.S systeem waar wij het volste vertrouwen in hebben mocht onze dementerende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne service. Op maandag het horloge besteld en op dinsdag binnen gekregen. Er zat een envelop bij met daarin duidelijke instructies, kon niet missen. Ik had nog een klein vraagje en op die v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al een tijdje ben ik opzoek naar een gps horloge tot dat ik deze site kreeg ik ging kijke en dacht bij het eerste al meteen dat is lekker dat alles al geïnstalleerd word! Horloge had ik binne een dag... Mehr ansehen

1. GPS-Anbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Angelique’s GPS Horloges is al 8 jaar gespecialiseerd in betrouwbare en gebruiksvriendelijke GPS-horloges voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn kinder GPS horloges combineren veiligheid en gemak met functies zoals GPS-locatiebepaling, (video)bellen, een SOS-knop en ik heb zelfs een waterdicht model. Bij mij staat transparantie, service, gemak en betrouwbaarheid centraal. Daarom draag ik met trots het WebwinkelKeur-keurmerk, dat staat voor een veilige aankoop, duidelijke voorwaarden en onafhankelijke geschillenbemiddeling. Of het nu gaat om buitenspelen, naar school gaan, naar de sportclub gaan of zelfstandig reizen: met een Angeltrack Kinder GPS Horloge van Angelique’s GPS Horloges heeft u altijd de zekerheid dat u in contact blijft met uw kind.

Hervorragend

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voelen ons opgelicht!

Een "4G Video Call IP67 Waterproof GPS Kids Watch" gekocht voor onze zoon. Volgens haar site mag je niet zwemmen met dit horloge. Maar volgens de IP norm wel. Zoon gaat int zwembad maar was zijn horloge vergeten. 2 seconden in een badje van 70cm, horloge stuk. Dit horloge heeft geen merknaam, dus dat is al verdacht. Zelfde horloge maar dan wel beschreven als merk wordt aangeboden op het internet met IP65. Dat is een heeeel groot verschil. We voelen ons opgelicht, want waterschade valt niet onder de garantie volgens Angelique's GPS Horloges, ofwel gps4you,nl. Makkelijk geld verdient!

10. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung
Angelique's GPS Horloges-Logo

Antwort von Angelique's GPS Horloges

Goede middag,

Jammer dat u boos bent omdat het horloge door eigen toedoen kapot is gegaan.

Op mijn website staat duidelijk uitgelegd dat je met ip67 NIET kan zwemmen:
Dit kan met geen enkel apparaat wat ip67 is.
Dit kunt u overal nalezen op internet, dit is gewoon een feit.

U mailt mij een week nadat het horloge nat is geworden met de mededeling dat u dacht dat het horloge droog was na een dag en dat u het horloge heeft geprobeerd op te laden.
Zoals ik al heb aangegeven als u mij meteen gemaild had dan had ik u nog tips kunnen geven omdat het horloge beschikt over een dreinage functie.
Als je een nat apparaat hebt mag je deze nooit binnen 48 uur laden omdat het dan nog nat is en je dan kortsluiting veroorzaakt.
Ook dit kan je op internet nalezen.
Eerst de dreinage functie gebruiken dan 48 uur in een pak rijst leggen.
Ook dit geldt voor alle electronica.

Op val, stoot en waterschade zit nooit garantie, bij geen enkel bedrijf.

Dat mijn horloges merkloos zijn is ook niet waar.
Ik ben een officiële Wonlex dealer en het merk staat gewoon op het doosje van het horloge.
Ook is dit duidelijk terug te vinden bij de beschrijving van mijn horloges en op mijn website staat het autorisatie certificaat:

Ondanks alles wens ik u een fijne dag.

Mvg Angelique

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Er zit een duidelijke omschrijving bij. Simkaart zit al in het toestel en is al ingesteld. Erg fijn allemaal. We hebben het horloge nog niet in gebruik genomen, omdat we het horloge nog moeten geven.

27. Juni 2022

Fijne en goede service

Er zat een envelop bij met daarin duidelijke instructies, kon niet missen. Ik had nog een klein vraagje en op die vraag dezelfde dag (lees binnen 10 minuten) reactie terug gehad.
Ik ben heel erg tevreden en zou deze webshop echt aanraden.

21. Juni 2022

Heel erg blij mee

Heel erg blij mee, netjes opgestuurd met alle nodige info, en mijn kleinzoon is er blij mee. Het horloge staat super stoer, en doet precies wat het belooft. Een aanrader!!

21. Juni 2022

Super service

Super service , mooi horloge en je kan alles vragen !! Wij raden het iedereen aan hier een horloge te kopen !

16. Juni 2022

Topservice

Zeer veel hulp. Vragen werden direct beantwoord en alles werd mee begeleid via mail en whatsapp. Topservice. We zijn er heel blij mee. Dankjewel

16. Juni 2022

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr